Juhtmega kõrvaklapid BuddyPhones Explore+ Kids

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmega kõrvaklapid
Eesmärk: Lastele
Kauba ID: 8990661

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: BuddyPhones Explore+ Kids

BuddyPhones Explore Plus juhtmega kõrvaklapid lastele (sinine)

Veenduge, et teie laps ei kuulaks muusikat liiga valjult ja kaitske oma kuulmist kahjustuste eest. BuddyPhones Explore Plus kõrvaklapid aitavad teil seda teha! Need piiravad helitugevust automaatselt ohutu tasemeni 85 dB ja eristuvad vastupidava disaini poolest – ärge kartke neid kiiresti kahjustada. Neil on ka sisseehitatud mikrofon ja kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult. Komplektis on ka spetsiaalsed kleebised, millega teie lapsed saavad oma kõrvaklappe kaunistada.

Ohutu kuulmiseks

Ärge laske oma lapsel kuulmiskahjustuse ohtu sattuda. BuddyPhones Explore Plus aitab teil sarnaseid riske minimeerida! Kõrvaklapid piiravad helitugevust automaatselt 85 dB-ni – see on WHO soovitatud ohutu tase. Nii ei pea muretsema, et laps multikaid vaadates või muusikat kuulates helitugevusega liialdab.

Ideaalne lastele

BuddyPhones on äärmiselt vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Isegi kui teie laps hakkab neid painutama või kukutab need kogemata maapinnale, ei juhtu temaga midagi! Veel üks huvitav lisand on spetsiaalselt disainitud lisapordiga jack-pistik. See võimaldab ühendada teise paari kõrvaklappe teie valitud seadmega. Nüüd saavad teie lapsed koos multikaid vaadata – pole enam vaidlusi selle üle, kelle kord nüüd on!

Läbimõeldud disain

Kõrvaklappide kõrvaklapid on valmistatud kvaliteetsest PU materjalist, mis on nahale ohutu ega põhjusta ärritust. BuddyPhones Explore Plus eristub ka kokkupandava disaini poolest, mis muudab need suurepäraseks reisimiseks. Nende transportimist hõlbustab kaasas olev kandekott. Kõrvaklappide lisaeelis on reguleeritav peapael, mis võimaldab neid ideaalselt lapse vajadustele vastavaks kohandada.

Kaasas dekoratiivkleebised

BuddyPhone'i kasutamine muudab teie lapse veelgi lõbusamaks. Komplektis on mitu dekoratiivkleebist, millega väikesed kasutajad saavad oma kõrvaklappe kaunistada. Värvikad, silmailu pakkuvad pildid meeldivad kindlasti kõige väiksematele! Laske oma lastel end väljendada ja kaunistage BuddyPhones vastavalt nende eelistustele.

Ideaalne rääkimiseks ja muusika kuulamiseks

30-millimeetriste draiveritega tagavad kõrvaklapid kõrvu meeldiva ja selge heli. BuddyPhones Explore Plusil on ka sisseehitatud mikrofon, mis võimaldab vabalt telefoniga rääkida. Tähelepanu väärib ka mugav kasutada nupp, mille abil saab teie laps hõlpsalt sissetulevaid kõnesid hallata ja taasesitust juhtida.

Karbis

  • Kõrvaklapid
  • Dekoratiivsed kleebised
  • Ümbris

Spetsifikatsioon:

  • Bränd BuddyPhones
  • Nimi BuddyPhones Explore Plus
  • Mudel BP-EXPLOREP-BLUE
  • Värv Sinine
  • Juht 30 mm
  • Takistus 32Ω
  • Tundlikkus 85 ±3dB @ 1mW 1kHz
  • Sagedusreaktsioon 20Hz - 20kHz
  • Ühendus3,5 mm
  • Kaabli pikkus 0,8 m

Lastele

Kõrvaklapid aitavad väikestel lastel kuulata muusikat või lõbutseda ekraani ees, seega on oluline õppida tundma nende unikaalseid omadusi. Vastavalt kandmisviisile jagatakse kõrvaklapid sisestatavateks või kõrvadele asetatavateks – see on laste seas kõige turvalisem variant, kuna need asetatakse kõrvadest kaugemale. Laste kõrvaklapid on äärmiselt kompaktsed ja turvalised, kuna need on varustatud heli summutava tehnoloogiaga. Pehmed kõrvaklapid on mugavad, nii et lapsed tunnevad end YouTube'i lemmikvideoid vaadates mugavamalt kui kunagi varem. Populaarsed juhtmevabad kõrvaklapid annavad lastele rohkem liikumisvabadust ja väldivad juhtmetesse takerdumist. Teie lapsed saavad valida ainulaadse disainiga kõrvaklapid - minimalistlikud, värvilised ja ainulaadsete detailidega kaunistatud. Hellita oma lapsi nüüd kvaliteetsete ja mänguliste kõrvaklappidega!

Üldine tooteinfo: BuddyPhones Explore+ Kids

Kauba ID: 8990661
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: BP-EXPLOREP-BLUE
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: BuddyPhones
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Sinine
Liidese tüüp: 3.5 mm
Juhtme pikkus: 1.2 m
Sageduskaja: 20 - 20 000 Hz
Tundlikkus: 84 dB
Takistus (Ω): 32 Ω
Mikrofon: Jah
Membraani läbimõõt (mm): 30 mm
Mürasummutus: Ei
Tüüp: Juhtmega kõrvaklapid
Vaade: BuddyPhones, juhtmega kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Lastele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BuddyPhones tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

BuddyPhones Explore+ Kids
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki