Juhtmega kõrvaklapid Edifier P205, Black

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmega kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kauba ID: 5003317

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Edifier P205, Black

Edifier P205 wired headphones


Enjoy superior sound quality when you listen to music, play games or talk on the phone. The Edifier P205 in-ear headphones feature dynamic 8mm drivers and deliver deep, emphasized bass. They're also extremely lightweight and comfortable. The built-in microphone lets you talk on the phone, and the cable-integrated remote provides convenient access to several useful functions.




Crystal clear sound


Dynamic 8mm drivers deliver clear, detail-rich sound. They let you enjoy enhanced bass and perfectly balanced midrange. All this means you can not only discover previously unknown details of your favorite songs, but also increase the immersion when you play games.




Conveniently talk on the phone


Now you can comfortably talk on the phone almost anywhere - not only at home, but also on the bus or in a crowded store. The headphones feature a high sensitivity omni-directional microphone that reliably captures your voice, giving you the confidence that your callers can hear you without any problem.




Built-in remote control


Experience how simple and convenient headphone operation can be. P205 has a remote control integrated into the cable so that all the most important functions are always at your fingertips. For example, you can easily adjust the volume or answer the phone.




Ergonomic design


SP205 headphones are extremely lightweight and comfortable. They weigh just 11.2g and fit snugly in your ears. They don't fall out and provide unparalleled comfort. The included interchangeable eartips in 3 sizes (S, M, and L) allow you to customize them even more. The headphones also look stylish.




In the box



  • Headphones

  • 3 pairs of replaceable eartips (S, M and L)

  • User Manual



Specification





Brand
Edifier

Model
P205

Driver
8mm dynamic

Frequency response
20Hz-20kHz

Impedance
21Ω

SPL
102±3dB

Microphone directivity
Omni-directional

Microphone frequency response
100Hz-10KHz

Microphone sensitivity
99.3±3dB

Connector
3.5mm AUX

Cable length
1.2m±5cm

Weight
11.2g

Color
Black




Kõrvasisesed kõrvaklapid on spetsiaalselt disainitud nii, et need libisevad kõrvaklambri taha ja kuulmekäiku. Parimad kõrvasisesed kõrvaklapid võimaldavad kuulata oma lemmiklugusid, kuulata audioraamatuid või rääkida telefoniga mitmekülgselt ja mugavalt. Seda tüüpi kõrvaklappide suurimaks eeliseks on nende kompaktsus – need mahuvad kergesti taskusse või käekotti. Enamik tipptasemel kaubamärke pakuvad tänapäeval kõrvaklappide jaoks kõva ümbrist, mille tõttu on neid raske murda ja neid on lihtne käes hoida – pole vaja muretseda nööride pigistamise või sõlme minemise pärast. Nende kõrvaklappide teine ​​eelis on mugavus. Mõned kaubamärgid pakuvad kohandatud kõrvaklappe, mis sobivad hästi teie kõrvadesse. Kuna need asuvad kõrvakanalis, on müra isolatsioon tõesti hea. Tehnilisest vaatenurgast on helikvaliteet parem, sest kõrvaklapid on sõna otseses mõttes trummikile lähemal (seega olge väga suure helitugevusega muusika kuulamisel ettevaatlik). Tänapäeval on kõrvasiseste kõrvaklappide valik väga lai, nii et saate vastavalt oma vajadustele valida juhtmevabad või juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid.

Universaalne

L (vasakpoolne) ja R (parempoolne) sildid kõrvaklappidel täidavad oma eesmärki ja see ei ole ainult kõrvakanalisse sobitamine. Heliallikas - olgu selleks siis telefon, arvuti või MP3-mängija - saadab vasaku ja parema kanali heli vastavatesse kõrvaklappidesse. Kuigi see võib tunduda tähtsusetu, võib see teha vahet muusika, filmide ja muude videote kuulamise ebavõrdse kogemuse vahel, sidudes pildi (video puhul) ja heli suunaga, kuhu see oli mõeldud. Universaalsed kõrvaklapid - otsustavad ise, milline kõrv kus on, ja saadavad heli igasse kanalisse vastavalt sellele. Universaalsetel kõrvaklappidel on kõrvaklappides kiip, mis määrab kindlaks, kas need on vabas õhus kõrva ees või kõrva tagaosa lähedal. Kui kõrvaklapid tuvastavad, milline kõrv on vasak ja milline parem, suunatakse heli vasakule kanalile vasaku kõrva jaoks ja paremale kanalile parema kõrva jaoks. Teine eelis on see, et kui kasutaja jagab kõrvaklappe sõbraga, tuvastavad universaalsed kõrvaklapid olukorra ja saadavad ühise signaali vasakule ja paremale. See tähendab, et kogu heli edastatakse võrdselt ja mitte suunatult.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Edifier P205, Black

Kauba ID: 5003317
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: P205
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Edifier
Kandmise viis: Kõrvasisesed
Värv: Must
Liidese tüüp: 3.5 mm
Mikrofon: Jah
Mürasummutus: Ei
Tüüp: Juhtmega kõrvaklapid
Vaade: Edifier, juhtmega kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Edifier tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Edifier P205, Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki