Juhtmega kõrvaklapid Logitech G333 Purple

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmega kõrvaklapid
Eesmärk: Täpsustamata
Kauba ID: 1624077

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Logitech G333 Purple

MINE MÄNGI

Sukelduge mängu täielikult kõikjal, kus mängite. G333 pakub 0,1-tollise (3,5 mm) pistiku ja kaasasoleva USB-C-adapteriga kõrge täpsusega heli ja selget suhtlust paljudes seadmetes – arvutis, mobiiltelefonis, Xbox™, PlayStation® , Nintendo® ja mujal.

MITME SEADME ÜHENDUSEGA USB-C JA 0,1-TOLLISED (3,5 MM) AUX-KONEKTORID

KAKS DÜNAAMILISED DRAIVERID SELGUSE JA KUUMISE BASSIDE TAGAMISEKS

PREMIUM COMFORT SILIKOONIST KÕRVATIPID JA ALUMIINIUMKORPA

MÄNGUDE KLASSI KAHE DÜNAAMILISED DRIVIRID

G333 on loodud spetsiaalselt optimaalseks mängukogemuseks. Kaks spetsiaalset helidraiverit, üks kõrgete/keskmiste ja teine ​​bassi jaoks, pakuvad üksikasjalikku heli, et mängumaailm täpselt uuesti luua.

IN-LINE MIC JA INTEGREERITUD JUHTSEADMED

Kvaliteetne liinimikrofon tagab selge suhtluse ja vestluse, samas kui integreeritud juhtnupud võimaldavad teil sujuvalt mängida, peatada ja helitugevust reguleerida. Mikrofon võimaldab teil ka mängusiseselt suhelda ja telefoniga mängides kõnesid vastu võtta.

KOHALDATUD MUGAVUS, Äärmiselt VASTUPIDAVUS

Valige mitme värvi ja kolme painduva pehme silikoonotsiku vahel, mis istuvad õrnalt teie kõrvade sees. Tugev alumiiniumkorpus on usaldusväärne ja vastupidav ning atraktiivse viimistlusega.

KASTI

• Mängukõrvaklapid G333

• 3 suurust kõrvaotsikuid (S, M, L)

• USB-C dongle

• Kandekott

• Kasutaja dokumentatsioon

Logitech

Logitech (mõnikord lühendatult Logi) on Šveitsi arvutitarvikute ja tarkvara tootja. Ühena turuliidritest toodab Logitech selliseid tooteid nagu arvutihiired ja klaviatuurid, tahvelarvutite lisaseadmed, samuti mitmesuguseid Bluetooth-toega seadmeid.
Kuulsas Räniorus lansseeritud Logitech on ligi poole sajandi jooksul kasvanud üheks tuntumaks kaubamärgiks. Tänuväärsed saavutused ja omandatud kogemused aitasid Logitechil teha uskumatu alguse ning võita klientide usalduse.
Logitechi arvutihiired kuuluvad maailma kõrgeimalt hinnangute hulka. 2007 lõi Logitech toote MX Air Mouse'i, mis järgib loomulikke ja ergonoomilisi käeliigutusi ning on sellest ajast alates pakkunud tarbijatele ergonoomilisi, kvaliteetseid ja hõlpsasti kasutatavaid tooteid, mida hindavad kõrgelt nii tavakasutajad, mängurid ja kontoritöötajad kui ka disainerid ning it-spetsialistid.
 

Logitech G333 Purple Logitech

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kõrvasisesed kõrvaklapid on spetsiaalselt disainitud nii, et need libisevad kõrvaklambri taha ja kuulmekäiku. Parimad kõrvasisesed kõrvaklapid võimaldavad kuulata oma lemmiklugusid, kuulata audioraamatuid või rääkida telefoniga mitmekülgselt ja mugavalt. Seda tüüpi kõrvaklappide suurimaks eeliseks on nende kompaktsus – need mahuvad kergesti taskusse või käekotti. Enamik tipptasemel kaubamärke pakuvad tänapäeval kõrvaklappide jaoks kõva ümbrist, mille tõttu on neid raske murda ja neid on lihtne käes hoida – pole vaja muretseda nööride pigistamise või sõlme minemise pärast. Nende kõrvaklappide teine ​​eelis on mugavus. Mõned kaubamärgid pakuvad kohandatud kõrvaklappe, mis sobivad hästi teie kõrvadesse. Kuna need asuvad kõrvakanalis, on müra isolatsioon tõesti hea. Tehnilisest vaatenurgast on helikvaliteet parem, sest kõrvaklapid on sõna otseses mõttes trummikile lähemal (seega olge väga suure helitugevusega muusika kuulamisel ettevaatlik). Tänapäeval on kõrvasiseste kõrvaklappide valik väga lai, nii et saate vastavalt oma vajadustele valida juhtmevabad või juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Logitech G333 Purple

Kauba ID: 1624077
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: 981-000936
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Logitech
Kandmise viis: Kõrvasisesed
Värv: Lilla
Liidese tüüp: 3.5 mm
Sageduskaja: 20 - 20000 Hz
Tundlikkus: 101 dB
Takistus (Ω): 24 Ω
Mikrofon: Jah
Membraani läbimõõt (mm): 9.2 mm
Kaal: 19 g
Mikrofoni paigaldamise meetod: juhtmel
Mürasummutus: Ei
Tüüp: Juhtmega kõrvaklapid
Vaade: Logitech, juhtmega kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Logitech tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Logitech G333 Purple
4.5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Rasa P.
21.08.2022

kõrvaklapid on head, Samsungi jaoks pistikuga. Kuid just see rikub helikvaliteeti. Ilma selleta on palju parem, aga ma ei saa seda oma telefonis kasutada

Liudmila K.
22.12.2021

Aitäh! Mulle väga meeldis kaup, ooteaeg, suhtlemine kaup24-s.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki