Juhtmevabad kõrvaklapid Xiaomi Buds 3T Pro must BHR5275GL

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kauba ID: 5181137

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Xiaomi Buds 3T Pro must BHR5275GL

 Buds 3T ProKaasahaaravad rütmid, maagiline heli

Kuni 40 dB aktiivne mürasummutus*3+1 režiimi

Kahe magnetiga dünaamiline draiver, mis on kaetud DLC-gaTundlik kõige peenemate detailide suhtes

Hi-Fi helikvaliteetKõrglahutusega heli ülimadala moonutusega

Ergonoomiline disainHästi sobituvad,
kerged ja mugavad

HRTF professionaalne häälestusStuudio kvaliteedi kalibreerimisstandard

Täiustatud dimensiooniline helitehnoloogia*Kaasahaarav heli

Topelt läbipaistvusrežiimVõimaldab kõrvaklappe kandes vabalt vestelda

Ülipikk aku tööigaKuulake kauem

Kuni 40 dB adaptiivsed ANC kõrvaklapid.Kuulake paremini nutika aktiivse mürasummutusega.Puhas ja imeline Hi-Fi heli.Võimas filmilik helielamus dimensioonilise heliga.Uus juhtmevaba disain kaasahaarava heli jaoks.

Elegantne disain, suurepärane heliVoolujooneline kere on inspireeritud Möbiuse silmuse disainist, millel on rafineeritud ja elegantne stiil.

Nutikas mürasummutus.
Sobib igaks olukorraks.

Kuni 40 dB sügav mürasummutusLeidke rahu ja vaikus elavatel tänavatel.Müra vähendamise sügavus 40 dB võib vähendada taustmüra kuni 99%. Blokeerige segajad ja looge oma imelise heliga maailm.

Nutikas aktiivne mürasummutusBlokeeri müra õigel viisil.Täiesti uus adaptiivne mürasummutustehnoloogia jälgib reaalajas ümbritseva müra taset ja tüüpi ning valib automaatselt sobiva mürasummutusrežiimi. See mõistab heli ja mõistab sind veelgi paremini.

Metroo | Raudteejaamad | Lennujaamad

Sügav mürasummutus.Sügav mürasummutus väga mürarikkas keskkonnas võimaldab teil rahulikult mööduvat maastikku nautida.

Kahekordne läbipaistvusrežiimNautige muusikat ja rääkige vabalt.Läbipaistvusrežiimis kuulake muusikat ümbritsevaid helisid kuuldes. Täiustage häälrežiimi pingevabaks vestluseks isegi siis, kui kõrvaklapid on sisse lülitatud..* Vaikesäte on läbipaistvusrežiim. Saate lubada häälrežiimi täiustamise käsitsi. Toetatud mudelite kohta vaadake joonealuseid märkusi.

Kolmekordse mikrofoniga kõne mürasummutusSujuvam ja selgem kõne.Tagasiside-, edasisuuna- ja kõnemikrofonid töötavad koos, et eraldada täpselt taustmüra ja hääl, muutes vestlused selgemaks.

Hi-Fi helikvaliteet.
Nautige kaasahaaravat ja imelist heli.

DLC kahe magnetiga seadeÜlitundlik dünaamiline draiver täidlase ja resoneeriva heli jaoks.Topeltneodüümmagnetid ja kõrge kõvadusega DLC-diafragma parandavad oluliselt dünaamilist tundlikkust, nii et kõige peenemad helidetailid jõuavad teie kõrva.

  • CCAW mähisKerge spiraal detailide ja paremate kõrgete sageduste jaoks
  • Eriti kõva DLC
    diafragma kateEriti kõva teemandilaadne süsinik
  • Võimsad topelt neodüümmagnetidVähendage magnetilist leket

Järgmise põlvkonna LHDC 4.0 koodek*.
Kristallselge kõrgsagedusheli.Uue põlvkonna LHDC 4.0* protokoll HD-heliedastusega pakub kvaliteetset heli. Kõrglahutusega 96 kHz diskreetimissagedus ja Hi-Fi helikvaliteet tagavad senisest parema juhtmevaba kuulamiselamuse.

  • 24bit / 96kHzKõrglahutusega heli
  • THD ≤ 0,08%Ülimadal moonutus*

Dimensiooniline helitehnoloogiaXiaomi esimene dimensiooniline helitoode.
Muutke oma kuulamelamust.Traditsiooniline stereoheli tähendab heli kuulmist ainult vasakult ja paremalt küljelt. Kuid Immersive Soundi abil on heli nüüd kuulda kõikjalt teie ümber, võimaldades teil tõeliselt kogeda ümbrust. Ja Track Head Movementiga viiakse see tunne veelgi kaugemale. Pead pöörates jääb heli sinna, kus see peabki olema, nagu oleksite päriselt looduses jalutanud.

* Vt joonealuseid märkusi mudelite kohta, mis praegu toetavad dimensioonilist heli.

HRTF professionaalne häälestusStuudio kvaliteedi kalibreerimisstandard.
Olge valmis selleks, et teid liigutab elutruu heli.Professionaalselt häälestatud Xiaomi Acoustic Labi poolt, kasutades HRTF-i (peaga seotud ülekandefunktsioon) mudeleid, et tagada mõõdukas, täpne ja harmooniline heli stuudio tasemel. Isegi nõudlikud muusikaprofessionaalid jäävad helikvaliteediga rahule.

  • Selged kõrged toonidKõrgematel sagedustel säilib rohkem detaile, parandades samas sobimatult karmid helid, et tagada suurepärane muusika ja ilus heli.
  • Mõõdukad bassitoonidAnnab loomuliku, kaasahaarava madalsagedusliku elamuse.

Soovitab
Luca Bignardi,
Grammy võitnud albumi "Escucha" heliinsener."Ma hindan väga Xiaomi Buds 3T Pro kõrglahutusega heli taasesitust, mis võimaldab kuulda heli tõelisi detaile selle kvaliteetse juhtmevaba seadme abil."

Lipulaeva kogemus.
Elegantne mugav ja hästi sobituv.

Ergonoomiline disainKerge kanda.Vaid 4,9 g kaaluvad kõrvaklapid on ergonoomilise disainiga 14-punktilise kumera pinnaga, mis järgib kõrvakanali kontuure, samas kui kattuvate raskuskeskmetega struktuur moodustab stabiilse kolmnurga, mis sobib tihedalt kõrva sisse, vältides klappide väljakukkumist treeningute ajal.

Mitmes suuruses kõrvaklapi otsikud.
Mugav pikka aega kanda.

IP55Tolmu- ja veekindel, ideaalne treenimiseks.Kõrgekvaliteediline vedel silikoonmaterjal kaitseb teie kõrva. IP55 reiting* võimaldab teil nautida muusikat isegi treeningute ajal.

Ülipikk aku tööiga.
Muusika ei pea kunagi lõppema.Kuni 24 tundi* taasesitusaega, kui seda kasutatakse koos laadimisümbrisega. Laadimisümbris toetab Qi juhtmevaba laadimist*, mis ühildub erinevate laadimisseadmetega.
  • Kuni6Aku eluiga ühe laadimisega
  • Kuni24godzinAku eluiga laadimisümbrisega sidumisel

Kahe seadme nutikas ühendus.
MIUI hüpikaken kiireks sidumiseks.Kiireks sidumiseks avage Xiaomi nutitelefoni lähedal laadimisümbris ja puudutage selle ilmumisel hüpikakent*. Kõrvaklappe saab üheaegselt ühendada kahe seadmega Androidi, iOS-i või Windowsi süsteemis, nii et te ei jää arvutiga töötades telefonikõnedest ilma.* Vaadake joonealuseid märkusi konkreetsete mudelite kohta, mis toetavad hüpikakent. Tootepildid on ainult viitamiseks. Vaadake tegelikku toodet.

Pigistamisega juhtimineLülitage ja valige lihtsa pigistamisega.Režiimide vahetamiseks, muusika peatamiseks või muude funktsioonide valimiseks suruge sujuvalt voolujoonelise kõrvaklappide varre kõrgendatud ala kergelt kokku.
  • Pigistage ja hoidke vasakut/paremat kõrvaklappi

    ANC-režiim/läbipaistvusrežiim

  • Pigistage üks kord vasakut/paremat kõrvaklappi

    Esita/peata heli
    Vasta/lõpeta kõne

  • Pigista kolm korda

    Esita eelmine lugu

  • Pigista kaks korda

    Esita järgmine lugu
    Keeldu sissetulevast kõnest

    Xiaomi

    Xiaomi sisenes riistvarasegmendi turule koos Mi One telefoni tutvustamisega 2011. aastal. Xiaomi meeskond keskendus kvaliteetsete seadmete väljatöötamisele ja müümisele madalamate kuludega kui tol ajal turul olevad konkurendid. Nad soovisid teenida tulu nii oma teenustest ja nende sisust.
    Täna müüb ettevõte lisaks mobiiltelefonidele ka palju muud: mobiilirakendusi, sülearvuteid, kodutehnikat ja nutikodu seadmeid.
    Sõna "Xiaomi" tähendus on "Soros" ja vähesed teated näitavad, et see tähendab ka "riisi". Lei Jun seob sõna "Xiao" budistliku kontseptsiooniga, et "üks riisitera on sama suur kui mägi", mis näitab ettevõtte mentaliteeti.
    Ettevõtte logo, valgele taustale kirjutatud sõna "MI", on paigutatud oranži ristkülikusse. "MI" tähistab "mobiilset internetti" ja Xiaomi mainis, et seda võib lugeda kui "võimatut missiooni", kajastades kõiki väljakutseid, mida ettevõte on seni kogenud.
    Xiaomi visioon on muuta kvaliteetne tehnoloogia kõigile kättesaadavaks ja ettevõtte moto on "" Innovatsioon kõigile ". Ettevõte võimaldab seda oma kvaliteetsete toodete ja suurepäraste teenustega. 

    Xiaomi Buds 3T Pro must BHR5275GL Xiaomi

    Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

    Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

    Kõrvasisesed kõrvaklapid on spetsiaalselt disainitud nii, et need libisevad kõrvaklambri taha ja kuulmekäiku. Parimad kõrvasisesed kõrvaklapid võimaldavad kuulata oma lemmiklugusid, kuulata audioraamatuid või rääkida telefoniga mitmekülgselt ja mugavalt. Seda tüüpi kõrvaklappide suurimaks eeliseks on nende kompaktsus – need mahuvad kergesti taskusse või käekotti. Enamik tipptasemel kaubamärke pakuvad tänapäeval kõrvaklappide jaoks kõva ümbrist, mille tõttu on neid raske murda ja neid on lihtne käes hoida – pole vaja muretseda nööride pigistamise või sõlme minemise pärast. Nende kõrvaklappide teine ​​eelis on mugavus. Mõned kaubamärgid pakuvad kohandatud kõrvaklappe, mis sobivad hästi teie kõrvadesse. Kuna need asuvad kõrvakanalis, on müra isolatsioon tõesti hea. Tehnilisest vaatenurgast on helikvaliteet parem, sest kõrvaklapid on sõna otseses mõttes trummikile lähemal (seega olge väga suure helitugevusega muusika kuulamisel ettevaatlik). Tänapäeval on kõrvasiseste kõrvaklappide valik väga lai, nii et saate vastavalt oma vajadustele valida juhtmevabad või juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid.

    Universaalne

    L (vasakpoolne) ja R (parempoolne) sildid kõrvaklappidel täidavad oma eesmärki ja see ei ole ainult kõrvakanalisse sobitamine. Heliallikas - olgu selleks siis telefon, arvuti või MP3-mängija - saadab vasaku ja parema kanali heli vastavatesse kõrvaklappidesse. Kuigi see võib tunduda tähtsusetu, võib see teha vahet muusika, filmide ja muude videote kuulamise ebavõrdse kogemuse vahel, sidudes pildi (video puhul) ja heli suunaga, kuhu see oli mõeldud. Universaalsed kõrvaklapid - otsustavad ise, milline kõrv kus on, ja saadavad heli igasse kanalisse vastavalt sellele. Universaalsetel kõrvaklappidel on kõrvaklappides kiip, mis määrab kindlaks, kas need on vabas õhus kõrva ees või kõrva tagaosa lähedal. Kui kõrvaklapid tuvastavad, milline kõrv on vasak ja milline parem, suunatakse heli vasakule kanalile vasaku kõrva jaoks ja paremale kanalile parema kõrva jaoks. Teine eelis on see, et kui kasutaja jagab kõrvaklappe sõbraga, tuvastavad universaalsed kõrvaklapid olukorra ja saadavad ühise signaali vasakule ja paremale. See tähendab, et kogu heli edastatakse võrdselt ja mitte suunatult.

    Loe lähemalt

    Üldine tooteinfo: Xiaomi Buds 3T Pro must BHR5275GL

    Kauba ID: 5181137
    Kategooria: Kõrvaklapid
    Tootja kood: 35080
    Tootepakendite arv: 1 tk.
    Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,15 m, 0,3 kg
    Kaubamärk: Xiaomi
    Kandmise viis: Kõrvasisesed
    Värv: Must
    Liidese tüüp: Bluetooth
    Mikrofon: Täpsustamata
    Mürasummutus: Jah
    Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
    Vaade: Xiaomi, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
    Eesmärk: Universaalne
    Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Xiaomi tooted

    Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

    Hinnangud ja arvustused (0)

    Xiaomi Buds 3T Pro must BHR5275GL
    Jäta esimene arvustus!
    Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
    Hinda toodet

    Küsimused ja vastused (0)

    Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
    Esita küsimus
    Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
    Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki