Laadija Dobe, Nintendo Switch (TNS-1882)

Täpsustused:
Tüüp: Laadija
Kauba ID: 6762612

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Dobe, Nintendo Switch (TNS-1882)

Dobe Nintendo Switchi laadija (TNS-1882) on kohustuslik lisavarustus kirglikele mängijatele, kes ei taha kunagi oma seiklusi peatada. See on spetsiaalselt Nintendo Switchile kohandatud, tagades, et konsool on alati laetud ja valmis. Stiilne must disain on praktiline ja stiilne, mistõttu sobib see ideaalselt igale mängurile. See laadija sobib kõige paremini Nintendo Switchi omanikele, kes otsivad usaldusväärset ja tõhusat laadimislahendust.

  • Mõeldud Nintendo Switchi jaoks: see laadija on kohandatud Nintendo Switchi spetsiifilistele energiavajadustele, tagades kiire ja tõhusa laadimise.
  • Mugavus: kompaktse ja kaasaskantava disaini tõttu on seda lihtne transportida, nii et seda on mugav kaasas kanda ja kasutada igal pool.
  • Elegantne must värvus: Laadija on klassikalise musta värvi, mis sobitub suurepäraselt Nintendo Switchi ja muude tarvikutega, säilitades samas õmblusteta välimuse.
  • Kohustuslik tarvik: see on iga mänguvahendi oluline osa, tagades, et teie seade jääb laetud, et saaksite katkematult mängida.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Dobe, Nintendo Switch (TNS-1882)

Kauba ID: 6762612
Kategooria: Mängukonsoolide lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,19 x 0,18 m, 1,627 kg
Kaubamärk: Dobe
Lisad on mõeldud: Nintendo Switch
Komplektis: Laadija
Värvi: Must värv
Tüüp: Laadija
Vaade: Dobe, laadija mängukonsoolide lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dobe tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dobe, Nintendo Switch (TNS-1882)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki