Mängupult iPega PG-9083A

Täpsustused:
Tüüp: Mängupult
Kauba ID: 4984352

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: iPega PG-9083A

IPega PG-9083A mängukontroller

Viige oma mäng järgmisele tasemele ja purustage uusi rekordeid. iPega mängukontroller ühildub Androidi ja iOS-iga ning reguleeritava laiusega kuni 280 mm toetab see laia valikut seadmeid, sealhulgas nutitelefone ja tahvelarvuteid. Bluetooth 5.0 tagab stabiilse ja kiire ühenduse. Saate oma seadme ühendada ka kaabliga, et saaksite mugavalt arvutis või PS3-s mängida. Kauakestev aku tagab PG-9083A-le kuni 15 tundi tööaega ja ergonoomiline disain tähendab, et saate tunde väsimatult mängida.

2 ühenduvusvõimalust

Saate kontrolleri ühendada kahel viisil – juhtmevabalt või kaabli abil. Bluetooth 5.0 võimaldab teil unustada kõik signaaliedastusprobleemid. PG-9083A pakub kiiret, stabiilset ja usaldusväärset ühendust – ootamatud viivitused või kogelemine ei takista teid enam kunagi võitmast! Saate seadme ka juhtmega ühendada – näiteks arvuti või konsooliga.

Täiuslikult läbimõeldud disain

Kontrolleril on ülestõstetav disain, mis võimaldab reguleerida selle laiust. See tähendab, et sellesse mahub lihtsalt nutitelefon või tahvelarvuti suurusega 13-28 cm.Seadmeid saab monteerida nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt – kuidas sulle meeldib, see on sinu otsustada. Kontrolleri tagaküljel asuv liugur võimaldab lukustada etteantud laiusele, tagades vajaliku stabiilsuse.

Lai ühilduvus

Mängige julgelt oma lemmikriistvaraga. PG-9083A ei ühildu mitte ainult telefonide ja tahvelarvutitega, mis käitavad operatsioonisüsteemi Android 6.0+ või iOS 11.0–13.3.1, vaid ka muu hulgas PS3, Nintendo Switchi ja Windowsi arvutitega. See annab teile peaaegu piiramatud võimalused. Pole tähtis, mida teile mängida meeldib – iPega aitab teil võita!

Ergonoomiline disain

Mängige tunde, kartmata randmevalu või väsimust. Kontroller on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Valmistatud vastupidavatest, samas meeldivatest puudutusmaterjalidest – istub suurepäraselt käte vahel ega libise neist välja. Kergesti ligipääsetavad nupud muudavad teie mängu veelgi nauditavamaks – teie järgmine sisenemine on lähemal, kui arvate!

Pikk tööiga – mugav laadimine

Unustage ootamatud ja soovimatud katkestused mängus. Kontroller on varustatud vastupidava 380 mAh akuga, mis tagab kuni 15 tundi aku kasutusaega. Saate seda laadida kaasasoleva microUSB-kaabli abil. Saate kontrollerit kasutada ka laadimise ajal – nii ei pea te isegi oma mängu katkestama!

Tehnilised andmed

Kaubamärk: iPega

Mudel: 9083A

Bluetoothi versioon: 5.0

Traadita ühendus: Android 6.0 või uuem, iOS 11.0–13.3.1

Juhtmega ühendus: Windows PC, PlayStation 3, Nintendo Switch

Tööaeg: kuni 15 tundi

Laadimisaeg: umbes 3 tundi

Ooteaeg: kuni 30 päeva

Aku maht: 380 mAh

Seadme laius: 13-28 cm

Laadimisvool: 5V 500mA

Töövool: 3,7V 15mA

Leviala: kuni 8 m

Üldine tooteinfo: iPega PG-9083A

Kauba ID: 4984352
Kategooria: Mängupuldid
Tootja kood: PG-9083A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,15 x 0,1 m, 0,3 kg
Kaubamärk: iPega
Lisad on mõeldud: Telefonile
Komplektis: Mängukonsool
Värvi: Erinevad värvid
Tüüp: Mängupult
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ipega tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

iPega PG-9083A
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki