Monitor Dell AW2521H, 25" ~63.5

Täpsustused:
Diagonaal: 25" ~63.5 cm
Resolutsioon: 1920 x 1080
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 766062

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Dell AW2521H

KOGGE MAAILMA KIIREIMAT VÄRSKENDUSTUGNE

Võidu saladus on olla konkurentidest sammu võrra ees ja nüüd saate seda teha. Alienware 25 mängumonitoril on maailma kiireim värskendussagedus 360 Hz. Mängu käik on nüüd täielikult optimeeritud, et võimaldada sekundi murdosa reaktsioone ja nii kiire värskendussagedusega võite loota ilma ulatusele, enne kui vaenlane üldse teab, et olete kohal.

PAKKUMINE HÜVASTI

NVIDIA® Reflex Latency Analyzeri võimsusega, mis jäädvustab otsast lõpuni reageerimisajad klõpsamisest tegevuseni, ärge kunagi laske ettenägematutel tõrgetel teile enam missiooni maksma minna. Ühendage hiir Alienware 25 mängumonitori latentsuspordiga ja saate analüsaatorilt täpseid mõõtmisi selle kohta, kui kiiresti kuva pärast hiireklõpsu värskendatakse. Nüüd saate enesekindlalt mängida varustusega, mis võimaldab teil reageerimisaega suurendada, saavutada täpset täpsust ja tõsta konkurentsi.

Sujuv mängimine: see NVIDIA® G-SYNC® sertifikaat tagab sujuva ja pisarateta mängukogemuse. Tänu vapustavale pildikvaliteedile, suurepärasele jõudlusele ja erakordsele reageerimisvõimele muudab see teie suhtumist mängimisse.

KIIRENDAGE OMA REAKTSIOONID

1 ms GtG vastus. Ilma trikkideta: tõeline 1 ms GtG reageerimisaeg eemaldab kummitusi ja hägusust, et saada selged pildid ilma kunstlike trikkideta. See võimaldab teil vastastel silma peal hoida olenemata sellest, kas nad varitsevad läheduses või plaanivad varitsust.

VÄRVID KOGU OMA Intensiivsuses

Tõelised värvid, tõeline kiirus: uus kiire IPS-tehnoloogia aitab säilitada pildi selgust ekraani iga nurga alt. Lisaks on kuni 99% sRGB värvikatvusega teie käeulatuses lai valik värve.

Mõlema maailma parim: 24,5-tolline monitor koos loomuliku FHD 1080p eraldusvõimega tagab parima pikslite tolli kohta suhte, nii et detailid on selgemad ja pildid elutruud, muutes 24,5-tollise kujuteguri ideaalseks suuruseks kiireks mängimiseks. .

MÄNG NAGU TEMISTRIGA

Eeldatakse, et e-spordikogukond kogeb ülemaailmset uskumatut kasvu ja see inspireerib meid professionaalse tasemega riistvara latti pidevalt tõstma. Seetõttu teeme Team Liquidiga koostööd ja suhtleme mängijatega erinevatel platvormidel, et koguda väärtuslikku tagasisidet ja lisada see meie tegevusse. tootearendus tipptasemel tehnoloogiatega – pakkudes professionaalsetele mängijatele võidukas lahendus.

USKALDA VÕIDAMATUD DISAINID

Mängige omal moel: professionaalsete mängijate tagasiside inspireeris meie uut kitsenevate jalgade ja kõrgusmarkeritega stendikujundust. Nüüd saate mängida oma tahtmist, nihutades klaviatuuri ja reguleerides monitori ideaalsele kõrgusele. Lisaks on hõlpsasti kasutatava, ühe klõpsuga VESA kinnitusega teie ideaalne mänguseade käeulatuses.

Püsige rõhu all jahedana: monitori üla-, ala- ja tagakülje ainulaadne jahutus- ja õhutuskonstruktsioon tagab optimeeritud ventilatsioonisüsteemi, hoides monitori jahedana ka kõige raskemates mänguolukordades.

Hoidke oma lahingujaam elegantne: tunnustatud Alienware Legend tööstusdisain sai iF World Designilt 2020. aasta tootedisaini auhinna kogu mängukogemuse optimeerimise eest selle ikoonilise stiili ja ülikõrge jõudlusega. Vastutasuks vormile omandab see disain ikoonilise Alienware juurte uuema, julgema ja vormitud väljenduse.

Dell

Dell on üks maailma suurimaid arvutite ja nendega seotud toodete tootjaid.
Delli asutaja Michael Dell on alati pidanud oma eesmärgiks anda kõigile võimalus omada kodus võimsat arvutit. Mõeldes arvutite valmistamise viisile, saavutas Dell juba esimese tegevusaastaga mitme miljoni dollari staatuse ega ole sellest ajast saadik kõige edukamate arvutitootjate esiviisikust taganenud.
Tänapäeval toodab Dell mitmesuguseid kontorite ja üksikkasutajate jaoks mõeldud laua- ja sülearvuteid. Tööarvutid on loodud valdkonnapõhiseid nõudeid silmas pidades, kuid kõik Delli tooted on vastupidavad, usaldusväärsed ja hõlpsasti kasutatavad.
Delli kõige populaarsemate toodete hulka kuuluvad Latitude, Vostro ja OptiPlex kontorisülearvutid ning lauaarvutid, aga ka tipptasemel Delli XPS-i koduarvutid.
 

Dell AW2521H Dell

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Dell AW2521H

Kauba ID: 766062
Kategooria: Monitorid
Tootja kood: 210-AYCL
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,8 x 0,6 m, 7 kg
Kaubamärk: Dell
Ekraani tehnoloogia: IPS
Video liidesed: DisplayPort (DP), HDMI
Integreeritud kõlarid: Ei
TV vastuvõtja: Ei
Ekraani tüüp: IPS
Kontrast: 1000: 1
Heledus: 400 cd/m²
Värskendussagedus: 360 Hz
Reageerimisaeg: 1 ms
Vaatenurk: 178° / 178°
Ekraani kuvasuhe: 16:9
Reguleeritav kõrgus: Jah
Kaasas olevad kaablid: DisplayPort kaabel, Mini DisplayPort kaabel, USB kaabel
Värv: Must värv
Kõrgus: 328.3 cm
Laius: 556.3 cm
Sügavus: 73 cm
Energiaklass: E
Mängu monitor: Jah
Diagonaal: 25" ~63.5 cm
Vaade: Dell, 25" ~63.5 monitorid
Resolutsioon: 1920 x 1080
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dell AW2521H
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki