Monitor Xiaomi Mi Curved V2, 30'' ~76

Täpsustused:
Diagonaal: 30'' ~76 cm
Resolutsioon: 2560 x 1080
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 7917355
28600
Lisa korvi
1081 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Xiaomi Mi Curved V2

Xiaomi Mi Curved V2 on mänguri rõõmuks, pakkudes kaasahaaravat laiekraanikogemust tänu kumerale VA-paneelile, mis äratab iga stseeni ellu. Kõrge kontrastsuse ja kiire värskendussagedusega monitor on ideaalne mängijatele, kes otsivad sügavat musta ja sujuvat liikumist. Sisseehitatud kõlarite või teleri võimekuse puudumise tõttu on tegemist puhtalt visuaalse monitoriga, mis sobib kõige paremini neile, kellel on iseseisvad helilahendused ja kes keskenduvad ainult kvaliteetsele mängimisele või multimeedia tarbimisele.

  • Kaarev ekraan: Suur kaarev ekraan ümbritseb teid mängumaailmadesse ja multimeediasisu, pakkudes täielikku vaatamiskogemust.
  • Kõrge värskendussagedus: 200 Hz juures värskendab monitor pilti kiiresti, mille tulemuseks on sujuv ja selge pilt, mis hoiab sammu kiirete mängude ja dünaamiliste stseenidega.
  • Kõrge kontrastsus: 3000:1 kontrastsuse suhtega ootate elavaid detaile ja elutruusid värve, mis toovad iga pildi esile.
  • Ülisuur kuvasuhe: 21:9 kuvasuhe laiendab teie nägemisruumi ja annab teile laiema vaate tööks ja mänguks, mistõttu on see ideaalne multitaskinguks ja kaasahaaravaks mängimiseks.
  • Kiire reageerimisaeg: 4 ms reageerimisaeg vähendab liikumishäireid ja kummitusi, mis tagab selge ja tundliku mängukogemuse.
  • Elegantne disain: monitor on elegantset musta värvi, mis sobib igale lauaasendusele.

Xiaomi

Xiaomi sisenes riistvarasegmendi turule koos Mi One telefoni tutvustamisega 2011. aastal. Xiaomi meeskond keskendus kvaliteetsete seadmete väljatöötamisele ja müümisele madalamate kuludega kui tol ajal turul olevad konkurendid. Nad soovisid teenida tulu nii oma teenustest ja nende sisust.
Täna müüb ettevõte lisaks mobiiltelefonidele ka palju muud: mobiilirakendusi, sülearvuteid, kodutehnikat ja nutikodu seadmeid.
Sõna "Xiaomi" tähendus on "Soros" ja vähesed teated näitavad, et see tähendab ka "riisi". Lei Jun seob sõna "Xiao" budistliku kontseptsiooniga, et "üks riisitera on sama suur kui mägi", mis näitab ettevõtte mentaliteeti.
Ettevõtte logo, valgele taustale kirjutatud sõna "MI", on paigutatud oranži ristkülikusse. "MI" tähistab "mobiilset internetti" ja Xiaomi mainis, et seda võib lugeda kui "võimatut missiooni", kajastades kõiki väljakutseid, mida ettevõte on seni kogenud.
Xiaomi visioon on muuta kvaliteetne tehnoloogia kõigile kättesaadavaks ja ettevõtte moto on "" Innovatsioon kõigile ". Ettevõte võimaldab seda oma kvaliteetsete toodete ja suurepäraste teenustega. 

Xiaomi Mi Curved V2 Xiaomi

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Xiaomi Mi Curved V2

Kauba ID: 7917355
Kategooria: Monitorid
Tootja kood: BHR5116GL
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,83 x 0,19 x 0,45 m, 7,8 kg
Kaubamärk: Xiaomi
Ekraani tehnoloogia: VA
Video liidesed: HDMI
Integreeritud kõlarid: Ei
TV vastuvõtja: Ei
Ekraani tüüp: VA
Kontrast: 3000: 1
Heledus: 300 cd/m²
Värskendussagedus: 200 Hz
Reageerimisaeg: 4 ms
Ekraani kuvasuhe: 21:9
Reguleeritav kõrgus: Ei
Värv: Must värv
Energiaklass: F
Mängu monitor: Jah
Diagonaal: 30'' ~76 cm
Vaade: Xiaomi, 30'' ~76 monitorid
Resolutsioon: 2560 x 1080
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Xiaomi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Xiaomi Mi Curved V2
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Vladimir L.
24.11.2023

selle hinna eest on kõik super

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki