E-luger Kindle Scribe 32GB USB-C tungsten

Täpsustused:
Diagonaal: 10.2"
Maksimaalne resolutsioon: Pole täpsustatud
Kauba ID: 9014211
53400
Lisa korvi
2018 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Kindle Scribe 32GB USB-C tungsten

Kindle Scribe 32 GB USB-C-ühendusega volframkorpuses on ideaalne kaaslane innukatele lugejatele ja märkmete tegijatele, kes otsivad digitaalset lahendust. See seade on kohandatud neile, kes eelistavad lugeda nagu paberil, kuid kaasaegse tehnoloogia eeliseid. Suur salvestusruum on ideaalne suure raamatute ja dokumentide kogumi salvestamiseks ning võimalus teha märkmeid otse ekraanil teeb sellest parima valiku üliõpilastele, spetsialistidele ja kõigile, kes hindavad Kindle'i interaktiivsust ja mugavust.

  • Suur raamatukogu salvestusruum: 32 GB sisemälu pakub piisavalt ruumi suure e-raamatute ja dokumentide kogumi jaoks, mis võimaldab teil luua ulatusliku kaasaskantava raamatukogu.
  • Täiuslikult loetav ekraan: 10,2-tolline Paperwhite'i ekraan koos reguleeritava LED-taustavalgusega ja 16 halli varjundiga tagab mugava lugemise ka pikema aja jooksul.
  • Puuteekraan ja märkmete tegemine: puuteekraan ja märkmete tegemise funktsioonid võimaldavad teile tekstide märkmete tegemist või mõtete jäädvustamist sujuvalt ja interaktiivselt.
  • Juhtmevaba ühenduvus: sisseehitatud WiFi ja Bluetoothiga on lihtne raamatuid alla laadida ja audioraamatuid kuulata, mis muudab seadme mitmekülgseks.
  • Mugav laadimine ja andmeedastus.
  • Formaatide tugi: seade toetab paljusid formaate, sealhulgas AZW3, TXT, PDF, MOBI ja muud, mistõttu ühildub see peaaegu igat tüüpi dokumendi- või raamatufailidega.

Kindle

Kindle on populaarseim e-raamatute lugeja nii Leedus kui ka mujal maailmas. Tegemist on Amazoni tootja poolt välja töötatud mobiilseadmega, mis ilmus esmakordselt turule 2007. aastal ja pälvis lugejate tähelepanu üle kogu maailma. See väike spetsiaalne seade elektrooniliste dokumentide lugemiseks sobib ideaalselt neile, kes reisivad palju, kellel on suur e-raamatute kogu või vaegnägijad (tänu võimalusele suurendada teksti fonti). Digiraamatulugeja paistab silma "E-Ink" tehnoloogiaga. Elektroonilisel paberekraanil puudub vilkumist ega väsimust mitte tekitav taustvalgustus ning pilt ekraanil meenutab lihtsat raamatulehte. Elektrooniline paber tarbib energiat ainult siis, kui on vaja kuvatavat pilti muuta, näiteks lehekülgi keerates. Nende seadmete eeliseks on ka see, et tekst on nähtav iga nurga alt ja igal kellaajal, kuna ekraan ise ei läigi ega värele. Seadet saab kasutada nii päikese käes kui ka pimedas. Enamikul uutest mudelitest on sisseehitatud LED-valgustus, mis valgustab ekraani pinda ilma silmi kurnamata. Isegi intensiivse kasutamise korral ei pea lugejat laadima sagedamini kui kord paari nädala või isegi kuu tagant. Kindle võimaldab teil oma isikliku raamatukogu endaga kõikjale kaasa võtta.

Kindle Scribe 32GB USB-C tungsten Kindle

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Kindle Scribe 32GB USB-C tungsten

Kauba ID: 9014211
Kategooria: E-lugerid
Tootja kood: B09BSQ365J
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,15 x 0,1 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Kindle
Kaal: 0.481 kg
Komplektis sisaldub: USB juhe
Protsessor: 1 GHz
Protsessori taktsagedus: 1 Ghz
Op-süsteem: Pole täpsustatud
Ekraani tüüp: Paperwhite (16 halli tooni) LED valgustusega
Ekraani valgustus: Jah
Pildistamise võimalus: Puudub
WiFi: Jah
Sisemine mälu: 32 GB
SIM: Puudub
Bluetooth: Jah
Liidesed: USB-C
Formaatide tugi: AAX, AZW3, AZW, TXT, PDF, MOBI, PRC, HTML, DOC, DOCX, ePub, RTF - JPEG, GIF, PNG, BMP
Lisainfo: Audioraamatud Bluetoothi ​​kaudu
Puutetundlik ekraan: Jah
Diagonaal: 10.2"
Maksimaalne resolutsioon: Pole täpsustatud
Vaade: Kindle, pole täpsustatud e-lugerid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kindle tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kindle Scribe 32GB USB-C tungsten
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki