Väline puhastusvahend-vaha HYBRID WandW WATERLESS Turtle Wax 750ML

Täpsustused:
Ettenähtud: Autopesu ja vahatamine
Kauba ID: 536097

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Väline puhastusvahend-vaha HYBRID WandW WATERLESS Turtle Wax 750ML

Väline puhastusvahend-vaha HYBRID WandW WATERLESS Turtle Wax 750ML
• RIKASTATUD PATENTEERITUD VAHAGA, ET MOODUSTADA HÕÕGUV, INTENSIIVSELT LÄIKIV VEEKINDEL PIND;
• ESIMESE ASTME VALEM AITAB TEIL PINDA PUHASTADA – TE EI VAJA ÄMBRIT JA VETT, VÕITE AUTOT PESTA IGAL AJAL, IGAL POOL!;
• UUE PÕLVKONNA POLÜMEERITEHNOLOOGIA KAHANDAB MUSTUST, MUDA JA TOLMU, EI KRIIMUSTA PINDU.

„Turtle Wax Hybrid Wash and Wax“ peseb ja vahatab autot ilma veeta. Meie 1. astme valem annab teile võimaluse pesta pinda ilma ämbrita igal ajal, igal pool - isegi otsese päikesevalguse käes. Hübriidpolümeertehnoloogia vähendab muda ja mustust, pakkudes kriimustusteta puhta pinna. Veekindluse valem aitab veel ja vihmapiiskadel ära voolata, et välimine puhtus püsiks. Koos patenteeritud vahaga tagab läikiva kaitsepinna ilma plekkide ja triipudeta.

HÜBRIIDTEHNOLOOGIA

TURTLE WAX HÜBRIIDTOOTED ÜHENDAVAD TRADITSIOONILISED AUTOHOOLDUSE OSAD UUSIMA TEHNOLOOGIAGA, ET SAAVUTADA PARIMAID TULEMUSI JA UUT SÄRA


KUIDAS KASUTADA:  1. ENNE KASUTAMIST LOKSUTADA. 2. Kui kogu auto on kaetud mustuse või mullakihiga, peske seda enne toote kasutamist tugeva veevooluga. 3. Pihustage toodet määrdunud kohtadele ning plekkide ja kleepunud mustuse eemaldamiseks kasutage mikrokiudlappi. 4. Seejärel puhastage üksikud alad, alustades klaasi ülaosast ja välisküljest. 5. Pühkige puhta kuiva mikrokiudlapiga. Korrake samme kogu auto pinnal, veendumaks, et olete katnud kogu värvitud pinna, rattad ja veljed.  
„Turtle“ näpunäited: suurepärane lahendus kiireks puhastamiseks reisi ajal või linnas. Võtke tööriist reisile kaasa ja see hoolitseb teie auto parima välimuse eest.

Hoida lastele kättesaamatus kohas. Sisaldab
">aroom.
 

Turtle Wax on USA-s asuv autode välishooldustoodete tootja. Seda nimetatakse Turtle Wax, kuna ettevõtte tooted on mõeldud hoolitsema auto välisilme ja kaitse eest, nagu seda teeb kilpkonnakarp.
1941. aastal asutatud ettevõte pole mitte ainult pikka aega säilitanud oma lakkamatut populaarsust, vaid on tõusnud ka maailma suurimaks autode välishooldustoodete tootjaks. Isegi 90 riigis müüdavaid Turtle Wax puhastus- ja hooldusvahendeid nimetatakse lihtsalt asendamatuteks. Pikaajaline turul püsimine ja suurepäraste omadustega tooted tähendavad, et lihtsalt ei tasu midagi muud otsida.
Turte Wax pakub autode puhastus- ja poleerimistooteid, aga ka erinevaid keemiatooteid, nagu mootorihooldustooted ja õlid. Tootja autohooldustoodete põhisarja kuuluvad: klaasi-, värvi-, metalli-, naha- ja rehvipuhastusvahendid. Tootja suurepäraseid teadmisi auto puhtusest kinnitavad ka USA-s avatud margi autopesulad, kus "Turtle Wax" autošampooni saab proovida üle maailma. Turtle Wax autovaha levib väga ühtlaselt, tuues esile auto värvi ja sära.

Väline puhastusvahend-vaha HYBRID WandW WATERLESS Turtle Wax 750ML

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Väline puhastusvahend-vaha HYBRID WandW WATERLESS Turtle Wax 750ML

Kauba ID: 536097
Kategooria: Autokeemia
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,09 x 0,05 x 0,27 m, 0,75 kg
Maht: 750 ml
Kaal: - g
Kogus: -
Kaubamärk: Turtle Wax
Ettenähtud: Autopesu ja vahatamine
Vaade: Turtle Wax, autopesu ja vahatamine autokeemia
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Turtle Wax tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Väline puhastusvahend-vaha HYBRID WandW WATERLESS Turtle Wax 750ML
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Vytautas E.
07.11.2023

Hea vahapuhastaja, poleerib kergesti, triipude vältimiseks pole vaja palju hõõruda. Masina pind on kaunilt läikiv, lisaks veel hüdrofoobne efekt vihma korral. Mahutab võib-olla kaks pulka, mitte rohkem.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki