Nokian POWERPROOF 255/40R18 99 Y

Täpsustused:
Kütusesäästlikkus: C
Rehvimüra: 72 dB
Märghaardumise kategooria: A
Energiaklass: C
Tootekirjeldus
Kauba ID: 2287288
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
12561
Lisa korvi
789 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Postkontor

24. maist

199

Kuller

24. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

24. maist

199

Kuller

24. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nokian POWERPROOF 255/40R18 99 Y

Mugavamaks teeninduseks saad Hansapost.ee-st ostetud rehvide korral tarne meetodiks valida vaid „transport kulleriga“. Oma vanad rehvid saad murevabalt tagastada Eesti Rehviringlus http://rehviringlus.ee/ kodulehelt leitavatesse kogumiskohtadesse.

Nokian Tyres

Rehvide ja muude kummitoodete kaubamärk Nokian asutati 1988. aastal. Vaid kolme aastakümnega on Soome omanduses olev ettevõte juba saavutanud maine kui ületamatu talverehvide tootja.
See oma külma ilma poolest kuulsas Soomes asuv ettevõte teab tõesti, mida on vaja talverehvide tootmiseks. Just nende rehvide tootmisprotsessis on Nokianil rohkem patente kui ühelgi teisel tootjal. Kriitikute poolt kiidetud ja klientide seas populaarsed kaubamärgi talverehvid on tõeliselt tähelepanuväärsed. Isegi mitut erinevat mudelit tootev Nokian suudab pakkuda kõrge ohutusega, kuid konkurentidest väiksema kütusekuluga talverehve, aga ka spetsiaalseid Nokian Hakkapeliitta naastrehve veelgi paremaks teehaardumiseks.
Kuigi tavaliselt seostatakse tuntud rehvitootjat eksklusiivsete rehvidega talvehooajaks või lumistel teedel, on Dunlopi rehvivalik palju laiem. Sõiduautodele, veoautodele ja isegi rasketehnika rehve tootev ettevõte kasutab kõigi oma toodete puhul ainult kõrgeima kvaliteediga materjale, tagades nii kauakestva kvaliteedi ja töökindluse.

Nokian POWERPROOF 255/40R18 99 Y Nokian Tyres

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Nokian POWERPROOF 255/40R18 99 Y

Kauba ID: 2287288
Kategooria: Suverehvid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,64 x 0,205 m, 9 kg
Diameeter: R18
Laius: 255 mm
Kõrgus: 40 mm
Kaubamärk: Nokian Tyres
Kiirusindeks: Y (kuni 300 km/h)
Koormusindeks: 99
Rehvitüüp: Naastudeta
Energiamärgis: C
Kütusesäästlikkus: C
Rehvimüra: 72 dB
Märghaardumise kategooria: A
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nokian Tyres tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nokian POWERPROOF 255/40R18 99 Y
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki