Emka nitriilkindad, oranž

Täpsustused:
Kauba ID: 9955142

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Emka nitriilkindad, oranž

Emka nitriilkindad, max grip, XL suurus oranž, 900 tk

Äärmiselt vastupidavad Emka Medical nitriilkindad.

Spetsiaalne Max-Grip tekstuur parandab haardumist ja suurendab vastupidavust.

• Suurus: XL;

• Värvus: oranž;

• Kogus pakendis: 900 tk.

Spetsiaalse tekstuuriga nitriilkindad Max-Grip on toode, mida kasutatakse paljudes tööstusharudes. Emka kindad paistavad oma suurepäraste haardeomaduste ja suure vastupidavuse tõttu konkurentsist kindlasti silma. Vähe sellest, nende intensiivne oranž värv ei näe mitte ainult käes ilus välja, vaid annab kinnastele ka iseloomu.

Need kindad osutuvad edukaks muuhulgas majapidamistöödel, autotööstuses, aga ka piirkondades, kus leidub ärritavaid ja nahale kahjulikke aineid, mustust, rasva ja mustust. Neid saavad edukalt kasutada ka koduaiatöödel või puhastusvahendites sisalduvate pesuvahendite suhtes allergilised inimesed.

Spetsiaalne Max-Grip tekstuur Emka Medical nitriilpuudrivabadel kinnastel teeb lihtsamaks täpsete tegevuste sooritamise, mis nõuavad kindlat haaret. Pole karta, et midagi käest libiseb, samuti on lihtsam haarata pisielemente sobival ja meie ootustele vastaval viisil. Samas tagab kinda disain sees korraliku õhuringluse, hoiab ära käte higistamise ning garanteerib kõrge kasutusmugavuse.

Vastupidavus kemikaalidele ja mikroorganismidele:

Sõltumata sellest, millistes tingimustes kavatseme kindaid kasutada, on üks asi kindel: need kaitsevad meid kemikaalide ja mikroorganismide eest. Esimesel juhul on neil kõrgeim kaitse - III kategooria, tüüp B. Samas vastavad kindad spetsiifilistele viiruste, seente ja bakterite vastase kaitse standarditele, tänu millele saab näiteks sageli hallitanud kliimateenusega seotud töid ohutult teha.kasutajale ohutu.

Üldine tooteinfo: Emka nitriilkindad, oranž

Kauba ID: 9955142
Kategooria: Esmaabi
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,275 x 0,49 x 0,25 m, 9,3 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Emka nitriilkindad, oranž
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki