Kommikotid Woodland (1 pakk / 6 tk)

Täpsustused:
Tüüp: Karbid maiustustele
Kauba ID: 5099232

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kommikotid Woodland (1 pakk / 6 tk)

Woodland Candy Bags on ideaalsed loodusteemalistele pidudele või üritustele, kus soovite luua rõõmsat metsaatmosfääri. Need võluvad kotid sobivad kõige paremini peokorraldajatele, võõrustajatele või lapsevanematele, kes soovivad lisada sünnipäevale, beebipidu või mis tahes pidustusele erilise tooni. Nende ainulaadne disain aitab luua lummavat peo atmosfääri, mistõttu on need ideaalne valik peo maiustuseks või maiustamiseks.

  • Rõõmus metsateema: need lummavate metsaolenditega kaunistatud kotid toovad endas metsaseikluste olemuse, mis sobib ideaalselt teemakohaste ürituste või lastepäevade jaoks.
  • Ideaalne maiustuste jaoks: need on mõeldud kommikottidena, kuhu saab panna maiustusi, šokolaadi või väikeseid peo maiuspalasid, andes külalistele lisatunnetuse.
  • Mugav pakendi suurus: Iga pakend sisaldab kuus kotti, mis võimaldab hõlpsasti rahuldada väiksemaid koosviibimisi või osta suurema grupi jaoks mitu pakendit, et vältida nende otsa saamist.
  • Need kotid kuuluvad ühekordsete peotarvete kategooriasse, seega on neid lihtne puhastada ja samas on nad võrreldes plastist alternatiividega keskkonnasõbralikud.

Üldine tooteinfo: Kommikotid Woodland (1 pakk / 6 tk)

Kauba ID: 5099232
Kategooria: Ühekordsed nõud ja söögiriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,244 x 0,095 x 0,012 m, 0,3 kg
Temaatika: Woodland
Tüüp: Karbid maiustustele

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kommikotid Woodland (1 pakk / 6 tk)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki