Brabantia prügikast, 60 l

Täpsustused:
Tüüp: Prügikastid kööki
Kauba ID: 9436091
23900
Lisa korvi
903 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Brabantia prügikast, 60 l

Brabantia 60L prügikast on hädavajalik köögi aksessuaar perekondadele või üksikisikutele, kes hindavad puhtust ja stiili. Suure mahutavusega prügikast sobib ideaalselt hõivatud köökidesse või sinna, kus tehakse sageli süüa. Lihtne must metallist disain tagab praktilisuse ja elegantsuse, täiendades iga kaasaegse köögi sisustust.

  • Disainitud köögi jaoks: See Brabantia prügikast on kohandatud spetsiaalselt köögi jaoks, edendades puhast ja hügieenilist keskkonda.
  • Stiilne must viimistlus: Prügikasti stiilne must värv ei näe mitte ainult hea välja, vaid varjab ka mustuse ja mustuse, säilitades köögiruumi puhta väljanägemise.
  • Vastupidav metallkonstruktsioon: Kvaliteetsest metallist valmistatud prügikast on vastupidav ja ehitatud nii, et see peab vastu köögijäätmete kõrvaldamise igapäevastele nõudmistele.
  • Oluline mahutavus: 60-liitrise mahutavusega pakub jäätmete jaoks piisavalt ruumi, vähendades väliskonteinerite külastamise sagedust.

Üldine tooteinfo: Brabantia prügikast, 60 l

Kauba ID: 9436091
Kategooria: Prügikastid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 0,71 m, 4,207 kg
Kaubamärk: Brabantia
Värv: Must
Materjal: Metall
Üldmaht: 60 l
Tüüp: Prügikastid kööki
Vaade: Brabantia, prügikastid kööki
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Brabantia tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Brabantia prügikast, 60 l
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki