Õlleklaasid, 60 ml, 4 tk

Täpsustused:
Tüüp: Tassid
Materjal: Klaas
Maht: 60 ml
Kasutamine: Kangete jookide jaoks
Komplektis: 4 tk
Kauba ID: 9376931

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Õlleklaasid, 60 ml, 4 tk

Alas klaasikomplekt on võluv täiendus teie kodubaarile või viinakapile, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad oma joogitarvikutes parimaid detaile. Need klaasid sobivad ideaalselt kangete alkohoolsete jookide nautimiseks väikestes, võluvates annustes. Komplekti klassikaline disain parandab nii asjatundjate kui ka juhuslike rüüpajate maitseelamust.

  • Mõeldud kangetele alkohoolsetele jookidele: need klaasid on spetsiaalselt kohandatud kangete alkohoolsete jookide nautimiseks, suurendades iga lonksu elamust.
  • Elegantne neljast klaasist koosnev komplekt: komplekt koosneb neljast klaasist, mis sobib ideaalselt sõprade või perekonnaga eriliste sündmuste puhul röstsai jagamiseks.
  • Esmaklassiline klaasimaterjal: need klaasid on valmistatud kvaliteetsest klaasist, mis tagab vastupidavuse ja kristallselguse.
  • Täiuslik mahutavus: Iga klaas on mahutavus, mis mahutab ideaalselt teie lemmikjooke, soodustades mõõdukust ja joogi maitse hindamist.

Tassid

Tõepoolest, paljud ei kujuta ette hommikut ilma tassi kuuma kohvi või sooja teeta. Rääkimata pärastlõunast, kui tahate pärast rasket tööpäeva nautida sooja jooki. Kogu see hubasus ei tulene ainult tassi sisust, vaid ka sellest, mida sa käes hoiad. Teie vajadustele ja stiilile vastav hubane kruus võib kindlasti teie tuju tõsta ja ülejäänud päevaks hea tuju teha. Lai valik kruuse võib teid üllatada kuju ja disainiga, mis ei tee mitte ainult teid õnnelikuks, vaid võib-olla ka kingituseks lähedasele.

Klaas

Klaas on väga paindlik materjal, mida saab kujundada väga erinevateks vormideks, nii et klaasist tasside, kruuside ja kannude valik võib olla väga lai. Sellest materjalist valmistatud klaasid, tassid, kannud erinevad mitte ainult oma kumeruse, aasade, mustrite ja muude detailide, vaid ka värvide poolest. Need võivad olla läbipaistvad või valmistatud paksemast klaaskiust. Klaasist lauanõud ja köögitarbed ei ole aga hinnatud ainult oma kuju- ja värvivaliku poolest. Neil on ka praktilisi omadusi, mida paljud inimesed kogu maailmas eriti hindavad. Üks neist on läbipaistvus. Läbipaistvad klaasid, tassid ja kannud võimaldavad näha, milliseid jooke või magustoite serveeritakse. Just sel põhjusel näevad klaasesemed igal laual väga stiilsed ja esteetilised välja. Meie valikust leiate erinevaid serveerimiskomplekte, väikeseid ja suuri kannusid, võluvaid kruuse, mis sobivad suurepäraselt iga kodu interjööri ja võivad olla ka väga praktiline kingitus.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Õlleklaasid, 60 ml, 4 tk

Kauba ID: 9376931
Kategooria: Klaasid, kruusid ja kannud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,13 x 0,13 x 0,1 m, 0,32 kg
Tüüp: Tassid
Materjal: Klaas
Maht: 60 ml
Kasutamine: Kangete jookide jaoks
Komplektis: 4 tk

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Õlleklaasid, 60 ml, 4 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki