Riedel Veritas Šampanja/veiniklaas New World Pinot Noir-/Rosé Champagne, 2 tk

Täpsustused:
Tüüp: Tassid
Materjal: Pole täpsustatud
Maht: -
Komplektis: Nenurodyta tk
Kauba ID: 6566302

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Riedel Veritas Šampanja/veiniklaas New World Pinot Noir-/Rosé Champagne, 2 tk

Riedeli filosoofiaks on täiusliku harmoonia loomine klaasi ja veini vahel ehk klaaside disainimine, mis rõhutavad ja toovad välja erinevate veinide parimaid omadusi. Koostöös veinitootjatega valminud eri tüüpi veiniklaasid tagavad alati täiusliku veininaudingu. Riedel Veritas tootesarjas on ühte põimunud põhjalikud teadmised ja oskused klaasipuhumisest ning Riedeli aastatepikkused kogemused sellest, kuidas klaasi kuju ja suurus mõjutavad veini aroomi ning maitset. Klaasides on ühendatud käsitsi puhutud klaasi elegants ja tasakaal ning masinpuhutud klaasi ühtlane kvaliteet ja veatud välimus. Veritas tootesari on parim võimalik stiilinäide tipptasemel masinpuhutud klaasist. Veritas sarja klaasid on 15% pikemad kui Vinum sarja klaasid, kuid ometi 25% kergemad ja voolujoonelisemad. Veritas New World Pinot Noir/ Rosé Champagne klaas toob esile kvaliteetsete Burgundi veinide, Barolode ja Barbarescode kogu kireva aroomibuketi. Suurem klaasiosa võimaldab veinil avaneda ning väljaspoole kaarduv suuava juhib joogi keele esiosale rõhutades selle puuviljasust. Tegemist on suurepärase klaasiga hapukate ja marjaste punaste veinide nautimiseks. Soovitame proovida klaasi ka tipptasemel Rosé šampanjadega. Pinot Noir on kõige tundlikum veinisort, mis sobib selle klaasiga serveerimiseks. • Sobib ideaalselt näiteks järgmistele veinidele: Nebbiolo, Rosé Champagne, New World Pinot Noir. • Veritas sarja klaasid on valmistatud esmaklassilisest masinpuhutud kristallklaasist ja neid võib pesta nõudepesumasinas. • Klaasi suurus: 800 ml/23,5 cm

Tassid

Tõepoolest, paljud ei kujuta ette hommikut ilma tassi kuuma kohvi või sooja teeta. Rääkimata pärastlõunast, kui tahate pärast rasket tööpäeva nautida sooja jooki. Kogu see hubasus ei tulene ainult tassi sisust, vaid ka sellest, mida sa käes hoiad. Teie vajadustele ja stiilile vastav hubane kruus võib kindlasti teie tuju tõsta ja ülejäänud päevaks hea tuju teha. Lai valik kruuse võib teid üllatada kuju ja disainiga, mis ei tee mitte ainult teid õnnelikuks, vaid võib-olla ka kingituseks lähedasele.

Üldine tooteinfo: Riedel Veritas Šampanja/veiniklaas New World Pinot Noir-/Rosé Champagne, 2 tk

Kauba ID: 6566302
Kategooria: Klaasid, kruusid ja kannud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,247 x 0,285 x 0,14 m, 0,64 kg
Kaubamärk: Riedel
Päritolumaa: Saksamaa
Pakend: Täpsustamata
Tüüp: Tassid
Vaade: Riedel, tassid
Materjal: Pole täpsustatud
Maht: -
Komplektis: Nenurodyta tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Riedel tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Riedel Veritas Šampanja/veiniklaas New World Pinot Noir-/Rosé Champagne, 2 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki