Fissman jaapani kööginuga Kensei Kojiro, 17 cm

Täpsustused:
Tüüp: Lihanoad
Kauba ID: 8116325

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Fissman jaapani kööginuga Kensei Kojiro, 17 cm

Kulinaariamaailmas öeldakse sageli, et köögi kõige tähtsam tööriist — on hea nuga. Õige nuga võib olla suureks abiks kaunite roogade valmistamisel ja köögis optimaalse ohutuse tagamisel. Õigesti valmistatud ja teritatud noa kasutamine tähendab, et teil on suurem kontroll selle üle, mida te lõikate. Mugava ja terava noaga lõikamine on palju meeldivam. See on tõhusam ja töö saab kiiresti ja kirurgilise täpsusega tehtud, olenemata sellest, kas hakite maitsetaimi või tohutut muskaatkõrvitsat. Seepärast tutvustab FISSMAN Gifu prefektuuris Sekis välja töötatud täiesti uue tasemega nuge ja kirveid. Seal, kus üle 800 aasta tagasi rajasid esimesed sepad töökojad, et sepistada Jaapani parimaid mõõku, hakati sajandeid hiljem kasutama neid teadmisi kuulsate kohalike nugade valmistamiseks. Meie noad on inspireeritud Jaapanist, nad hingavad kompromissitu sepatöö vaimu ja kirge. Köögikirves FISSMAN KENSEI KOJIRO 6,8" on teie usaldusväärne sõber köögis. Sellel on tugev lai ristkülikukujuline tera. Ideaalne suurte kõvade puu- ja juurviljade tükeldamiseks, viilutamiseks, liha ja kala valmistamiseks. Korrosioonikindlus ja vastupidavus tänu spetsiaalsele metallikarastamise tehnoloogiale külma Korudo abil kuni optimaalse tasemeni 58 HRC Rockwelli skaalal.

Tera on valmistatud AUS-8 kõrge süsinikusisaldusega Jaapani terasest, mis on väga vastupidav ja talub väga hästi teritamist. Nuga teritatakse käsitsi 6000 karedusega veepõhisel terituskivil, et saavutada täiuslik teravus. Ideaalne lõikamisnurk tänu teritusele 15-17 kraadi külje kohta. Noa käepide on valmistatud kvaliteetsest veekindlast kulumiskindlast materjalist G-10, mis talub suurepäraselt nii madalaid kui kõrgeid temperatuure ning tänu millele ei libise nuga käes ega ima endasse võõraid lõhnu. Hõbedase reljeefiga kõrgekvaliteediline kartongpakend ei jäta ühtki tõelist kõrgekvaliteediliste nugade tundjat ükskõikseks.

Üldine tooteinfo: Fissman jaapani kööginuga Kensei Kojiro, 17 cm

Kauba ID: 8116325
Kategooria: Kööginoad ja teritajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,1 x 0,1 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Fissman
Komplektis: 1 tk
Tüüp: Lihanoad
Vaade: Fissman, lihanoad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fissman tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fissman jaapani kööginuga Kensei Kojiro, 17 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki