Fissman köögiviljanuga Tirol, 8 cm

Täpsustused:
Tüüp: Köögiviljanoad
Kauba ID: 9755422

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Fissman köögiviljanuga Tirol, 8 cm

Köögiviljanuga on mõeldud kergeks ja mugavaks väikeste puuviljade ja köögiviljade lõikamiseks, sibula, küüslaugu, erinevat tüüpi piparde seemnetest puhastamiseks. Samuti on mugav kasutada krevettide lõikamiseks





Kõik TIROLi seeria noad on valmistatud kvaliteetsest Saksamaa terasest x50Cr15MoV, mis on tuntud oma suurepäraste mehaaniliste omaduste, suurepärase sitkuse, kõvaduse (HRC 55 ühikut Rockwelli skaalal) ja korrosioonikindluse poolest, suuteline pikka aega säilitama ületamatut teravust. Klassikaline Euroopa teritus, sümmeetriline kogu lõikepinna ulatuses, tagab uskumatu mugavuse kasutamisel. Käega viimistletud tera pinna viimistlus haamriga vähendab hõõrdumist ja takistab toidu kleepumist terale. Elegantne käepide elegantsest materjalist Pakka Wood on ergonoomilise kujuga ja tagab mugava haarde. Valmistatud vastavalt professionaalsetele standarditele, usaldusväärsed ja hästi tasakaalustatud noad teenivad teid väga pikka aega. Fissman aitab teil teostada oma julgeimaid ideid köögis! Kerge hommikusöök, toitev lõuna, peen õhtusöök - Fissman aitab teil realiseerida igasuguseid ideid!

Üldine tooteinfo: Fissman köögiviljanuga Tirol, 8 cm

Kauba ID: 9755422
Kategooria: Kööginoad ja teritajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,2 x 0,21 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Fissman
Komplektis: 1 tk
Tüüp: Köögiviljanoad
Vaade: Fissman, köögiviljanoad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fissman tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fissman köögiviljanuga Tirol, 8 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki