Lauajooks, 37x175 cm

Täpsustused:
Tüüp: Linikud
Mõõdud: 37x175 cm
Kauba ID: 9103096

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Lauajooks, 37x175 cm

37x175 cm suurune laudlina on mitmekülgne ja elegantne täiendus igale söögikohale. See sobib kõige paremini neile, kes hindavad söögilaua juures keerukust ja funktsionaalsust. Tänu erinevatele värvidele sobib see igale sisustusele ning tänu ristkülikukujulisele kujule sobib see ideaalselt nii vabaaja kui ka pidulikesse ruumidesse.

  • Sobibideaalselt igale sündmusele: olgu siis tegemist õhtusöögi või pereõhtusöögi korraldamisega, see lauajuhik lisab elegantsust ja kaitseb laua pinda.
  • Ristkülikukujuline kuju: klassikaline ristkülikukujuline kuju võimaldab teil vaevata katta laudlina ja katab ideaalselt igas suuruses lauad.
  • Mitmesugused värvid: saadaval on mitmesuguseid värve, mis sobivad teie isikliku stiiliga ja täiendavad teie lauanõudeid.
  • Vastupidav ja dekoratiivne: see mitte ainult ei kaunista söögilaua väljanägemist, vaid kaitseb ka roiskumiste ja kriimustuste eest.

Üldine tooteinfo: Lauajooks, 37x175 cm

Kauba ID: 9103096
Kategooria: Lauakatted, laudlinad ja servjetid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,1 x 0,2 m, 0,3 kg
Värv: Erinevad värvid
Laudlina kuju: Ristkülik
Tüüp: Linikud
Mõõdud: 37x175 cm

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lauajooks, 37x175 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki