Lauajooks, 40x160 cm

Täpsustused:
Tüüp: Linikud
Mõõdud: 40x160 cm
Kauba ID: 9103056

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Lauajooks, 40x160 cm

Track laud on erakordne valik neile, kes hindavad elegantsust ja mitmekülgsust söögitoa sisustuses. See sobib suurepäraselt nii vabaaja söögitoa kui ka eriliste sündmuste jaoks, andes lauale rafineeritud disainikihi. Erinevad värvid tagavad, et see sobib iga söögitoa interjööriga, samas kui ristkülikukujuline kuju annab sellele klassikalise ja lihtsa välimuse.

  • Mitmekülgne disain: lauajuhi erinevad värvid sobituvad suurepäraselt teie olemasolevate lauanõude ja söögitoa teemaga, nii et seda saab kohandada iga söögi juurde.
  • Elegantsed mõõtmed: Nelikümmend sentimeetrit lai ja sada kuuskümmend sentimeetrit pikk laudlina on piisavalt lai, et kaitsta ja kaunistada söögilauda.
  • Lauajooksu stiil: kaasaegse alternatiivina traditsioonilistele laudlinadele annab lauajooks teie söögisaalile kaasaegse ja stiilse ilme.
  • Ristkülikukujuline kuju: klassikaline ristkülikukujuline kuju tagab puhtad jooned ja struktuuri, mis sobib ideaalselt atraktiivse lauakujunduse loomiseks.

Üldine tooteinfo: Lauajooks, 40x160 cm

Kauba ID: 9103056
Kategooria: Lauakatted, laudlinad ja servjetid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 0,02 m, 0,22 kg
Värv: Erinevad värvid
Laudlina kuju: Ristkülik
Tüüp: Linikud
Mõõdud: 40x160 cm

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lauajooks, 40x160 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki