Laudlina, 140x260 cm

Täpsustused:
Tüüp: Laudlinad
Mõõdud: 140x260 cm
Kauba ID: 8932706

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Laudlina, 140x260 cm

Staltiesė mõõtmetega 140x260 cm on ideaalne täiendus igale söögilauale. Selle ristkülikukujuline kuju ja erinevad värvid muudavad selle mitmekülgseks ja sobilikuks igaks juhuks. Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud staltiesė lisab teie lauakattele elegantse puudutuse.

  • Suurepärane suurus: 140x260 cm suurune staltiesė katab piisavalt suuri laudu, mistõttu sobib see ideaalselt koosviibimiste või eriliste ürituste korraldamiseks.
  • Eredad värvid: See staltiesė on saadaval mitmes värvitoonis, mis võimaldab teil valida täiusliku tooni, mis täiendab teie laudade kaunistust ja loob stiilse ja kutsuva atmosfääri.
  • Esmaklassiline kvaliteet: Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud staltiesė on vastupidav ja kauakestev, tagades, et see peab vastu regulaarsele kasutamisele ja säilitab oma ilu aja jooksul.
  • Elegantne disain: Selle staltiesė ristkülikukujuline kuju lisab teie söögikogemusele rafineeritust, mistõttu on see ideaalne valik nii pidulikeks sündmusteks kui ka igapäevaseks kasutamiseks.

Üldine tooteinfo: Laudlina, 140x260 cm

Kauba ID: 8932706
Kategooria: Lauakatted, laudlinad ja servjetid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,36 x 0,27 x 0,05 m, 0,6 kg
Värv: Erinevad värvid
Laudlina kuju: Ristkülik
Tüüp: Laudlinad
Mõõdud: 140x260 cm

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Laudlina, 140x260 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki