Villeroy & Boch taldrikukomplekt, 7 tk.

Täpsustused:
Tüüp: Serveerimiskomplektid
Komplektis: 7 tk
Kauba ID: 9067041

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Villeroy & Boch taldrikukomplekt, 7 tk.

Villeroy & Boch taldrikute komplekt, 7 tk (Plate Set, 7 pcs) on ideaalne valik neile, kes hindavad elegantset lauanõud. See komplekt on valmistatud kvaliteetsest portselanist ning seda iseloomustab selle keerukus ja vastupidavus. 24 cm läbimõõduga taldrikud on ideaalsed mitmesuguste roogade serveerimiseks. Komplektis on 7 taldrikut ja see on mugavuse huvides nõudepesumasinas pestav.

  • Elegantne ja vastupidav: see taldrikute komplekt on valmistatud kvaliteetsest portselanist ja lisab igale lauale elegantsust.
  • Mitmekülgne suurus: 24 cm läbimõõduga taldrikud sobivad ideaalselt eelroogade, salatite või pearoogade serveerimiseks.
  • Täielik komplekt: 7 taldrikuga on piisavalt taldrikuid perekondlikeks koosviibimisteks või õhtusöökideks sõpradega.
  • Nõudepesumasinas pestav: taldrikuid saab hõlpsasti pesta nõudepesumasinas, säästes nii aega ja vaeva köögis.

Serveerimiskomplektid

Raske on ette kujutada õhtusöögipidu sõpradega või suurt perepidu õhtusöögilaua taga ilma ilusate ja mugavate serveerimisvahenditeta. Erinevatest taldrikutest kuni söögiriistade või söögiriistade komplektideni - lai valik söögiriistade komplekte tagab, et teie kodu stiilile ja vajadustele vastav välimus jääb samaks. Elegantne, eksklusiivne disain, luksuslikud serveerimiskomplektid on valmistatud kvaliteetsest metallist, portselanist ja muudest kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad kasutusmugavuse ja muutuvad eksklusiivseks koduse stiili aktsendiks. Üks tähtsamaid asju laua katmisel on lauanõud - taldrikud ja salvrätikud. Taldrikud võivad olla erineva stiili ja kujuga, mustriga kaunistatud või tavalised. Teised serveerimisnõud kastmete, salatite või konkreetsete roogade jaoks võimaldavad teil toitu korralikult serveerida ja nautida toidu degusteerimist. Õigete serveerimisvahendite valimine on üks olulisemaid üksikasju, et luua terviklik stiil ja meeldida nii endale kui ka teistele. See komplekt sobib ka suurepäraseks kingituseks kodu kaunistamiseks või pulmadeks.

Üldine tooteinfo: Villeroy & Boch taldrikukomplekt, 7 tk.

Kauba ID: 9067041
Kategooria: Lauanõud ja nõude komplektid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,25 x 0,3 m, 5,01 kg
Materjal: Portselan
Läbimõõt: 24 cm
Nõudepesumasinas pestav: Jah
Tüüp: Serveerimiskomplektid
Komplektis: 7 tk

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Villeroy & Boch taldrikukomplekt, 7 tk.
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki