De Buyer Mineral B Element pannkoogipann, 12 cm

Täpsustused:
Tüüp: Pannkoogipannid
Läbimõõt: 12 cm
Materjal: Süsinikteras
Kuumusallikas: Kõigis
Kauba ID: 7871830

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: De Buyer Mineral B Element pannkoogipann, 12 cm

Suurepäraste küpsetusomadustega ja peaaegu igavesti kestev professionaalne kokapann! Süsinikterasest pann on hea alternatiiv teflonpannidele ja nõuab sarnaselt malmiga veidi hooldust. Hästi hooldatud süsinikterasest pann loob loodusliku mittenakkuva pinna, mis koosneb rasvast ja süsinikust, vähendades hooldust ja suurendades nakkuvust. Palju kasutatud süsinikterasest pannil on isegi malmpanni küpsetusomadused ja teflonpanni mittenakkumisomadused! Panniga saab muretult kasutada ka metallist pannilabidaid.

De Buyer Mineral B Series on eeltöödeldud mesilasvaha kate. Kate kaitseb panni rooste eest.  Enne esmakordset kasutamist peske pann kuuma veega, et eemaldada säilitustolm – suurem osa mesilasvahast tuleb pinnalt maha. Ülejäänud väike kogus vaha ei kahjusta, vastupidi, see aitab pannil kasutada. 

Süsinikteras ei ole nii poorne kui malm, nii et saate kõik koostisosad muretult küpsetada. Rohke valgusisaldusega tooraine, näiteks muna või valge kala puhul tasub olla ettevaatlik ja temperatuuri oluliselt alandada. Te ei tohiks püüda süsinikterasest heledat terasest värvi teha, see muudab kasutamise käigus värvi. Panni sisepind tumeneb ja kui sisepind on üleni must, on see selle loomulik mittenakkuv pind parimal moel.

Süsinikterasest panni ei saa pesta nõudepesumasinas ning sageli piisab kuuma veega käsitsi pesemisest. Samuti ei saa süsinikterasest pannil hoida toitu ega jätta seda kraanikaussi, kuna see võib rooste minna. Kui pannile tekib pindmist roostet, ei ole see kasutuskõlbmatu, vaid rooste saab eemaldada näiteks jämeda švammi või terasvillaga. Samuti on soovitatav peale kasutamist, pesemist ja kuivatamist pannile määrida tilk rapsiõli, et vältida pinnase roostetamist panni kasutamata oleku ajal.

Sobib kõikidele soojusallikatele ja pliitidele, sh induktsioonpliitidele. Panni saab kasutada ka ahjus (200 °C max 10 min.).

  • Ülemise serva välisläbimõõt: 12 cm
  • Serva kõrgus: 2 cm
  • Paksus: 2,5 mm

Üldine tooteinfo: De Buyer Mineral B Element pannkoogipann, 12 cm

Kauba ID: 7871830
Kategooria: Pannid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,24 x 0,13 x 0,05 m, 0,4 kg
Kaubamärk: de Buyer
Tüüp: Pannkoogipannid
Vaade: de Buyer, pannkoogipannid
Läbimõõt: 12 cm
Materjal: Süsinikteras
Kuumusallikas: Kõigis
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik de Buyer tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

De Buyer Mineral B Element pannkoogipann, 12 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki