Keedupott kaanega Tefal Duetto + 22cm, 6,1L

Täpsustused:
Tüüp: Haudepotid, Keedupotid, Potid
Materjal: Roostevaba teras
Komplektis: 2 osa
Kauba ID: 3911318

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Keedupott kaanega Tefal Duetto + 22cm, 6,1L

Valmistatud vastupidavast roostevabast terasest. Kaanel kurnsõel keeduvee eelmaldamiseks. Siseküljel mõõteskaala täpse koguse jälgimiseks. Sobib kasutamiseks induktsioon-, gaasi-, elektri– ja keraamilise pliidiga.

Tefal on olnud Prantsuse köögitarvete tootja juba 60 aastat. Ühe ülemaailmse toidutootmisturu, Groupe SEB, absoluutse liidrina on ettevõte üks tuntumaid köögiseadmete brände.
Nime „Tefal” valmistamisel kasutati sõnade „Teflon” ja „alumiinium” esimesi silpe, mis on kaubamärgi eristav tunnus. Mittekleepuvad pannid ja potid on saanud Tefali visiitkaardiks, kuid täna on ettevõtte valik palju laiem. Tefal toodab laias valikus elektriseadmeid, alates veekeetjatest ja blenderitest kuni tolmuimejateni.
Vaatamata Tefali suurele ülemaailmsele edule keerlevad ettevõtte väärtused endiselt  peresõbralikkuse tagamise ümber. Brändi asutaja, prantsuse insener Marc Gregoire'i jaoks tekkis idee luua esimene mittenakkuv pann köögis oma naist jälgides. Ehkki Tefali innovatsiooni- ja inseneridivisjonis töötab praegu oluliselt rohkem inimesi, on neil kõigil sama eesmärk pakkuda klientidele lihtsaid, tõhusaid tooteid, et neil oleks rohkem aega perega veetmiseks. 

Keedupott kaanega Tefal Duetto + 22cm, 6,1L

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Potid

On olemas mitut tüüpi potte, millest kõigil on omad eelised ja puudused. Kõige levinumad potid on valmistatud roostevabast terasest, vasest, alumiiniumist, malmist, keraamikast või klaasist. Mõned tootjad võivad kasutada ka rohkem kui ühte neist materjalidest. Roostevabast terasest potid on paljude kokkade jaoks populaarne valik. Need potid on väga tugevad ja vastupidavad ning neid kriimustatakse või mõlgitakse harva. Neid peetakse ka suhteliselt kergesti puhastatavaks. Seda tüüpi potis keetmine ei põhjusta toiduga keemilist reaktsiooni, mis võib muuta roa maitset või värvi. Roostevaba teras on aga halb soojusjuht. Professionaalsed kokad kasutavad sageli vasest potte. Seda tüüpi metall on suurepärane soojusjuht ja aitab luua toiduvalmistamispindadel ühtlast temperatuuri. Läikiv vaskpind võib olla elegantne täiendus igale köögile, kuid seda on raske hooldada. Malmpotid võivad reageerida ka teatud toiduainetega, eriti happeliste toiduainetega. See metall kuumeneb väga aeglaselt, kuid annab ühtlaselt kuumutatud pinna. Seda võib kuumutada ka väga kõrgetel temperatuuridel, ilma et see põhjustaks kahjulikke reaktsioone.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Keedupott kaanega Tefal Duetto + 22cm, 6,1L

Kauba ID: 3911318
Kategooria: Potid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,27 x 0,2 m, 2,55 kg
Päritolumaa: Prantsusmaa
Kaubamärk: Tefal
Läbimõõt: 22 cm
Värv: Hõbedane
Maht: 6.1 l
Kuumusallikas: Täpsustamata
Tüüp: Haudepotid, Keedupotid, Potid
Vaade: Tefal, haudepotid, Tefal, keedupotid, Tefal, potid
Materjal: Roostevaba teras
Komplektis: 2 osa
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tefal tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Keedupott kaanega Tefal Duetto + 22cm, 6,1L
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki