Riposo nõudekomplekt vürtsidele ja õlile

Täpsustused:
Tüüp: Õli ja vürtsianumad
Kauba ID: 10213962

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Riposo nõudekomplekt vürtsidele ja õlile

Riposo komplekt vürtside ja õli jaoks on elegantne täiendus iga kulinaariahuvilise kööki, mis on mõeldud nii funktsionaalsuse kui ka esteetika suurendamiseks. See komplekt on ideaalne neile, kes armastavad süüa teha ja meelelahutust, ning hoiab teie olulised vürtsid ja õlid organiseeritult ja hõlpsasti kättesaadavana. Tänu oma elegantsele disainile lisab see teie töölauale elegantsust, tagades samal ajal, et teie lemmikmaitsed on alati käeulatuses.

  • Mitmekülgne hoiulahendus: See komplekt sobib ideaalselt erinevate vürtside ja õlide hoidmiseks, tagades, et teie olulised koostisosad on toiduvalmistamise ajal organiseeritud ja kergesti kättesaadavad.
  • Stiilne ja elegantne disain: Riposo komplekt ei täida mitte ainult praktilist eesmärki, vaid lisab ka elegantsi igale köögi sisustusele, muutes selle teie töölaual atraktiivseks keskpunktiks.
  • Ei vaja lisaelemente: See komplekt on loodud lihtsuse ja kasutusmugavuse huvides, kuna see ei vaja patareisid ega lisakomponente, mis muudab selle kasutuse muretuteks.
  • Õmblusteta integreerimine: Selle stiilne disain võimaldab sulanduda sujuvalt teiste köögitööriistade ja -seadmetega, parandades teie köögiruumi üldist esteetikat.

Üldine tooteinfo: Riposo nõudekomplekt vürtsidele ja õlile

Kauba ID: 10213962
Kategooria: Soola- ja pipraveskid, maitseianepurgid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,12 x 0,12 m, 0,479 kg
Kõrgus: -
Laius: -
Päritolumaa: Täpsustamata
Vajaminevad patareid: Ei
Tüüp: Õli ja vürtsianumad

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Riposo nõudekomplekt vürtsidele ja õlile
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki