Termos Tourist Mountain FFX, 0,5 L

Täpsustused:
Tüüp: Termostaadid
Kauba ID: 9028511
8749
Lisa korvi
914 / kuus
Sinu linn

Postkontor

3. oktoobrist

199

Kuller

3. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

3. oktoobrist

199

Kuller

3. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Termos Tourist Mountain FFX, 0,5 L

Termos Tourist termos Mountain FFX 0,5 l Must

  • Soojuse hoidmisaeg: 36 tundi
  • Musta  värvi
  • Maht: 0,5 l
  • Tüüp:turist
  • Käepide:ilma käepidemeta

Termos Mountain FFX

Thermos Mountain FFX on ülemaailmne liider välitermoste vallas. Praegu paremate parameetritega termost ei leia. Termos on loodud vastama kõikidele mäestikutingimuste nõuetele: lihtne avamine ja sulgemine, vastupidavus kahjustustele, kõrged isolatsiooniomadused, väike kaal ja kompaktsus (ainult 260 x 80 mm!). Maht 750 ml, ülikerge - termose kaal on vaid 0,36 kg. Oma kaalu poolest on see võrreldav titaantermostega, mis on palju kallimad. Mountain termosel on kõrged isolatsiooniomadused: see hoiab joogid soojana 36 tundi! Külmana aga üle 30 tunni! Sellised tulemused asetasid selle mudeli termoste esimesse liigasse. Iseloomulik on kitsas 36 mm läbimõõduga ava spetsiaalse topeltkorgiga Peal on libisemiskindel termos, mis on valmistatud kahest erineva kõvadusega materjalist, perforatsioon teeb selle lahti keeramise lihtsaks. Lai põhi tagab selle kõrge stabiilsuse ja samas tagab kerge haarde termose seljakotist eemaldamisel. Termose mahtu on võrreldes Thermos Mountain eelmise versiooniga suurendatud. Tänu silikoonribale on termost lihtne avada ka paksude kinnastega. Kui termos kukub, toimib see ka kaitsena. Topeltkork oli mõeldud termosklapi avamise ja sulgemise hõlbustamiseks. Korgi siseosas on pikema pikkusega topeltkeere. Tänu sellele lahendusele tuleb ainult korgi sisemist osa keerata pool pööret ja saab jooki valada (tavalised korgid tuleb täielikult lahti keerata). Kaas tagab ka joogi sujuva voolamise ja seda on lihtne hooldada. Termos on valmistatud roostevabast terasest. Seda tüüpi termoseid nimetatakse sageli "purunematuteks" termosteks. Aga selge on see, et kivile kukkumine ei mõju kuigi hästi isegi "purunematutel" termostel. Silikoonist põhjakaitse neelab löögid termose maha kukkumisel ja kaitseb põhja kriimustuste eest. Termos sobib suurepäraselt ekstreemseteks väljasõitudeks. Be BPA. Termose korpus on valmistatud terasest, elemendid ja viimistlus on hall ja rohelist värvi. Kõiki elemente on lihtne puhastada: tihendid on eemaldatavad.


Tootjatermos
Tootja kood150073
EAN5010576936936

PEAMINE INFORMATSIOON
TüüpTurist
Maht0,5 l
Soojuse hoidmisaeg36 tundi
VärvMust
KäepideIlma käepidemeta

Üldine tooteinfo: Termos Tourist Mountain FFX, 0,5 L

Kauba ID: 9028511
Kategooria: Termosed ja termokruusid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,5 x 0,5 m, 1 kg
Maht: 0.5 l
Tüüp: Termostaadid

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Termos Tourist Mountain FFX, 0,5 L
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki