Padi Clean Memory H9

Täpsustused:
Materjal: Puuvill
Mõõdud: 42x72 cm
Täiteaine: Antibakteriaalne, Vaht, Vahtpolüuretaan, Viskoelastne materjal
Kauba ID: 7989020
5790
Lisa korvi
766 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Kuller

24. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

24. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Padi Clean Memory H9

  • Ergonoomilise kujuga viskoelastne polüuretaanvahust padi, ilma keemiliste lisanditeta.
  • Padja õhukanalid parandavad padja ventileerivaid omadusi.
  • Aeglaselt kohanev, pehme, avatud pooridega viskoelastne polüuretaanvaht, kinnitub järk-järgult ja eriti õrnalt kehapindadele, korrates ideaalselt kaela ja pea kontuure.
  • Padjal on allergiavastased omadused, see ei ole sobiv keskkond mikroorganismide paljunemiseks.
  • Vastupidav ja ei kaota kuju.
  • Mõõdud: 72x42x9 cm.
  • Patja pestakse käsitsi või pesumasinas kuni 30°C koos lühima tsentrifuugimisprogrammiga (kuni 10 minutit). Kuivatamine trummelkuivatis temperatuuril kuni 65 °C, kuni 90 minutit.

Clean Memory Saponetta

Padi Clean Memory h 9

Clean Memory padja sari.

Täiesti uuenduslik padi, mis on loodud nii lõõgastumiseks, kui ka meditsiinilistel eesmärkidel kasutamiseks. Tegelikult on „CleanMemory“ padja sari (3 erinevat kõrgust) neile, kes otsivad vormi säilitavat viskoelastset patja, mis suudaks tagada une ajal täiusliku lõõgastuse ja hügieeni säilitamise võime.

Materjalid

Padi on valmistatud "CleanMemory" viskoelastsest materjalist, ilma keemiliste lisanditeta. Lõhnatu, temperatuuritundlik, mittedeformeeruv, mis kohandub keha kontuuridega, tagades individuaalse mugavuse. Viskoelastse materjali avatud pooridega struktuur soodustab õhuringlust ja vee voolamist pesemise ajal. Madal soojusjuhtivus tagab meeldiva värskustunde.

 Vorm ja funktsioon

Klassikaline seebikujuline padi. Clean Memory padjale iseloomulik spetsiaalne mikroperforatsioon parandab transpiratsiooni ja vereringet. Padi on valmistatud kvaliteetsest „CleanMemory“ materjalist, mis on loodud rahuldama ka kõige nõudlikumaid kliente, kellele meeldib ühendada „MemoryFoami“ (viskoelastne polüuretaanvaht) pehmus koos täiusliku hügieeniga enda, pere, klientide ja patsientide jaoks. „CleanMemory" vahtmaterjal on loodud tagama, et patja saab pesta alati, kui tunnete, et see on vajalik. See Clean Memory padi on 9 cm kõrgune. Saadaval on ka Clean Memory 12 cm kõrgused ja 15 cm kõrgused Clean Memory MAXI padjad. Kõigi kõrgustega mudelid on lestakindlad ja hüpoallergeensed.

Materjalid on sertifitseeritud vastavalt Öko-Tex 100 standardile – dokument, mis kinnitab, et need ei sisalda tervisele kahjulikke aineid.

 Clean Memory 9 padja mõõdud:

laius - 42 cm

pikkus - 72 cm

kõrgus - 9 cm

OEKO-TEX® on sõltumatu rahvusvaheline ühendus, millel on 18 akrediteeritud instituuti 85 erinevas riigis üle maailma. Nende eesmärk on kaitsta planeeti, pakkuda kvaliteetseid ja jätkusuutlikke tooteid, mis sisenevad maailmaturule. Sertifikaat "STANDARD 100 by OEKO-TEX®" on maailmas enimkasutatav kaubamärk, mis garanteerib, et iga selle märgiga tekstiiltoode on põhjalikult testitud ega sisalda üle 300 kahjuliku aine. Sertifitseerimine põhineb OEKO-TEX® teaduspõhistel kriteeriumidel ja neutraalsetel laboratoorsetel testidel väga paljudele nii reguleeritud kui ka reguleerimata ainetele, mis võivad olla tervisele ja keskkonnale kahjulikud. Kriteeriumide kataloogi ajakohastatakse vähemalt kord aastas ja seda täiendatakse uute teaduslike teadmiste või regulatiivsete nõuetega. Paljudel juhtudel on selle sertifikaadi ohupiirangud siseriiklikest ja rahvusvahelistest nõuetest rangemad. Vastavalt moodulsüsteemile testitakse iga komponenti, alustades kiust, niidist ja lõpetades toodete endaga, kuni lõpptootele omistatakse "STANDARD 100" märk. Kui tekstiiltootel on see märgis, võite olla kindel, et kõik tootmisetapid on läbitud. Kõiki tooraineid on testitud keskkonnas leiduvate kahjulike ainete suhtes, mistõttu on toode inimeste tervisele ohutu. Klientide usaldus ja tooteohutus on garanteeritud.

Padi Clean Memory H9

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Padi Clean Memory H9

Kauba ID: 7989020
Kategooria: Padjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,72 x 0,42 x 0,9 m, 1,5 kg
Täiteaine kaal: 1.5 kg
Päritolumaa: Itaalia
Materjal: Puuvill
Mõõdud: 42x72 cm
Täiteaine: Antibakteriaalne, Vaht, Vahtpolüuretaan, Viskoelastne materjal

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Padi Clean Memory H9
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki