Bitvae S3

Täpsustused:
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 3
Nutiseade: Jah
Otsikute arv: 3 tk
Kauba ID: 9319491
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
4029
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Omniva pakiautomaat

21. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

21. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Bitvae S3

Sonic hambahari koos rakenduse, otsiku komplekti, reisiümbrise ja hambaharjahoidjaga S3 (must)

 

Proovige helihambaharja, mis eemaldab suust kuni 7 korda rohkem mustust võrreldes traditsioonilise hambaharjaga. Bitvae S3 pakub 5 erinevat puhastusrežiimi ja 3 intensiivsuse taset (kuni 9 programmiga), nii et valite kindlasti oma. Surveindikaator aitab vältida igemete kahjustamist. Hambaharjal on ka kõrge IPX7 kaitseklass ja see kestab ühe laadimisega kuni kuus kuud! Väärib märkimist, et seda soovitab Ameerika Hambaarstide Liit. Spetsiaalse programmiga saate veelgi rohkem võimalusi! Vaadake, millised! Komplektis on 4 vahetatavat otsikut ja elegantne ümbris.

 

 

 

S3 sonic hambahari on varustatud täiustatud mootoriga, mis tekitab kuni 40 000 vibratsiooni minutis. DuPont harjastega otsik kohandub ideaalselt teie hammaste kujuga, eemaldades tõhusalt bakteriaalse hambakatu ja kaitstes teie igemeid kahjustuste eest! Võrreldes traditsioonilise hambaharjaga muudab S3 teie hambad senisest isegi 7 korda puhtamaks! Nüüd saate nautida täiusliku värskuse tunnet!

 

 

 

Kohandage puhastusrežiimi vastavalt oma vajadustele

 

S3 pakub kuni 5 erinevat režiimi, pakkudes teile suurepärast valikut. Kui soovite vabaneda vanadest kohvi-, veini- või sigaretiplekkidest ja muuta oma naeratus heledamaks, valige režiim Valge. Igapäevaseks hoolduseks on „Clean“ režiim ideaalselt sobiv. Kas teie hambad on tundlikud või on teil igemeprobleeme? Sensitive režiim puhastab õrnalt suud ja rahustab igemeid. Mugavaks keelepuhastuseks on ka keelerežiim. 

 

 

 

Nutikas taimer täiusliku naeratuse jaoks

 

 

 

Laiendage oma võimalusi spetsiaalse programmiga!

 

Nüüd saate teha rohkem! Spetsiaalne iSpruz rakendus aitab teil oma hammaste eest professionaalselt hoolitseda! See töötab iOS ja Android seadmetega ning aitab teil oma suu kohta rohkem teada saada. Kuidas see töötab Rakendus jälgib teie harjumusi, et saaks kohandada puhastusplaani teie valitud rutiiniga. Saate oma telefonist hõlpsalt kontrollida, milliseid suu piirkondi tuleks hoolikamalt puhastada! Suuhügieeni eest hoolitsemine pole kunagi olnud lihtsam! Lisaks võimaldab rakendus kontrollida aku laetuse olekut. Rakendusega saate ühendada mitu Bitvae hambaharja!

 

 

 

Pikk tööaeg täieliku mugavuse tagamiseks

 

Meie toode kasutab võimsat 2600 mAh liitiumioonakut, mis tagab kuni 180 päeva hambaharja töö. Sel põhjusel võite selle reisile kaasa võtta, muretsemata selle pärast, et peaksite seda sageli laadima. Kui aga on vaja toiteallikat laadida, muudab selle ülesande lihtsamaks komplekti kuuluv mugav kaabel. Hambaharja laadimiseks ja pikaajalise kasutamise nautimiseks kulub vaid 4 tundi!

 

 

 

Lisatarvikud

 

Komplektist leiate kasulikke tarvikuid, millega hoolitsete igakülgselt oma hammaste eest. 4 vahetatavat otsikut, otsikute korgid, mugav hambaharjahoidja ja reisikohver. Võtke oma S3 endaga kõikjale kaasa ja nautige erakordse värskuse tunnet!

 

 

 

Veekindel

 

S3 on see eksklusiivne IPX7 kaitsega seade. Saate seda vabalt kasutada vannis või duši all, muretsemata selle kahjustamise pärast. Nautige tõhusat jõudlust ja fantastilist vastupidavust, jättes oma hambad laitmatult puhtaks ja hästi hooldatud!

 

 

 

Kaasa arvatud

 


Sonic hambahari

 

Lisateave

 

Usb kaabel

 

Hoidik

 

Asendusotsikud x 4

 

Otsakorgid x 4

 

Kasutusjuhend

 

 

 

 


Toote nimetus:
Smart S3 elektriline hambahari

 

Mudel:
S3

 

Hinnatud jõud:
2W

 

Veekindluse reiting:
Ipx7

 

Laadimise tüüp:
Tüüp C alalisvool

 

Aku:
Li-on 18650, 2600 mAh, 3,7 V

 

Sisendpinge:
5V 1A

 

Tööaeg.
kuni 180 päeva

 

Laadimisaeg.
4h

 

Mootori pöörlemiskiirus:
40 000 p / min

 

Režiimide arv:.
5

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bitvae S3

Kauba ID: 9319491
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: S3 blue plus
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,36 x 0,19 m, 1 kg
Kaubamärk: Bitvae
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Bitvae, elektrilised hambaharjad
Värv: Must värv
Haride hoidja: Jah
Komplektis: Täpsustamata
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 3
Nutiseade: Jah
Otsikute arv: 3 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bitvae tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bitvae S3
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki