Elektriline hambahari Enchen Aurora T3

Täpsustused:
Vooluallikas: andmed puuduvad
Režiimid: Pole täpsustatud
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: -
Kauba ID: 8512086

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Elektriline hambahari Enchen Aurora T3

ENCHEN Aurora T3 sonic hambahari (roosa)

Hankige naeratus, mis avaldab muljet. ENCHEN Aurora T3 sonic hambahari võimaldab teil korralikult hoolitseda oma suuhügieeni eest, samuti valgendada hambaid. Seadet eristab kõrge vibratsioonisagedus, mis ulatub kuni 42 000 vibratsioonini minutis. Sellel on kuni 3 režiimi – igaüks neist võimaldab valida 3 intensiivsuse taseme vahel. Puhastusaega aitab kontrollida taimer ning tänu võimsale 2500 mAh akule piisab ühest laadimisest kuni 90 päevaks hambaharja kasutamiseks. Tähelepanu väärib ka IPX7 veekindluse reiting, samuti reisilukk, mis võimaldab seadet mugavalt transportida.

Ideaalne kõigile

Hoolitse oma hammaste tervise eest ENCHENi tootega. Sonic-hambahari pakub 3 harjamisrežiimi ja iga režiim võimaldab valida intensiivsuse taseme 3 valiku hulgast. Seega vastab see erinevate kasutajate kõikidele vajadustele. Puhastusrežiim sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Selle valimisel muutub taustvalgustuse värv roosaks. Teine režiim - Sensitive - on tähistatud lilla värviga ja sobib suurepäraselt neile, kellel on äärmiselt tundlikud igemed. Viimane režiimidest on valgendamine. See on tähistatud kollase värviga ja aitab teil hambaid valgendada.

Usaldusväärne jõudlus

ENCHEN sonic hambaharjaga võid olla kindel, et puhastad tõhusalt ka raskesti ligipääsetavad kohad suus. Aurora T3 on varustatud võimsa mootoriga, mis võimaldab töötada sagedusega kuni 42 000 vibratsiooni minutis. Seade eemaldab kuni 10 korda rohkem hambakattu kui käsitsi kasutatavad hambaharjad. Suurendage oma enesekindlust kauni naeratusega!

Kasutusmugavus

Aurora T3 on varustatud praktilise nupuga, mis võimaldab seadet tõhusalt sisse ja välja lülitada, valida režiimi ja intensiivsust. See pole veel kõik! Hambahari jätab meelde viimati kasutatud režiimi. Valgusindikaator teavitab teid selle tööst. Isikupärastage seadme töö ja nautige veetlevaid tulemusi!

Intelligentne taimer

Peske hambaid mugavalt, ilma et peaksite kontrollima hambapesu alustamisest möödunud aega. Aurora T3 mudelisse sisseehitatud nutikas taimer tuletab iga 30 sekundi järel meelde puhastatud ala vahetamist. 2 minuti pärast seiskub seade automaatselt, nii et võite olla kindel, et kulutate piisavalt aega suuhügieenile. Panusta ENCHENiga mugavusele, funktsionaalsusele ja tõhususele!

Muljetavaldav tööaeg

ENCHEN sonic hambahari on varustatud võimsa 2500 mAh akuga. Tänu sellele piisab ühest laadimisest, et seadet kasutada 360 minutit, mis tähendab kuni 90 päeva! Kaasasoleva aluse ja laadimiskaabli abil saate aku energiat uuendada umbes 12 tunniga. Kõik, mida pead tegema, on ühendada alus ühilduva seadmega, millel on USB-port. Kui hambahari on laadimiseks ühendatud, süttib märgutuli.

Tähelepanu detailidele

Sa ei pea end piirama ja võid vabalt kasutada ENCHEN sonic hambaharja vannis või duši all. Seadet eristab selle IPX7 veekindluse reiting. See tähendab, et saate seda muretult puhastada ka jooksva vee all. Veelgi enam, Aurora T3 mudelil on reisilukk, mis võimaldab teil hambaharja probleemideta transportida. Võtke seade reisile kaasa ja avaldage muljet kauni naeratusega.

Sisaldab:


Vahetatava otsaga hambahari x1

Asendusotsak x1

Laadimisalus x1

USB/USB-C laadimiskaabel x1

Kasutusjuhend x1


Spetsifikatsioon:

Tootja
ENCHEN

Mudel
Aurora T3

Veekindel
IPX7

Sisendvõimsus
DC 5V / 1A

Vibratsiooni sagedus
42 000 vibratsiooni minutis

Tööaeg taimeriga
2 minutit

Töörežiimid
Puhastamine, Tundlik, Valgendav

Aku mahutavus
2500 mAh

Laadimisaeg
12 tundi

Tööaeg
360 minutit (90 päeva)

Mõõtmed
250 x 26 mm

Värv
Roosa

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Elektriline hambahari Enchen Aurora T3

Kauba ID: 8512086
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: Aurora T3 (pink)
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Enchen
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Enchen, elektrilised hambaharjad
Värv: Roosa
Haride hoidja: Ei
Komplektis: Täpsustamata
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Vooluallikas: andmed puuduvad
Režiimid: Pole täpsustatud
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Enchen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elektriline hambahari Enchen Aurora T3
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki