Elektriline hambahari Silk'n SonicYou White

Täpsustused:
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 3, Hammaste valgendamine, Õrn puhastus
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 2 tk
Kauba ID: 6158752
11500
Lisa korvi
722 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Elektriline hambahari Silk'n SonicYou White

Elektriline hambahari Silk'n SonicYou suudab puhastada raskesti ligipääsetavaid piirkondi ja puhastab sügavale hammaste vahele. Tänu sonic vibratsioonitehnoloogiale tegeleb see hambaharja hambaplaadi ja lisanditega tõhusamalt kui käsitsi kasutatav hambahari, et tagada särav naeratus.

  • Äärmiselt pikk aku kasutusiga, kuni 300 päeva
  • Kuni 37 000 vibreerivat harjahoopi minutis
  • Saadaval erinevates trendikates värvides
  • 3 harjarežiimi, intervalltaimer ja veekindel
  • Komplektis 2 harjapead ja 2 harjapea ümbrist

Uuringud näitavad, et elektriline hambahari puhastab hambaid palju paremini kui käsitsi kasutatav hambahari. Elektriline hambahari tekitab vibratsiooni, mis viib suuvedelikud (nagu sülg ja hambapasta) hammaste vahele ja igemepiiri alla, mille tulemuseks on puhtamad hambad. Paljud kasutajad ütlevad seetõttu, et nende hambad tunduvad puhtamad ja tunduvad valgemad.

Lisaks sellele on paljudel inimestel raske hoida 2 minutit harjamist käsitsi kasutatava hambaharjaga, kuigi seda soovitavad hambaarstid kogu maailmas. Helihambaharjaga harjavad inimesed tavaliselt kauem, sest see on mugavam. Paljud meist harjavad ka liiga tugevalt, kui seda tehakse käsitsi, mis võib kahjustada igemeid. Lisaks suudab käsitsi kasutatav hambahari teha vaid mõnisada liigutust minutis, mis on tunduvalt vähem kui elektriliste hambaharjadega saavutatavate liigutuste arv. Paljud hambaarstid soovitavad minna üle elektrilisele harjamisele, lihtsalt seetõttu, et see pakub rohkem eeliseid.

Turul on lihtsalt kahte liiki elektrilisi hambaharju: ümmarguse harjaotsaga ja pikliku harjaotsaga. Ümmargune harjapea teeb tavaliselt pöörlevat ja pulseerivat liikumist ning võimaldab iga hammast eraldi puhastada. SonicYou piklik harjapea on teistsugune. Sellel hambaharjal on pikad harjased, mis teevad edasi-tagasi (helisignaaliga) liikumist, puhastades hambaid sügavuti ja põhjalikult. Silk'n SonicYou harjapea on kujult sarnane käsihambaharja peaga ja mõeldud puhastamiseks sarnasel viisil.

Elektriline hambahari Silk'n SonicYou on täielikult veekindel. Võite seda kasutada duši all või vannis.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Elektriline hambahari Silk'n SonicYou White

Kauba ID: 6158752
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: SY1PE1W001
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,1 x 0,2 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Silk'n
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Silk'n, elektrilised hambaharjad
Liigutuste arv: 37000 pööret/min
Kiiruste arv: 3
Taimer: Jah
Värv: Valge
Haride hoidja: Ei
Otsikute kott: Jah
Komplektis: Elektriline hambahari, Laadija, Otsikud
Lisainfo: Igapäevane puhastus; tundlike hammaste puhastamine; hammaste valgendamine, Lamp näitab aku laetust, Veekindel IPX7
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 3, Hammaste valgendamine, Õrn puhastus
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 2 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Silk'n tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elektriline hambahari Silk'n SonicYou White
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki