Sonic FairyWill FW-508

Täpsustused:
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 5
Nutiseade: Jah
Otsikute arv: 8 tk
Kauba ID: 9245276
2149
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Kuller

23. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Kuller

23. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Sonic FairyWill FW-508

"FairyWill" helihambahari koos otsikute komplekti ja ümbrisega FW-508 (roosa)
Hoolitsege oma suuhügieeni eest ja imestage oma kauni naeratuse üle. ADA hinnatud „FairyWill FW-508“ helihambahari töötab 40 000 pööret minutis ja pakub 5 režiimi. Sellel on ka nutikas 2-minutiline taimeri ja see on IPX7 standardi kohaselt veekindel. Sellel on pika tööajaga aku ja seda laetakse täielikult umbes 4 tunniga. Komplektis on 8 vahetatavat harjaotsikut ja kandekott lihtsaks hoiustamiseks ja transportimiseks.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/4

Põhjalik puhastamine
Helihambahari FW-508 eemaldab tõhusalt ka kõige kangekaelsema mustuse ja jõuab hõlpsasti kohtadesse, kuhu tavalised hambaharjad ei ulatu. Kõrgsageduslikud vibratsioonid tagavad põhjaliku, kuid kiire puhastamise. Kõik see muudab „FairyWill“ abil bakteritest, toidujääkidest ja muudest saasteainetest vabanemise lihtsaks.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/7

Nutikas taimer
Te ei pea enam jälgima, kui kaua te hambaid pesete - FW-508 hambahari hoolitseb selle eest! Seade on varustatud nutika taimeriga, mis tuletab iga 30 sekundi järel lühikese pausiga meelde, et vahetada harjatud ala. Pärast 2 minutit lülitub seade automaatselt välja. Nii võite olla kindel, et pesete hambaid nii kaua kui vaja!

Fairywill/FW-508-Pink-plus/6

5 töörežiimi
Hambahari on mõeldud kasutajate erinevate vajaduste rahuldamiseks. See pakub kuni 5 režiimi, nii et leiate kindlasti selle, mis teile kõige paremini sobib. „Polish“ abil saate hambaid poleerida ja „White“-ga saate neid valgendada. Massaaž tagab igemete õrna massaaži. Clean sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks - see tagab põhjaliku ja tõhusa puhastamise. Sensitive sobib inimestele, kellel on tundlikud hambad.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/3

IPX7 veekindlus
Peske hambaid vannis või duši all, ilma et peaksite muretsema. Hambahari on IPX7 veekindel - isegi kui te seda veega pritsite, ei juhtu midagi halba! Seadet võib pesta ka jooksva vee all. Kasutage seda võimalust, et hoida see pikka aega suurepärases seisukorras ja vältida kahjulike mikroobide levikut.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/9

Komplektis 2 vahetatavat otsikut.
Komplektis on 8 vahetatavat hambaharjaotsikut - võite neid hoida varuosadena või jagada neid valitud pereliikmetega. DuPont W-kujulised nailonharjastega harjased haarduvad ideaalselt teie hammaste külge ja võimaldavad teil põhjalikult puhastada isegi raskesti ligipääsetavaid piirkondi. Et hambaharja optimaalne jõudlus oleks tagatud, peaksite otsikut vahetama iga 3 kuu tagant. Kuid te ei pea seda meeles pidama - mõne aja pärast hakkavad spetsiaalsed sinised harjased tuhmuma ja tuletavad teile seda meelde.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/2

Pikk tööaeg
Ärge kartke, et peate oma hambaharja sageli laadima. Täielik laadimine võtab umbes 4 tundi. Täielikult laetud seade kestab umbes 30 päeva. Hambaharja pikk kasutusiga koos kompaktse suuruse, kerge kaalu, USB-laadimise ja ühilduvusega 110-240 V pingega tähendab, et seda on lihtne kasutada teel olles. See ei võta teie kohvris liiga palju ruumi ja tagab mugavuse.

Komplekti kuulub:

  1. Sonic hambahari x1
  2. Vahetatav otsik x8
  3. Kaitsekate x2
  4. Ümbris x1
  5. USB laadimiskaabel x1
  6. Kasutusjuhend x1
  • Tootja FairyWill
  • Mudel FW-508
  • Toiteallikas DC 3,7 V
  • Materjal ABS / TPE
  • Pinge 110-240 V
  • Harjased DuPont nailon
  • Energiatarbimine 1-1,8 W
  • Laadimisaeg umbes 4 tundi
  • Veekindel IPX7
  • Roosat värvi

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sonic FairyWill FW-508

Kauba ID: 9245276
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: FW-508 Pink plus
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,15 x 0,17 m, 2 kg
Kaubamärk: Fairywill
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Fairywill, elektrilised hambaharjad
Värv: Roosa
Haride hoidja: Ei
Komplektis: Elektriline hambahari, Laadija, Pead, Ümbris
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Täpsustamata
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 5
Nutiseade: Jah
Otsikute arv: 8 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fairywill tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sonic FairyWill FW-508
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki