Liberex FC2660S OLED

Täpsustused:
Vooluallikas: võrk
Režiimid: 4
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 5 tk
Kauba ID: 6490452

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Liberex FC2660S OLED

Liberex kaubamärgi hambapuhastus-irrigaator


Liberexi kaubamärgiga niisutaja võimaldab teil suud igakülgselt puhastada. 4 töörežiimi ja isetegemise režiimiga vastab see suurepäraselt ka kõige erinevamatele vajadustele. Seetõttu sobib see suurepäraselt kogu perele. Selle veepaagi maht on kuni 300 ml ja komplekti kuuluvad 5 otsikut on kasulikud erinevates rakendustes. Seadet saab laadida USB kaudu ja selle aku taset kuvatakse sisseehitatud OLED-ekraanil. Toote lisaeelis on selle IPX7 veekindlus.

Kõigile sobivad töörežiimid


Valige saadaolevate režiimide hulgast oma irrigaatori jõudluse kohandamiseks. Pehme režiim sobib ideaalselt algajatele. See mõjub hästi ka tundlikele hammastele. Kasutage igapäevaseks kasutamiseks keskmist režiimi. Tugev režiim puhastab põhjalikult hambavahed. Samuti on pulsirežiim igemete õrnaks masseerimiseks.

DIY režiim – valige enda jaoks optimaalne veesurve


Saate valida ka isetegemise režiimi, et seadet vastavalt oma vajadustele veelgi kohandada. Selle aktiveerimisel saate ise reguleerida veesurvet vahemikus 8 psi kuni 110 psi. OLED-ekraan muudab reguleerimise lihtsaks, kuna see annab teavet valitud režiimi kohta.

Vahetatavad otsikud erinevateks töödeks


Pakendist leiate 5 360° pöörlevat otsikut. 2 standardset otsikut sobivad suurepäraselt igapäevaseks suupuhastuseks. Periodontaalne otsik sobib suurepäraselt inimestele, kes võitlevad igemehaigustega. Kui kannate breketeid, valige ortodontiline otsik. Naastuotsik sobib hambaimplantaatide, kroonide ja sildade jaoks.

Mahukas ja praktiline veepaak


Ärge muretsege, et peate oma irrigaatorit liiga sageli täitma. 300 ml veepaagiga saate seda probleemi vältida. Saate selle hõlpsalt lahti võtta ja puhastada. Samuti on see topelt veekindel ja uskumatult lekkekindel – nii et sa ei pea muretsema seadme kogemata üleujutamise pärast. Paaki saate täita kahel viisil – läbi spetsiaalse lukustatava ava või otsiku lahti keerates.

Mitu päeva töötamist ühe laadimisega


Kauakestev aku tagab kuni umbes 14-21 päeva seadme eluea. Laadite seda USB-kaabli kaudu adapteri, toitepanga, autolaadija või isegi sülearvuti abil. Samuti ei pea muretsema seadme liiga kiire tühjenemise pärast, kui unustad selle välja lülitada – niisutus lülitub automaatselt välja 2 minuti pärast.

Usaldusväärne reisikaaslane


Seade sobib suurepäraselt reisimiseks – see kaalub vaid 290g ja on ülimalt kaasaskantav. Saate selle hõlpsasti kotti või seljakotti mahutada. Selle transportimine on kaasasoleva ümbrisega lihtsam. Liberexi kaubamärgiga niisutaja ühildub ka erinevate laadimispingetega, nii et saate selle ühendada toiteallikaga peaaegu kõikjal maailmas. Seade mahub ideaalselt teie kätte ja on uskumatult mugav kasutada. Tänu IPX7 veekindlusele saate seda vannitoas muretult kasutada.

Kaasas

Vesiniit x1

Laadimiskaabel (ilma adapterita) x1

Vahetatavad otsikud x5 (standard x2, periodontaalne x1, ortodontiline x1, hambakatt x1)

Transpordikohver x1

Kasutusjuhend x1


Spetsifikatsioon

Bränd
Liberex

Nimi
FC2660S DIY & OLED juhtmeta vesiniit

Mõõtmed
7,29x6,54x30,2cm

Kaal
0,29 kg

Värv
Roheline

Võimsus
5W

Mootori kiirus
4000-7000 pööret minutis

Pinge
100-240V

Toimimisaeg
14-21 päeva

Laadimine
USB-kaabel

Automaatne väljalülitamine
2 minuti pärast

Veepaagi maht
300 ml

Veekindlus
IPX7
 

Üldine tooteinfo: Liberex FC2660S OLED

Kauba ID: 6490452
Kategooria: Hambavahede puhastajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,62 x 0,35 x 0,18 m, 1 kg
Kaubamärk: Liberex
Tööaeg: kuni 3 nädalat
Komplektis: Otsikud
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Vooluallikas: võrk
Režiimid: 4
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 5 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Liberex tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Liberex FC2660S OLED
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Agne G.
30.09.2023

Väga meeldis. Lapsed kasutavad hommikul ja õhtul. Stiilne, mugav kasutada, piisav veemahutavus. Loodan, et see kestab kaua.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki