Usmile CY1

Täpsustused:
Vooluallikas: andmed puuduvad
Režiimid: 4
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 3 tk
Kauba ID: 8221941

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Usmile CY1

Usmile vesiniit CY1 (roheline)


Hoolitse oma suuhügieeni eest ja naudi läikivat valget naeratust. Usmile CY1 kastmismasin aitab teil seda teha tänu juhtmevabale valemile hammaste mugavaks puhastamiseks. Sellel on 3 vahetatavat otsikut ja 4 puhastusrežiimi, mis sobivad erinevatele olukordadele. See on IPX7 veekindel ja lakkab automaatselt töötamast 2 minuti pärast. Seda eristab ka võimas aku, mis tagab ühe laadimisega kuni 90 päeva tööd. Märkimist väärib ka seadme originaaldisain.

Komplektis 3 otsikut


Usmile CY1 kasutab vett, mis pulseerib sagedusega 1600 korda minutis ja puhastab tõhusalt hambaid, eemaldades toidujäägid ja bakterid. Sellel on ka 3 vahetatavat otsikut, et saaksite selle toimimist oma individuaalsetele vajadustele kohandada. Võite kasutada tavalist otsikut igapäevaseks hügieeniks või ortodontilist otsikut, kui kannate breketeid. Tundlike hammaste jaoks on olemas ka otsik.

Valige puhastusrežiim


Irrigaatoril on 4 puhastusrežiimi, millest igaüks sobib erinevateks olukordadeks. Valige pehme režiim õrnaks puhastamiseks. Normaalne režiim sobib hammaste igapäevaseks hoolduseks ja puhastamiseks nt. pärast sööki. Sügavaks puhastamiseks ja tõrksatest plekkidest vabanemiseks valige režiim Intensiivne. Massaažirežiimiga saate oma igemetele ka õrna massaaži teha.

Nutikas disain


Selle irrigaatori juhtmevaba disain võimaldab teil mugavalt hambaid puhastada ja nautida piiramatut liikumisvabadust. Lisaks on veepaagi mahutavus 180 ml, nii et sa ei pea muretsema selle liiga sagedase täitmise pärast. Veekindlus IPX7 tasemel võimaldab teil seda muretult voolava vee all pesta, nii et saate seda hõlpsalt puhtana hoida.

Pikk aku tööiga


Usmile CY1 kastmismasin on varustatud võimsa 2500 mAh akuga, mis tagab pika aku tööea. Nii saate ühe laadimisega nautida selle tööd kuni 90 päeva. Energia taastumiseks kulub 4–6 tundi, mille järel saate taas nautida niisutusseadme töökindlat tööd.

Ideaalne algajatele


Ärge muretsege igemete ärrituse või niisutaja liiga tugeva töötamise pärast. See on varustatud intelligentse funktsiooniga, mis tõstab järk-järgult veesurvet ja võimaldab kasutajal seadme tööga harjuda. Lisaks lõpetab irrigaator 2 minuti pärast automaatselt töötamise, nii et te ei pea optimaalse puhastusaja säilitamiseks kella vaatama.

Komplektis

Usmile CY1 niisutaja

Puhastusotsik x1

Otsik tundlikele hammastele x1

Ortodontiline otsik x1

Laadimiskaabel

Kasutusjuhend


Spetsifikatsioon:

Bränd
Sa naeratad


Nimi
Usmile CY1 niisutaja


Mudel
CY1


Värv
Roheline


Sagedus
Kuni 1600 korda minutis


Sisend
DC 3,7 V


Aku mahutavus
2500 mAh


Tööaeg
90 päeva


Laadimisaeg
4-6 h


Veekindel
IPX7


Veepaagi maht
180 ml


Töörežiimid
4


Mõõtmed
148 x 48 x 72 mm


Kaal
287 g

Üldine tooteinfo: Usmile CY1

Kauba ID: 8221941
Kategooria: Hambavahede puhastajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,18 x 0,19 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Usmile
Komplektis: Irrigaator, Juhend, laadimiskaabel, Otsikud
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Täpsustamata
Vooluallikas: andmed puuduvad
Režiimid: 4
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 3 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Usmile tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Usmile CY1
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki