Juukselõikur Babyliss Pro FX8705E

Täpsustused:
Veekindel: Jah
Märg raseerimine: Ei
Aku kestvus: 120 min
Kauba ID: 9302946

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Babyliss Pro FX8705E

Komplekt: professionaalne juukselõikur ja trimmer Babyliss Pro "Clipper and Trimmer Combi Set", FX8705E

Komplekti kuuluvad: juukse- ja habemelõikur BaByliss PRO "Clipper" ja trimmer BaByliss PRO "Trimmer".

Professionaalseks kasutamiseks.

Juukse- ja habemelõikur BaByliss PRO "Clipper", must

Juukse- ja habemelõikur BaByliss PRO "Clipper" on mõeldud nõudlikele juuksuritele ja barberitele, kes otsivad töökindlat, paindlikku ja kiirelt laetavat seadet. Seadme unikaalne disain ja veatu jõudlus aitavad sellel teistest lõikuritest eristuda.

45 mm Jaapani terasest terad üliterava v-lõikega. Ülimalt lamedad lõiketerad võimaldavad juurdepääsu kõige raskematele lõikekohtadele ja suudavad lõigata väga naha lähedalt. Võimas, kauakestev suure pöördemomendiga digitaalmootor tagab suure jõudluse ja veatu lõike. Elektrooniliselt juhitavate digitaalsete mootorite tehnoloogia muudab seadme palju kergemaks, see on äärmiselt madala vibratsiooniga, vähem energiat tarbiva, pikema tööeaga ja vähendab müra. Ideaalne kõikidele juuksetüüpidele. Saab kasutada juhtmega või ilma.

Juukse- ja habemelõikur BaByliss PRO "Clipper" sobib 100% professionaalseks kasutamiseks. Tugev metallkorpus, 3-tunnine kiirlaadimine ja 2-tunnine tööaeg pärast laadimist annavad juuksuritele täieliku vabaduse, tõhususe ja aja kokkuhoiu ning universaalne pinge võimaldab seda seadet kasutada igas maailma riigis. Seadme kasutamise võimalus juhtmega võimaldab jätkata tööd ka pärast aku tühjenemist.

BaByliss PRO „Clipper“ seadme korpus on teaduslikult tasakaalustatud, et tagada parim ergonoomika. Sellel seadmel on libisemisvastane käepide, see on kerge ja vaikne.

BaByliss PRO „Clipper“ tehnilised omadused:

• Topelt laadimisalus;

• 45 mm Jaapani terasest terad;

• 6300 tera liigutust minutis;

• Kauakestev liitium-ioonaku;

• 8 kammi valikut: 1,5 – 3 – 4,8 – 6 – 10 – 13 – 16 – 19 mm;

• Töötamine: juhtmega/juhtmeta.

• Laadimisaeg: 3 h.

• Tööaeg täislaetult: 2 tundi.

• Riputusaas.

• Komplektis: puhastushari ja õli määrimiseks.

Trimmer BaByliss PRO "Trimmer"

Stiilse disainiga BaByliss PRO "Trimmer" laetav trimmer võimaldab teil saavutada täiuslikke lõiketulemusi. Sellel seadmel on reguleeritavad Jaapani terasest terad, mis sobivad lõikamiseks "0" tasemel ning elektrooniline digitaalmootor, millel on oluliselt väiksem vibratsioon ja mis tarbib oluliselt vähem energiat. See sobib suurepäraselt igat tüüpi juukselõikusteks. Tänu liitiumakule saate seadme täis laadida vaid 3 tunniga ning selle pidevat tööd nautida kuni 2 tundi. Kui laadimine on lõppenud, saate kasutada juhtmega režiimi.

Kvaliteetsed „T“- ja „U“-kujulised terad

Täpselt disainitud Jaapani terasest tera on äärmiselt terava V-kujulise lõikenurgaga ja suudab kohanduda "0" pikkuse lõikega. Ideaalne lõikamiseks väga naha lähedalt, kaela ja habeme äärmiselt täpseks kontuurimiseks ning kõrvade ümber olevate juuste lõikamiseks.

Kiire tera vahetus

30 mm U-kujulised ja 40 mm T-kujulised terad on kergesti puhastatavad ja kiiresti vahetatavad. Mõlemat tera saab kohandada "0" tasemel lõikamiseks ning need on mõeldud soengute kujundamiseks ja loominguliste piltide loomiseks.

Laetava trimmeri BaByliss PRO "Trimmer" omadused:

• Vastupidav digitaalne mootor;

• Pika elueaga liitiumaku;

• 30 mm Jaapani terasest U-kujuline tera;

• 40 mm Jaapani terasest T-kujuline tera;

• 6300 tera liigutust minutis;

• Universaalne pinge - seadme mugavaks kasutamiseks kõikjal maailmas.;

• Topelt laadimisalus;

Lisad:

• Kammid: 6 ja 10 mm pikkune;

• Puhastushari ja -õli.

BaByliss Pro - professionaalsus, kõrgeim kvaliteet, ergonoomika.

Babyliss PRO 4Artists lõikusmasin Gunsteel FX Babyliss PRO 4Artists lõikemasinal Gunstell FX on väga võimas digitaalne mootor kuni 6300 tera liigutusega minutis, mis tagab kiire töö ja puhta lõike. Digitaalne mootor muudab selle tööriistaga töötamise ka väga mugavaks, kuna mootor on ülivaikne, kerge, madala vibratsiooniga ja energiasäästlik. Trimmer on tõeline multitööriist, millel on 40 mm T-kujuline tera ja 30 mm U-tera, mis on valmistatud kvaliteetsest Jaapani roostevabast terasest, mis on optimaalselt disainitud V-kujulise lõikenurgaga. Lisatud „Zero Gap“ funktsioon on absoluutselt silmapaistev funktsioon, mis võimaldab teil lõikekõrgust täpselt reguleerida. Niinimetatud "nulllõikeid" – eriti filigraanseid töid nagu kontuurilõiked, üleminekud, aga ka loomingulised stiilid ja peened jooned – saab teha täpselt. Vahetatavate terade komplekt ja täiendavad kammitarvikud (6 mm ja 10 mm) pakuvad ka maksimaalset mugavust ja mitmekülgsust stiilide kujundamisel: kas kontuuride, peente joonte, mustrite või habeme trimmimise ja puhastamise korral saab iga lõiget tööriistaga hõlpsasti teha. Lisaks saab terade komplekti hõlpsasti vahetada ja vaevata puhastada.

Juukselõikur

Juukselõikusmasin on väga praktiline seade, mis võimaldab teil lõigata igas pikkuses juukseid kodust lahkumata, säästes väärtuslikku aega. See on mõeldud pea, näo ja kaela juuste lühendamiseks, andes neile terve ja hoolitsetud välimuse. Juukselõikuri valimisel peaksite tähelepanu pöörama toiteallika tüübile, võimsusele, pikkuse seadistusele ja muudele lisafunktsioonidele, nagu plastist otsad, mis võimaldavad reguleerida lõikepikkust. Samuti tasub kontrollida, kas kääril on muid omadusi, näiteks kas see sobib habeme trimmimiseks ja kas see on veekindel. Terad peaksid olema valmistatud roostevabast terasest, mis on vastupidavad ja ei purune pärast esimest kasutamist. Sõltuvalt teie isiklikest vajadustest saate valida juhtmega või laetava lõikusmasina vahel. Kui valite vooluvõrguga mudeli, pöörake tähelepanu juhtme pikkusele, sest see määrab teie liikuvuse selle seadme kasutamisel. Kui kavatsete osta juhtmeta masina, kontrollige aku kestvust. Valige juukselõikusmasinad, mis paistavad silma kauni ja ergonoomilise disaini, mugavate juhtimisseadiste ja vajalike tarvikutega.

Üldine tooteinfo: Babyliss Pro FX8705E

Kauba ID: 9302946
Kategooria: Juukselõikusmasinad ja trimmerid
Tootja kood: FX8705E
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,09 x 0,33 x 0,32 m, 1,68 kg
Kaubamärk: Babyliss PRO
Tüüp: Juukselõikur
Vaade: Babyliss PRO, juukselõikur
Vooluallikas: Aku
Pikkuse seaded: 8
Laadimisaeg: 3 h
Komplektis: Otsikud
Veekindel: Jah
Märg raseerimine: Ei
Aku kestvus: 120 min
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Babyliss PRO tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Babyliss Pro FX8705E
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki