ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Sirgendaja Kipozi Hair straightener JDL-177EU

Täpsustused:
Tüüp: Sirgendaja
Kauba ID: 6076562

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kipozi Hair straightener JDL-177EU

Kipozi juuksesirgendaja JDL-177EU


Kipozi juuksesirgendaja mitte ainult ei sirgenda, vaid ka lokkib juukseid. See võimaldab teil reguleerida temperatuuri vahemikus 150-230 °C (290-450 °F) ja on varustatud 2,5 cm laiuste 3D keraamiliste plaatidega. See kuumeneb kiiresti ja lakkab töötamast automaatselt 60 minuti pärast. See sobib ideaalselt erinevatele juuksetüüpidele. See sobib suurepäraselt ka reisimiseks.

Sinu unistuste soeng


Kas soovite sirgeid ja siledaid juukseid? Või äkki eelistad ilusaid lokke? Kipozi juuksesirgendajad muudavad soovitud välimuse saavutamise lihtsaks! Sellel on kvaliteetsed keraamilised plaadid, mis libisevad läbi juuste ilma neid tõmbamata või kahjustamata. Veelgi enam, toode kuumeneb väga kiiresti – te ei pea liiga kaua ootama, enne kui see on kasutusvalmis!

Reguleeritav temperatuur


Reguleerige sirgendaja vastavalt oma vajadustele ja juuksetüübile. Seade võimaldab reguleerida temperatuuri vahemikus 150-230°C (290-450°F). Ühe nupuvajutusega saate temperatuuri tõsta või alandada 10°C (20°F). 150-170°C (290-338°F) sobib hästi õhukestele juustele ja 180-200°C (356-392°F) normaalsetele juustele. Kui teie juuksed on paksud ja jäigad, valige 210-230° (410-450°F). Samuti saate mõõtühikut reguleerida: °C või °F.

Hästi läbimõeldud disain


Sirgendaja on varustatud LCD-ekraaniga, mis kuvab valitud temperatuuri väärtust. Sellel on ka 2 m kaabel, mida saab pöörata 360°. See annab teile vajaliku liikumisvabaduse. Seade mahub suurepäraselt kätte ja seda on väga lihtne kasutada. Veelgi enam, see lülitub automaatselt välja 60 minuti pärast – ärge muretsege, kui juhtute unustama!

Võtke see puhkusele


Lähed puhkusele? Või lähete mõneks päevaks ärireisile? Võtke oma juuksesirgendaja endaga kaasa ja pimestage fantastiliste juustega kõikjal, kuhu lähete! Seade on ülimalt kerge ja käepärane. See mahub kergesti teie kohvrisse ja ei ole koormaks. Seda saab ka lukustada, et see transpordi ajal ei avaneks ja võtab veelgi vähem ruumi.

Spetsifikatsioon


Bränd
Kipozi

Mudel
JDL-177EU

Plaatide laius
2,5 cm

Katte tüüp
Keraamilised

Pinge
220-240V

Sagedus
50 Hz

Temperatuuri vahemik
150–230 °C (290–450 °F)

Vaikimisi temperatuur
180 °C (350 °F)

Automaatne väljalülitus
60 minuti pärast

Ekraan
LCD

Kaabli pikkus
2 m
Больше информации об этом исходном текстеЧтобы получить дополнительную информацию, введите исходный текст
Отправить отзыв
Боковые панели

Juuksesirgendajad on üks populaarsemaid juuksehooldusseadmeid. Nende abiga saad ohjeldamatuid, korrastamata välimusega või lokkis juukseid kontrolli all hoida. Enne selle seadme valimist ja selleks, et otsustada, millist tüüpi sirgendaja teile kõige paremini sobib, on oluline teada materjale, millest need on valmistatud, ja nende tehnilisi omadusi. Juuksed ise on äärmiselt kuumatundlikud, mistõttu madala kvaliteediga sirgendajad mitte ainult ei nõrgesta juukseid, vaid muudavad need ka visuaalselt ebaatraktiivseks, mistõttu on selle vältimiseks vaja valida oma juustele sobiv turvaline seade. Sirgendajaid ise on palju erinevaid, kuid selle seadme valimisel on väga oluline pöörata tähelepanu plaatide materjalile. Keraamilised ja turmaalsed juuksesirgendajad aitavad saavutada sileda juukseefekti juukseid kahjustamata ning näevad välja ülimalt siledad ja läikivad. Turmaliiniga sirgendusseadmed aitavad säilitada juuste loomulikku niiskust, mistõttu on see eriti sobiv nõrkade juuste omanikele. Üks populaarsemaid tüüpe - keraamilised sirgendajad - libiseb kergesti juustesse, ei keera neid lokki, kaitseb põletuste eest ja on kauakestev, mistõttu on see professionaalide seas väga populaarne. Keratiiniga sirgendajad kuuluvad juukseid kaitsvate ja keskkonnamõjude eest kaitsvate seadmete hulka. Hoolitse enda eest ainult kvaliteetsete juuksetoodetega.

Üldine tooteinfo: Kipozi Hair straightener JDL-177EU

Kauba ID: 6076562
Kategooria: Lokitangid ja juuksesirgendajad
Tootja kood: JDL-177EU
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,62 x 0,35 x 0,18 m, 3 kg
Kaubamärk: Kipozi
Temperatuuri seaded: 150 - 230 °C
Kiirused: 1
Automaatne väljalülitus: Pole täpsustatud
Ioonhooldus: Täpsustamata
Otsikute arv: Nenurodyta
Värv: Must
Tüüp: Sirgendaja
Vaade: Kipozi, sirgendaja
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kipozi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kipozi Hair straightener JDL-177EU
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki