Lokitangid Remington CI98X8 PROluxe teile

Täpsustused:
Tüüp: Lokitangid
Kauba ID: 9125721
9700
Lisa korvi
744 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. maist

000

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Remington CI98X8 PROluxe teile

Iga inimese juuksed on ainulaadsed, seega tuleks ka soenguseadet kohandada vastavalt tema vajadustele. ProLuxe You lokitangid on loodud spetsiaalselt teie juustele! Unikaalne nutikas "StyleAdapt" arvutiandur määrab, õpib ja jätab meelde teie juustele optimaalse temperatuuri. Täiuslikud lokid ja tulemus, mis püsib terve päeva peale iga soenguseanssi!

Kauakestvate ja kaunite lokkide saavutamine pole alati nii lihtne. See, mis töötab ühe seadme või temperatuuri puhul, ei pruugi teise jaoks sobida ja teie jaoks sobiva temperatuuri leidmine ei ole alati lihtne. Seetõttu on PROluxe You lokitangidel ainulaadne StyleAdapt arvutiandur, mis õpib teie juukseid tundma iga kord, kui neid harjate, ja salvestab selle teabe kasutusprofiili. Temperatuur on alati kohandatud teie juustele.

Kuidas StyleAdapti tehnoloogia töötab? Lokitangides olev andur mõõdab soengu ajal pidevalt juuste temperatuuri kuni 5500 korda. Mikroprotsessor salvestab iga temperatuuri ja õpib ennustama teie juustele optimaalset soojust. Ideaalne lokirulli temperatuur 185°C jääb täpselt samaks kogu lokitamisprotsessi vältel, mitte ainult lokikoonuses nagu tavalised termostaatilised lokitangid. Lõpptulemus on iga kord täiuslik! PROluxe You lokitangil on kaks eraldi kasutajaprofiili. Mikroprotsessor salvestab mõlema kasutaja andmed, nii et saate lokitangid jagada või teisele kasutajale laenata. Samuti saate StyleAdapti anduri välja lülitada ja kasutada lokitangid iseseisvalt, seadistades soovitud temperatuuri. Valida saab 9 erineva temperatuuri vahel – 130 °C kuni 210 °C.

Kas teadsite, et mõned lokitangid võivad temperatuure mitme kraadi võrra erineda ja olla kujundamisel ebastabiilsed? PROluxe You lokitangide küttesüsteem on kuni 50% täpsem, et hoida loki tegemisel õiget temperatuuri! Unikaalne Advance Diamond keraamiline kate sisaldab 10 korda rohkem keraamikat ja teemantitolmu, muutes temperatuuri veelgi ühtlasemaks ning lokid läikivaks, siledaks ja kauniks.

Tänu koonusekujulisele lokirullile saate saate hõlpsalt valida ja muuta lokkide suurust 19 mm kuni 32 mm. Lokirauda PROluxe You saab kasutada 30 sekundiga ja kui see on kasutusvalmis, kuulete helisignaali. Kulmi ots jääb kogu aeg jahedaks. Nii on lokirulli juhtimise ajal lihtsam juhtida. Saate lokitangidega probleemideta hakkama kaasasoleva kuumakaitsekinda ja turvamatiga, millele saab kuuma lokitangi ohutult asetada. Pärast 60-minutilist koolutamist lülitub triikraud automaatselt välja. PROluxe You lokirull töötab kogu maailmas. Tänu professionaalsele 3-meetrisele kuulühenduskaablile saate lokkida ilma seda enda ümber keeramata ja koolutajat on lihtne kasutada.

Omadused

Smart StyleAdapti tehnoloogia
Reguleerib temperatuuri, jätab meelde isiklikud seaded
Mälufunktsioon
LED-ekraan
Kaks kasutajaprofiili
Täiustatud teemantkeraamiline kate
Libisemisvastane kate
Kvaliteetne küte süsteem
Käsitsi kütte reguleerimise valik ja 9 erinevat temperatuuri vahemikus 130 °C kuni 210 °C.
Varda keerutaja koonuse läbimõõt on 19-32 mm
Kasutusvalmis 30 sekundiga
"Cool Tip" jahutab kasutamise ajal twisteri otsa Automaatne ohutusfunktsioon lülitab voolu välja 60 minuti pärast
Töötab kõikjal maailmas
3 meetri pikkused kuulliigendid
Sisaldab soojust kaitsekinnas ja alus

Üldine tooteinfo: Remington CI98X8 PROluxe teile

Kauba ID: 9125721
Kategooria: Lokitangid ja juuksesirgendajad
Tootja kood: 45729560100
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,36 x 0,19 m, 1 kg
Kaubamärk: Remington
Temperatuuri seaded: 130 - 210 °C
Kiirused: 9
Automaatne väljalülitus: Jah
Ioonhooldus: Täpsustamata
Otsikute arv: 1
Värv: Must
Tüüp: Lokitangid
Vaade: Remington, lokitangid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Remington tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Remington CI98X8 PROluxe teile
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki