Sirgendaja Dreame Glamour

Täpsustused:
Tüüp: Sirgendaja
Kauba ID: 8243266
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
7960
Lisa korvi
831 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Dreame Glamour

Kas unistad ilusast ja siledast soengust? Dreame juuksesirgendajaga saavutad selle! Selle abiga saate mitte ainult juukseid sirgendada, vaid ka anda neile ilusaid laineid kahjustamata. Enam ei pea muretsema pikkade ooteaegade pärast, et seade oleks kasutusvalmis, sest see näitab kohest valmisolekut. Vähe sellest, Dreame juuksesirgendaja aitab sul ka oma soengu eest hoolt kanda, kuna vabastab negatiivseid ioone. Tänasest saad nautida kaunilt kujundatud juukseid, kus iganes sa oled!

Ohutu juustele
Dreame juuksesirgendaja on disainitud ülima hoolikusega ja on seetõttu teie juustele täiesti ohutu. Tänu täiustatud konstantse temperatuuri efektile, mille võimaldab uuenduslik soojusjuhtivussüsteem, tagab see vähem kahju. Lisaks on plaadi temperatuuride erinevus alla 10°C, mis aitab kaasa soojuse ühtlasele jaotusele, vältides liiga kuumaid kohti, mis võivad teie juukseid kahjustada. Dreame abil on teie unistuste soeng käeulatuses!

Temperatuuri reguleerimine
Dreame seadmel on intelligentne temperatuuri juhtimine. Tänu kahelainelisele induktiivsele temperatuurimõõtmissüsteemile hoitakse plaadi pinnal temperatuurivahemikku 160-210 kraadi. See vähendab juuste kahjustamise või ülekuumenemise ohtu ning kogu soeng kestab kuni 8 tundi!

Erinevad režiimid
Kas olete mures, et temperatuur on teie juuste jaoks liiga kõrge? Dreame’iga see probleem kaob, sest sellel sirgendajal on 3-astmeline juhtimisvõimalus, mis võimaldab kohandada selle tegevust erinevate vajaduste ja ootustega. Kui teie juuksed on õhukesed, õhukesed või kahjustatud, valige režiim Tavaline, mis hoiab temperatuuri 165°. Kui teil on aga normaalsed kuni keskmise paksusega juuksed, tagab keskmise seadistuse 185° temperatuur teile täiusliku tasakaalu tõhusa sirgendamise ja juuste kaitse vahel. Teisest küljest on Ultra režiim (210°) neile, kellel on paksud, rasked või väga lokkis juuksed. See näitab, et olenemata sellest, millised on teie juuksed, täidab Dreame sirgendaja kindlasti teie ootused!

Kasutajasõbralik
Dreame sirgendaja pole mitte ainult funktsionaalne ja turvaline seade, vaid ka väga mugav kasutada. Sellel on kompaktne ja kerge disain, mis muudab selle hõlpsaks seljakotti või rahakotti mahutamiseks. Isegi kui kiirustad tähtsale koosolekule või tööle, saad endale ideaalse soengu, sest seade kuumeneb vaid 30 sekundiga!

Negatiivsete ioonide jõud
Dreame juuksesirgendajaga hoolitsete oma soengu eest tänu negatiivsete ioonide jõule. Seadmel on turmaliiniga kaetud plaadid, mis vähendavad staatilist elektrit, muutes juuksed paremini hallatavaks. Negatiivsed ioonid muudavad teie soengu siledaks ja ilusaks ning olete valmis!

Võimas aku
Dreame juuksesirgendaja kasutamine on väga mugav, kuna see töötab juhtmevabalt. Siiski ei pea sa kartma, et see saab kiiresti tühjaks, sest see võib tänu võimsale akule töötada kuni 25 minutit! Lisaks saate seda USB-C-kaabli abil lihtsalt 120 minutiga laadida, kuna see toetab 15 W kiirlaadimist. Dreame abil saate luua täiusliku soengu ilma piiranguteta!

Tootja Dreame
Modell Glamuur
Ionisatsioon Jah
Juhtmeta Jah
Tööaeg Kuni 25 minutit
Laadimisaeg 120 minutit
Temperatuuritasemed 3
Temperatuuri kontroll Jah
Temperatuuride erinevus plaadi pinnal Kuumutamisaeg 30s 165°C juures
Plaadi MMH materjal turmaliinkattega

Juuksesirgendajad on üks populaarsemaid juuksehooldusseadmeid. Nende abiga saad ohjeldamatuid, korrastamata välimusega või lokkis juukseid kontrolli all hoida. Enne selle seadme valimist ja selleks, et otsustada, millist tüüpi sirgendaja teile kõige paremini sobib, on oluline teada materjale, millest need on valmistatud, ja nende tehnilisi omadusi. Juuksed ise on äärmiselt kuumatundlikud, mistõttu madala kvaliteediga sirgendajad mitte ainult ei nõrgesta juukseid, vaid muudavad need ka visuaalselt ebaatraktiivseks, mistõttu on selle vältimiseks vaja valida oma juustele sobiv turvaline seade. Sirgendajaid ise on palju erinevaid, kuid selle seadme valimisel on väga oluline pöörata tähelepanu plaatide materjalile. Keraamilised ja turmaalsed juuksesirgendajad aitavad saavutada sileda juukseefekti juukseid kahjustamata ning näevad välja ülimalt siledad ja läikivad. Turmaliiniga sirgendusseadmed aitavad säilitada juuste loomulikku niiskust, mistõttu on see eriti sobiv nõrkade juuste omanikele. Üks populaarsemaid tüüpe - keraamilised sirgendajad - libiseb kergesti juustesse, ei keera neid lokki, kaitseb põletuste eest ja on kauakestev, mistõttu on see professionaalide seas väga populaarne. Keratiiniga sirgendajad kuuluvad juukseid kaitsvate ja keskkonnamõjude eest kaitsvate seadmete hulka. Hoolitse enda eest ainult kvaliteetsete juuksetoodetega.

Üldine tooteinfo: Dreame Glamour

Kauba ID: 8243266
Kategooria: Lokitangid ja juuksesirgendajad
Tootja kood: AST14A-BK
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Dreame
Soojenemisaeg: 30 s
Temperatuuri seaded: 165 - 185 - 210 °C
Kiirused: 1
Automaatne väljalülitus: Ei
Ioonhooldus: Jah
Otsikute arv: 1
Värv: Must
Tüüp: Sirgendaja
Vaade: Dreame, sirgendaja
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dreame tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dreame Glamour
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki