Sterilisaator Sterilisaator Soulima 300 W 22938

Täpsustused:
Tüüp: Sterilisaator
Kauba ID: 10195757
3599
Lisa korvi
Sinu linn

Kuller

21. oktoobrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. oktoobrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sterilisaator Soulima 300 W 22938

Tänu kuiva õhku kasutavale tehnoloogiale säästab seade aega ja energiat. Kuivsterilisaator tapab kuuma õhuga mikroorganismid, mistõttu ei tuhmu teravaid tööriistu .

Hügieen – kõrgtemperatuuriline sterilisaator tagab korraliku hügieeni ja mis kõige tähtsam – ohutuse. Sobib suurepäraselt kosmeetikavahendite ja tarvikute, eriti juuksekääride ning maniküüri- ja pediküüritööriistade desinfitseerimiseks.

Premium kvaliteet - sterilisaator valmistati täpselt ja hoolikalt ningkvaliteetsetestmaterjalidest. Seadme sisemus on valmistatud roostevabast terasest, mis tagab pikaajalise kasutuskvaliteedi lisaks, et vältida kriimustusi transpordi ajal, metallist sisemus elemendid on kaetud sinise kaitsekilega. Eemaldage foolium enne esmakordset kasutamist!

Mugav ja ohutu kasutamine - seadmel on taimer kuni 60 minutiks ja temperatuuri reguleerimine 50–220 °c. Lisaks mittesoojenevad käepidemed ja libisemiskindlad jalad. 2 led-dioodi annavad teile teada, kui seade töötab (roheline) ja kui steriliseerimine on lõppenud (punane diood ja helisignaal).

Specifikatsioon -  värv: valge; materjal: roostevaba teras, muud: raud + abs + kumm) + kruvikeeraja (süsinikteras + isikukaitsevahendid); tööriistakorv: jah; toide: võrk; taimer: jah; maksimaalne tööaeg: 60 min; võimsus: 300 w; temperatuurivahemik: 50 - 220 °c; mõõdud: 35 x 20 x 17,5 cm; korvi mõõdud: 24 x 11 x 2,5 cm; kaal: 2,24 kg; paki kaal: 2,74 kg.

Spetifikatsioon

Värv: valge

Materjal: roostevaba teras, muu: raud + abs + kumm) + kruvikeeraja (süsinikteras + isikukaitsevahend)

Tööriistakorv: jah

Toide: vooluvõrk

Taimer: jah

Maksimaalne tööaeg: 60 min

Võimsus: 300 w

Temperatuurivahemik: 50 - 220 °c

Mõõtmed: 35 x 20 x 17,5 cm

Korvi mõõdud: 24 x 11 x 2,5 cm

Kaal: 2,24 kg; kaal pakendis: 2,74 kg

Kaasas:

Sterilisaator

Korv

Toitejuhe

2 x käepide

Kruvikeeraja

Kaitse

Professionaalne kuum steriliseerimisõhk tööriistad on seade, mida kasutatakse tööstusharudes, kus on vaja tagada tööriistade ja tarvikute kõrgetasemeline steriliseerimine. See on tavaliselt kasutatav instrumentide desinfitseerimisseade, mis kasutab mikroorganismide ja mikroobide hävitamiseks kuuma õhku.

Üldine tooteinfo: Sterilisaator Soulima 300 W 22938

Kauba ID: 10195757
Kategooria: Maniküüri ja pediküüri tarvikud
Tootja kood: 17396
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,49 x 0,5 x 1 m, 30 kg
Otsikute arv: Ei
Kiiruse režiimid: Ei
Toide: Pole täpsustatud
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Sterilisaator
Vaade: Soulima, sterilisaator maniküüri ja pediküüri tarvikud
Kaubamärk: Soulima
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Soulima tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sterilisaator Soulima 300 W 22938
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki