Vibromasseerija Beauty Relax Body Face Ultimate

Täpsustused:
Masseerija tüüp: Vibromasseerija
Ettenähtud: Lihaste masseerija, Jalamasseerija, Käte masseerija, Kogu keha masseerija, Tallamasseerija, Kõhumasseerija
Massaaži režiim: Nenurodyta
Kauba ID: 6395517
56200
Lisa korvi
2124 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Beauty Relax Body Face Ultimate

Bodyface Ultimate on multifunktsionaalne seade kogu keha hooldamiseks. Seade kasutab esteetikauuringutes tavapäraselt kasutatavaid tehnoloogiaid. Vaakum-lümfidrenaaž vaakumimuga, multipolaarne raadiosagedus, ultraheli kavitatsioon. Mitteinvasiivne naha lifting, vaakumdrenaaž tselluliidi sümptomite mahasurumiseks ja ultraheli kavitatsioon keha vormimiseks. Kõigi komponentide kvaliteetne töötlemine. Kõrge kasutusväärtus. Seadme ülipikk kasutusiga. Võimalus doseerida üksikute tehnoloogiate jõudlust. Laua kujundus. Kasutusalad Nägu, dekolteepiirkond, käed, kõht, puusad, reie välis- ja sisekülg, tuharad, sääremarjad 3 aplikatsioonipead individuaalsete tehnoloogiatega Vaakum-lümfidrenaaž vaakumimuga Mitmepooluseline raadiosagedus Ultraheli kaviteetsed meetodid tselluliidi sümptomite vähendamiseks. Rütmiline lihassõtkumine tagab õige lümfivoolu kehas. See aitab eemaldada verest lisandeid. Vaakumteraapiat kasutades saab keha vabaneda soovimatust tursest ja inetu oranžikast nahast. Massaaž toimub tsükliliselt kolmes etapis: 1. Nahaaluse koe aspiratsioon 2. Liigutage aplikaator käsitsi valitud kehaosadele3. Tekkinud vaakumi järkjärguline vabastamine Vaakumi ja aplikaatori liikumise kombinatsioon, mis mehaaniliselt stimuleerib nahka aplikatsioonipea servas, põhjustab intensiivse suruva lümfimassaaži. Saate hõlpsalt hakkama kõigi probleemsete piirkondadega. See vastab teie kõveratele nii palju kui võimalik. Multipolaarne raadiosageduslik aplikaator Rakenduspea genereerib energiat, kasutades väga spetsiifilise võimsuse ja sagedusega raadiosageduslaineid. Raadiosageduslained on optimeeritud nii, et tekiks termiline gradient, mis mõjutab oluliselt nahakihis toimuvaid protsesse. Tarnitud energia aktiveerib kollageenikiudude ja elastiini regeneratsiooni. Maksimaalne võimalik energia suund isegi silmatorkavama rasvakihiga ja hiljem algavate ainevahetusprotsessidega piirkondades mõjutab oluliselt lõtvunud ja deformeerunud kontuuride väga tõhusat silumist. Ultraheli kavitatsiooniga aplikaator Suure kontaktpinnaga aplikaator genereerib ultrahelilaineid, mis stimuleerivad aktiivselt rasvkude. Rasvarakkude terviklikkus on häiritud ja rasv vabaneb. Ekstraheeritud rasv lagundatakse glütseriiniks ja vabadeks rasvhapeteks. Glütseriin on energiaallikas ning rasvhapped transporditakse maksa, kus neid töödeldakse nagu toidust saadavaid tavalisi rasvhappeid ja väljutatakse loomulikult organismist. Eemaldatud rasv ei naase kudedesse. Ultraheli kavitatsioon on valutu, mitteinvasiivne, õrn, efektiivne ja mis peamine, pikaajaline meetod rasvkoe eemaldamiseks, tselluliidi vähendamiseks ja naha silumiseks.

Üldine tooteinfo: Beauty Relax Body Face Ultimate

Kauba ID: 6395517
Kategooria: Massaažiseadmed
Tootja kood: kBER054
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,38 x 0,09 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Beauty Relax
Otsikute arv: Nenurodyta
Masseerija tüüp: Vibromasseerija
Vaade: Beauty Relax, vibromasseerija
Ettenähtud: Lihaste masseerija, Jalamasseerija, Käte masseerija, Kogu keha masseerija, Tallamasseerija, Kõhumasseerija
Massaaži režiim: Nenurodyta
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Beauty Relax tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Beauty Relax Body Face Ultimate
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki