Kõrvapuhastaja Bebird R1

Täpsustused:
Tüüp: Kõrvapuhastaja
Toide: Laetav aku
Kauba ID: 9100736
2639
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. juunist

000

Postkontor

10. juunist

199

Omniva pakiautomaat

10. juunist

219

DPD pakiautomaat

10. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

10. juunist

259

Kuller

10. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. juunist

199

Omniva pakiautomaat

10. juunist

219

DPD pakiautomaat

10. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

10. juunist

259

Kuller

10. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Bebird R1

Bebird R1 kõrvapuhastus otoskoop kaameraga (valge)

Tagage oma kõrvade põhjaliku puhastamise ajal täielik ohutus. Bebird R1 otoskoop on varustatud endoskoopilise kaameraga, mis kasutab CMOS-sensorit ja toetab 8 MP HD eraldusvõimet. Spetsiaalse Bebirdi rakendusega saate turvaliselt vaadata oma kõrvakanali sisemust, et vältida selle kahjustamist hoolduse ajal. Wi-Fi kiip tagab stabiilse ühenduse ja silikoonotsik garanteerib ohutu kasutamise. Lisaks muudab LED-valgustus rutiinse puhastamise lihtsamaks. Komplekt sisaldab erinevaid tarvikuid seadme funktsionaalsuse täiustamiseks.

Bebird/Bebird-R1/1

Vaade sisekõrvakanalisse

Astuge kaasaegse kõrvahoolduse ajastusse ja hoolitsege oma kõrvade eest Bebirdiga. R1 otoskoop on varustatud kaameraga, mis toetab HD eraldusvõimet 800 W, mille tulemuseks on kvaliteetsed pildid. See võimaldab teil kõrvakanali sisemust põhjalikult analüüsida ja kõrvavaha täpselt eemaldada, ilma et see kahjustaks. Spetsiaalne rakendus Bebird, mis on saadaval App Store'is ja Google Plays, pakub kaamera pildi reaalajas vaatamist. Kvaliteetse Wi-Fi-kiibiga on ühendus alati stabiilne ja puhastusprotsess on katkematu. Lisaks tagab 6-teljeline güroskoop usaldusväärse pildistabilisaatori ning kiirus 20 kaadrit sekundis võimaldab sujuvalt jälgida kõrvakanali sisemust.

Bebird/Bebird-R1/5

LED valgustus

Bebird R1 otoskoop pakub varjudeta LED-valgustust, mis on varustatud 6 dioodiga, pakkudes jahedat valgust. See võimaldab teil mugavalt kõrva sisemust uurida ja tagab, et ükski osa ei jää puhastamise ajal vahele. Valgustus koos kvaliteetse kaameraga võimaldab uurida ka kõige väiksemaid detaile ja struktuure kõrva sees.

Bebird/Bebird-R1/3

Ohutu kasutamine

Kaasasolev kõrvalusikas on valmistatud pehmest ja nahasõbralikust silikoonist, mis vastab rangetele toidukvaliteedi nõuetele. Ümar Q-kujuline disain muudab kõrvade puhastamise lihtsaks ja ohutuks. Lisaks välistab seadme libisemisvastane struktuur käte libisemise ja kõrvavigastuste tekitamise ohu. Komplekt sisaldab ka praktilisi vahetatavaid tarvikuid, mis võimaldavad Bebird R1 otoskoopi hügieeniliselt kasutada mitmel inimesel.

Bebird/Bebird-R1/4

Tõhus aku

180 mAh akuga suudab Bebird R1 otoskoop ühe laadimisega töötada 70 minutit. Laadimisaeg on ainult üks tund. Tänu sellele saate nautida igakülgset kõrvahooldust, ilma et peaksite seadet sageli laadima.

Bebird/Bebird-R1/7

Komplekti kuuluvad:

Kaameraga otoskoop

Kõrva lusikas

Vatipulk

Laadimiskaabel

Säilitustoru

Üldine tooteinfo: Bebird R1

Kauba ID: 9100736
Kategooria: Näohooldusseadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Bebird
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Kõrvapuhastaja
Toide: Laetav aku
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bebird tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bebird R1
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki