Pardel Electric Rotary Shaver Limural 8317

Täpsustused:
Toide: Laetav aku
Veekindel: Täpsustamata
Kauba ID: 8214266

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Electric Rotary Shaver Limural 8317

Limural 8317 elektriline pardel


Pakkuge mugavat ja ohutut hooldust. Sind aitab elektripardel Limural 8317, mis töötab kiirusel 7500 ± 500 p/min ning võimaldab raseerida kuivalt ja märjalt. Seadmel on kvaliteetsest roostevabast terasest tera, mis tagab põhjaliku, kuid ohutu epileerimise. Vastupidav aku tagab kuni 90-minutilise kasutusaja, samas kui IPX6 veekindluse reiting tähendab, et te ei pea muretsema, et seade peaks kokku puutuma veega. Plussiks on ka kiire laadimine.

Tõhusus ja ohutus


Elektriline pardel kasutab tipptasemel mootorit, mis töötab kiirusel 7500 ± 500 p/min ja võimaldab tõhusalt eemaldada kõik karvad. Oluline on see, et seade on täiesti ohutu ja terad ei ärrita nahka ning neil on isepuhastuv funktsioon. Kui olete aja pärast mures, kasutage kuivraseerimiseks pardlit, samas kui märg raseerimine tagab teile maksimaalse täpsuse.

Läbimõeldud disain


Limural 8317 on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Terade vahetamine on ühe nupuvajutusega ülimalt lihtne, samas kui käepideme libisemiskindel pind tagab raseerimise ajal kindla haarde. Oluline on see, et komplektis on 2 pöörlevate terade komplekti ning habeme täpseks kujundamiseks trimmer.

Pikad töötunnid


Seade on varustatud 700 mAh akuga, et saaksite hooldamise ajal nautida juhtmevaba tööd ja maksimaalset liikumisvabadust. Pardel võib ühe laadimisega vastu pidada kuni 90 minutit ja kiireks laadimiseks kulub vaid 1,5 tundi. Märgutuli annab teile teada, kui aku on tühi ja kui seade on täielikult laetud.

Stiilne ja käepärane


Limurali kaubamärgiga raseerija avaldab muljet mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka kaasaegse ja stiilse disainiga. Tänu kergele kaalule ja käepärasele disainile saate selle hõlpsalt kosmeetikakotti kaasa võtta ja hoolitseda oma elegantse habeme eest puhkusel või ärireisil. Lukustusfunktsioon aitab vältida juhuslikku aktiveerimist – lihtsalt vajutage toitenuppu ja hoidke seda 3 sekundit all. Samuti on plussiks ühilduvus 100–240 voltiga.

Kaasas trimmer


Komplektiga on kaasas praktiline ots, mis sobib ideaalselt vuntside, habeme või põsepõletuse kujundamiseks. Trimmer tagab suure täpsuse, mistõttu sobib see suurepäraselt hooldustööde lõpetamiseks. Oluline on see, et otsiku vahetamine ei tekita teile probleeme – peate vajutama ainult ühte nuppu.

Kaasas

Elektriline pardel

Pöörlev pea x2

Kaitsekork x2

Trimmer x1

Puhastushari x1

USB laadimiskaabel x1

Kasutusjuhend


Spetsifikatsioon:

Tootja
Limuraln


Mudel
8317


Mootori kiirus
7500 ± 500 pööret minutis


Nimipinge
3,7 V


Võimsus
5W


Aku mahutavus
700 mAh


Laadimisaeg
u. 1,5 tundi


Tööaeg peale ühte laadimist
u. 1,5 tundi


Adapteri sisendpinge
100 - 240 V / 50/60 Hz


Adapteri väljundpinge
DC 5V 1000mA


Veekindel
IPX6

Üldine tooteinfo: Electric Rotary Shaver Limural 8317

Kauba ID: 8214266
Kategooria: Pardlid
Tootja kood: Shaver 8317
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,62 x 0,35 x 0,18 m, 3 kg
Kaubamärk: Limural
Laadimisaeg: 1.5 h
Juhtmeta režiim: 90 min
Pikkuse seadmete arv: Nenurodyta
Märg raseerimine: andmed puuduvad
Toide: Laetav aku
Veekindel: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Limural tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Electric Rotary Shaver Limural 8317
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki