Pardel Enchen Gentleman 3S Barzdaskutė

Täpsustused:
Toide: Laetav aku
Veekindel: Täpsustamata
Kauba ID: 8400086

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Enchen Gentleman 3S Barzdaskutė

Bränd ENCHEN on osa Xiaomi ökosüsteemist.

ENCHEN Gentleman 3S raseerija

Juhtmeta pardel ENCHEN Gentleman 3S võimaldab teil habet tõhusalt siluda. Kuni 3 liikuva lõikepea ja sisseehitatud pardliga ei saa te mitte ainult kiiresti ja tõhusalt raseerida, vaid saate ka täpselt vormida oma habe või vuntsid. Seadmel on IPX7 veekindlus ja ka reisiluku funktsioon. Pardlil on ka iseterituvad terad ja selle tööaeg on ühe laadimisega 150 minutit.


Kiire ja ohutu raseerimine

Pardel paistab silma oma 5W võimsuse poolest ja sellel on iseterituvad terad, mis on loodud kvaliteetsetest materjalidest. Selle tulemusena eemaldab see karvad kiiresti ja tõhusalt, põhjustamata ärritust või lõikeid. Lisaks sellele kohanduvad seadme 3 lõikepead ideaalselt näo kumerustega ja libisevad sujuvalt üle naha, et raseerimine oleks tõhus, kuid mugav.


Töötab liikvel olles suurepäraselt

Kas sa lähed puhkusele? Kas teil on tulemas ärireis? Haara habemenuga ja kujunda mugavalt oma habe, kui seda vajad! Seade on piisavalt kerge ja väike, et leida oma kohvris lihtsalt koht. Samuti saate kasutada reisiluku funktsiooni. See hoiab ära pardli kogemata sisselülitamise transpordi ajal.


Integreeritud LED-ekraan

Enne kui peate selle vooluvõrku ühendama, ei pea te enam mõtlema, kui kaua teie pardel vastu peab. Seadmel on LED-ekraan, mis näitab muuhulgas aku laetuse protsenti. Samuti leiate märguandeid aktiivse reisiluku kohta ja meeldetuletusi toote puhastamiseks.


IPX7 veekindlus

Nautige rohkem vabadust. Toode on veekindel IPX7 järgi, nii et saate oma lemmikvahu või -geeliga raseerida nii kuivalt kui ka märjalt. Lõikepead võib pesta ka jooksva vee all. Puhastage kindlasti regulaarselt, et hoida seda kauem heas korras, vähendada bakterite kasvu ja vältida nahaprobleeme!


Lisamugavused

Nautige kasutusmugavust. Pardlit on väga lihtne ja mugav kasutada. See sobib ideaalselt kätte ja selle korpuses on kasutatud vastupidavat ABS-plasti, mis tähendab vastupidavust. Seadmel on ka sisseehitatud trimmer vuntside või ribide kujundamiseks. Kasutamiseks on vaid üks klõps! Pardel töötab ka väga vaikselt – selle helitugevus on vaid umbes 67dB.


Pikk tööaeg

Pikaajaline aku tähendab, et pardel võib täislaadimisel vastu pidada kuni 150 minutit. Seadme laadimine võtab vaid umbes 1-2 tundi. Lisaks võimaldab kaasasolev USB-C kaabel ühendada selle mitte ainult tavalise laadijaga, vaid ka näiteks toiteplokiga. Saate pardlit kasutada ka juhtmega – ärge muretsege, kui unustate selle laadida!


Kasti


Raseerija

Laadimiskaabel (USB-C)


Spetsifikatsioon

Bränd
ENCHEN

Mudel
Gentleman 3S

Värv
Must

Pinge
5V

Võimsus
5W

Müratase
umbes 67 dB

Laadimisaeg
umbes 1-2 tundi

Tööaeg
umbes 150 min

Laadimisliides
USB-C

Veekindel
IPX7

Mõõtmed
51x155 mm

Kaal
139 g

Üldine tooteinfo: Enchen Gentleman 3S Barzdaskutė

Kauba ID: 8400086
Kategooria: Pardlid
Tootja kood: Gentleman 3S
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,62 x 0,35 x 0,18 m, 3 kg
Kaubamärk: Enchen
Laadimisaeg: 1 h
Juhtmeta režiim: 150 min
Märg raseerimine: andmed puuduvad
Toide: Laetav aku
Veekindel: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Enchen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Enchen Gentleman 3S Barzdaskutė
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki