Pardel Panasonic 900+ sari ES-LS6A

Täpsustused:
Toide: Laetav aku
Veekindel: Jah
Kauba ID: 6558172

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Panasonic 900+ sari ES-LS6A

900+ sarja pardel kasutab 6 täiustatud Jaapani tera, mis tagavad kõige mugavama ja tihedaima raseerimise kuni kaheksa tunni jooksul. Meie esmaklassilised pardlid on loodud eemaldama kõige karmimad karvad ühe tõmbega

Teravaimad Panasonicu terad

Teravaimad Panasonicu terad

Vastupidavad Jaapani roostevabast terasest fooliumid on loodud aastatepikkust sujuvat raseerimist silmas pidades. Järgides samuraimõõkade valmistamise traditsioone, on meie pardel disainitud kõige vastupidavamate sisemiste teradega, mis on nano-teritatud vaid 30 kraadi juures. Need lõikavad minimaalse arvu liigutustega tõhusalt läbi ka kõige jämedama karva, nii et ei kahjusta nahka, muutes näo siledaks ja puudutamisel meeldivaks.

Väga kiire lineaarmootor tagab veatult sujuva raseerimise

Väga kiire lineaarmootor tagab veatult sujuva raseerimise

Meie kiireim lineaarmootor 84 000 ristlõikega minutis tagab tiheda raseerimise ja püsiva lõikekiiruse kauakestvate tulemuste saavutamiseks, sõltumata teie habemekarva paksusest. Pardel kasutab täiustatud magnetilise levitatsiooni tehnoloogiat ja maailma tugevaimaid magneteid, et tagada sujuv ja põhjalik raseerimine.

Habemekarva paksuse andur reguleerib seadme tööd raseerimise ajal

Hankige isikupärastatud raseerimine habemekarva paksuse anduri tehnoloogiaga, mis kohandab raseerimisvõimsust teie näo kontuuride ning karva paksuse ja tihedusega. See võimaldab raseerida intensiivsemalt tihedatel aladel ja vähendada teistel. See hoiab ära nahaärrituse ja võimaldab võimalikult täpselt raseerida.

Paindlikkus on nahalähedaseks raseerimiseks vajalike löökide arvu vähendamise võti, mistõttu on 900+ sarja pardlil 22D painduv raseerimispea. Pea liigub 10 suunas ja kuus tera liiguvad iseseisvalt 12 suunas – nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt –, et sobituda teie näo kontuuridega.

Märg ja kuiv kasutamine

Märg ja kuiv kasutamine

Võite raseerida kuivalt, geeli või vahuga ja võtta isegi duši alla kaasa. Teie eelistustest olenemata saate nautida sujuvat ja õrna raseerimist iga kord.

Panasonic on Jaapani elektroonikaettevõte. Alustades elektripirnide pistikupesade tootmisest, on Panasonic tänapäevaks üks suurimaid elektroonikaettevõtteid maailmas.
Panasonic mitte ainult ei valmista koduseid elektriseadmeid, vaid pakub ka äri- ja tööstuslikke lahendusi. See kaubamärk on kõige paremini tuntud kui kliimaseadmete, külmikute, pesumasinate ja erinevate valgustussüsteemide tootja. Panasonic toodab ka mobiiltelefone, arvuteid ja audiovisuaalseid seadmeid. Globaalne ja kõikehõlmav kaubamärk pakub kõike vajalikku igaka eluetapiks.
Ettevõte pühendab suure osa oma ressurssidest innovatsioonile ja teadusuuringutele tagades seeläbi, et turule pakutavad tooted ei vasta mitte ainult kaasaegse inimelu vajadustele vaid on ka parimad, mida turg praegu pakkuda saab. Panasonic on tuntud oma täpsusele tähelepanu pööramise ja pideva tipptaseme poole püüdlemise tõttu.
"Enda elu parandades parandame maailma, ”usub Panasonic.

Panasonic 900+ sari ES-LS6A

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Panasonic 900+ sari ES-LS6A

Kauba ID: 6558172
Kategooria: Pardlid
Tootja kood: ES-LS6A-K803
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,27 x 0,41 m, 0,58 kg
Kaubamärk: Panasonic
Laadimisaeg: Pole täpsustatud h
Juhtmeta režiim: 50 min
Märg raseerimine: Jah
Toide: Laetav aku
Veekindel: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Panasonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Panasonic 900+ sari ES-LS6A
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki