Pardel Xiaomi UniBlade BHR7052EU

Täpsustused:
Toide: Laetav aku
Veekindel: Jah
Kauba ID: 8277636
3049
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 9. maist

000

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 9. maist

259

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 9. maist

259

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Xiaomi UniBlade BHR7052EU

Xiaomi UniBlade pardel

Kõik-ühes, äärmiselt mitmekülgne hooldusseade

Universaalne | Kolmesuunaline tera | Täielikult kattev fooliumkest | Pöörlev pea

Xiaomi Uniblade Trimmer

Kolmesuunaline tera – naudi lihtsat ja puhast raseerimist

Uuenduslik kolmesuunaline tera väga puhtaks raseerimiseks. Kahesuunaline tera lõikab pikemad karvad serva lähedalt, keskmine foolium aga eemaldab ülejäänud lühemad karvad. Kolmesuunaline tera käsitleb igasuguse pikkuse ja paksusega juukseid, isegi lokkis või lamedaid juukseid. Tõeliselt puhas, vaevatult tehtud raseerimine.

Xiaomi Uniblade Trimmer

Täielikult kattev foolium kõrvaldab nahakahjustused

Täielikult kattev foolium toimib tera barjäärina naha vastas. Foolium katab oma aukudega tera kinni haaravad karvad, välistades raseerimise ajal igasuguse nahaärrituse.

Xiaomi Uniblade Trimmer

14 kammi pikkuse seadistust – universaalne stiliseerimise meister

Nüüd saate selle kõik-ühes hooldusseadmega raseerida ja trimmida näo- ja kehakarvu.

Xiaomi Uniblade Trimmer

Xiaomi Uniblade Trimmer

Xiaomi Uniblade Trimmer

40° sujuv trimmipea Mitmesuunaline näokontuurimine

Painduv trimmipea on loodud sobima teie näo ja kaela ainulaadsete kontuuridega. Sujuvalt libisevat trimmeripead saab pöörata 40 kraadi mõlemas suunas ja seda saab paindlikult reguleerida täpseks raseerimiseks, et aidata kujundada põsejoont, lõualuu joont, põsesarnu ja palju muud.

Xiaomi Uniblade Trimmer

Magnetiline juhtmevaba laadimine 60 minutit* täislaadimisaeg

Magnetlaadimine on mugav ja lihtne lahendus ilma juhtmeteta. See pakub ühe täislaadimisega kuni 60 minutit aku kasutusaega, sobides suurepäraselt kiire elustiiliga kasutajale.

*Kui seda kasutatakse 1 minut päevas, võib aku vastu pidada kuni 2 kuud, sõltuvalt tegelikust kasutusest.

Xiaomi Uniblade Trimmer

Seinale kinnitatav kronstein

Kaasasolev seinakinnitusklamber muudab pardli riputamise lihtsaks, et saaksite seda organiseeritult hoida 3M liimkinnitusega alus*, puurimine pole vajalik.

Xiaomi Uniblade Trimmer

Täielikult veekindel märjaks ja kuivaks kasutamiseks

See IPX7* veekindel seade võimaldab raseerida märja habemeajamisvahuga ja vähendada seeläbi nahaärritust. Tera saavutab suurepäraseid tulemusi isegi raskesti ligipääsetavates piirkondades nagu lõug ja kael. Täielikult pestav veekindel korpus, peale kasutamist puhas ja hügieeniline.

*Pardlit on testitud ja sertifitseeritud teatud laboritingimustes pritsme- ja veekindlana ning sellel on IPX7 veekindluse klassifikatsioon vastavalt standardile IEC 60335. Andmed on saadud firmalt TÜV SÜD Certification and Testing (China) Co., Ltd. Shenzhen Branch. . 211-11220177-100 aruanne nr. * 3M liimkinnitus tagab optimaalse nakkumise siledatele pindadele nagu plaadid ja klaas. Me ei soovita paigaldada seinakinnitust paekivist seintele, krohvitud seintele, krobelisele kipspinnale või tekstureeritud tapeedile, kuna see võib kahjustada nakketugevust.

Xiaomi

Xiaomi sisenes riistvarasegmendi turule koos Mi One telefoni tutvustamisega 2011. aastal. Xiaomi meeskond keskendus kvaliteetsete seadmete väljatöötamisele ja müümisele madalamate kuludega kui tol ajal turul olevad konkurendid. Nad soovisid teenida tulu nii oma teenustest ja nende sisust.
Täna müüb ettevõte lisaks mobiiltelefonidele ka palju muud: mobiilirakendusi, sülearvuteid, kodutehnikat ja nutikodu seadmeid.
Sõna "Xiaomi" tähendus on "Soros" ja vähesed teated näitavad, et see tähendab ka "riisi". Lei Jun seob sõna "Xiao" budistliku kontseptsiooniga, et "üks riisitera on sama suur kui mägi", mis näitab ettevõtte mentaliteeti.
Ettevõtte logo, valgele taustale kirjutatud sõna "MI", on paigutatud oranži ristkülikusse. "MI" tähistab "mobiilset internetti" ja Xiaomi mainis, et seda võib lugeda kui "võimatut missiooni", kajastades kõiki väljakutseid, mida ettevõte on seni kogenud.
Xiaomi visioon on muuta kvaliteetne tehnoloogia kõigile kättesaadavaks ja ettevõtte moto on "" Innovatsioon kõigile ". Ettevõte võimaldab seda oma kvaliteetsete toodete ja suurepäraste teenustega. 

Xiaomi UniBlade BHR7052EU Xiaomi

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Xiaomi UniBlade BHR7052EU

Kauba ID: 8277636
Kategooria: Pardlid
Tootja kood: BHR7052EU
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,04 x 0,09 x 0,2 m, 0,28 kg
Kaubamärk: Xiaomi
Laadimisaeg: 1 h
Juhtmeta režiim: 60 min
Märg raseerimine: Jah
Toide: Laetav aku
Veekindel: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Xiaomi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Xiaomi UniBlade BHR7052EU
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki