Fotoepilaator Braun Silk-expert Pro 5 IPL PL5154

Täpsustused:
Tüüp: Fotoepilaator
Kauba ID: 6800917

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Braun Silk-expert Pro 5 IPL PL5154

Braun Silk-expert Pro 3 PL5154 veikia šviesos impulsais ir palaipsniui mažina plaukus. Kadangi odos atspalvis įvairiose kūno vietose gali skirtis, Skin Pro 2.0 technologija (SensoAdapt odos tono jutiklis) nuolat prisitaiko prie odos atspalvio ir optimizuoja šviesos intensyvumą, kad būtų tobula pusiausvyra tarp greitų rezultatų ir odos tolerancijos. Du jautrūs režimai užtikrina malonų odos pojūtį, o iki 125 šviesos impulsų per minutę sumažina praleistų dėmių skaičių slystant ant odos. Greitam ir efektyviam naudojimui taip pat galimas slydimo režimas. Į pristatymą įtrauktas tikslus priedas, kuriuo taip pat galite apdoroti mažesnes, jautrias vietas, tokias kaip veidas ar bikinio sritis. PL5154 veikia iš tinklo įtampos, todėl jo nereikia įkrauti ir jis visada paruoštas naudoti. Integruotas odos kontakto jutiklis užtikrina, kad šviesos impulsai būtų siunčiami tik tada, kai prietaisas yra tiesiai ant odos.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Pehme ja karvutu nahk on ilmselt iga naise unistus. Fotoepilatsiooni nimetatakse soovimatute karvade eemaldamiseks intensiivselt pulseeriva valgusega (IPL) ja paljud peavad seda kõige tõhusamaks kehakarvade eemaldamise meetodiks – isegi paremaks kui vahatamine või suhkrupasta. Fotoepilatsiooniprotseduure pakuvad mitmed ilusalongid, kuid märgatavate tulemuste saavutamiseks on vaja korduvaid külastusi. See tähendab, et regulaarseid kulusid on palju. Seetõttu tasub kaaluda alternatiivi – fotoepilatsiooni kodus. Fotoepilatsioon on karvade eemaldamine valgusimpulsside abil. Karvadesse jõudvad valgusimpulsid muundatakse soojusenergiaks, mis hävitab karvades oleva melaniini. Selle tulemusena karvad hävivad ja eemaldatakse juurtest. Sel põhjusel fotoepilatsiooniga eemaldatud karvad tagasi ei kasva. Kõiki karvu ei eemaldata aga korraga, sest nende kasvutsüklid on erinevad. Fotoepilatsioon ise toimub spetsiaalse varustuse abil. Kaasaegseid fotoepilaatoreid on ohutu kasutada ja need ei kahjusta nägemist. See epileerimisviis ei sobi aga väga heleda kehakarvaga inimestele – fotoepilatsioon on efektiivne vaid siis, kui kehavärvi ja karva värvi vahel on kontrast. Fotoepilatsiooni saab kasutada peaaegu kõikjal kehal – näol, jalgadel, kaenlaalustes ja bikiinipiirkonnas. Samas ei ole soovitatav eemaldada karvu sügavalt bikiinipiirkonnast ega kulmudest.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Braun Silk-expert Pro 5 IPL PL5154

Kauba ID: 6800917
Kategooria: Raseerijad, epilaatorid ja fotoepilaatorid
Tootja kood: PL5154
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,15 x 0,2 m, 1,3 kg
Kaubamärk: Braun
Värv: Kuldne, Valge
Vooluallikas: Laetav aku
Tarvikud: Otsikud, Ümbris
Märg raseerimine: Ei
Tüüp: Fotoepilaator
Vaade: Braun, fotoepilaator
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Braun tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Braun Silk-expert Pro 5 IPL PL5154
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki