Ecovacs Winbot 920

Täpsustused:
Nutiseade: Jah
Toide: Aku
Kauba ID: 60177

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Ecovacs Winbot 920

Universaalne aknapesurobot Winbot 920 puhastab ja poleerib aknad ja muud pinnad lihtsalt ja kiiresti. Aknapesurobotiga puhastad aknad nii seest kui väljast. Teil pole isegi kaugjuhtimispulti vaja! Juhtige oma Winbot 920 oma mobiiltelefoni installitud rakendusega. Nutikat aknapesurobotit on tänu sisseehitatud turvasüsteemile täiesti ohutu kasutada. Stiilne disain, WIN-SLAM 2.0 tehnoloogia, raamita aknaservade tuvastamise süsteem – need on vaid mõned uue Winbot 920 eelised. Vaata ise!

Uskumatu esitus
Aknapesurobotile Winbot 920 on paigaldatud Win-Slam 2.0 navigatsioonitehnoloogia, tänu millele puhastad aknaid mitte ainult nutikalt, vaid ka turvaliselt! Win-Slam 2.0 tehnoloogia skaneerib puhastatavat pinda, luues tõhusa puhastusmarsruudi, teostades seeläbi pinna süstemaatilist puhastust ja tagades pinna täieliku puhastuse enne lähtepunkti naasmist. Seega ei tehta tööd mitte ainult ülimalt kvaliteetselt, vaid ka suure efektiivsusega!

Automaatne servatuvastus
Winbot 920 aknapesurobotit on ohutu kasutada nii raamitud kui ka raamita pindadel. Winbot 920 tunneb ära kõik servad ja valib tõhusa puhastusmarsruudi, mis sobib puhastatava pinnaga. See funktsioon on eriti kasulik vitriinide, peeglite ja muude klaaspindade puhastamiseks.

Kolm puhastusrežiimi
Aknapesurobot Winbot 920 saab töötada kolmes režiimis: automaatne, sügav, kindlad asukohad. Režiimi saate valida vastavalt konkreetse puhastatava ala pinnaomadustele, aga ka saastatuse tasemele.

Mikrofiiber puhastuslapp
Kvaliteetne mikrokiudlapp garanteerib, et pinnad pestakse uskumatult puhtaks, see ei jäta triipe ning imeb suurepäraselt endasse liigse vee. Naudi silmipimestavat puhtust ja sära!

Arukas juhtimine
Winbot 920 aknapesurobotit saab juhtida mobiiltelefoniga. Mobiiliäpi abil juhid suurepärast Winbot 920 ilma lisapuldita! Tänu hääleassistendile on sul reaalajas kogu info roboti oleku kohta ning tänu OTA uuendustele täieneb äpp pidevalt. Akende puhastamine pole kunagi olnud nii lihtne ja mugav!

Universaalne
Winbot 920 aknapesurobot sobib kõikidele siledatele pindadele (raamitud ja raamita) õues ja siseruumides. Teil ei pea enam olema palju erinevaid seadmeid ja seadmeid, erinevaid lappe ja kemikaale, suurepärase Winbot 920-ga puhastate kõik klaaspinnad! Kerge ja kompaktne robot on hõlpsasti ühest kohast teise transporditav.

Kaitserihmade süsteem ja võimas imemisventilaator
Winboti täiustatud imemismehhanism kinnitab roboti klaasi külge, luues vaakumi. See tagab seadme ohutu kasutamise. Isegi pärast elektrikatkestust võib robot pinnal püsida kuni 30 minutit. Veelgi enam, karabiini kinnitusmehhanism võimaldab kinnitada roboti laua või raami külge, vältides nii õnnetusi. Olge kindel – töötamine uue aknapesurobotiga Winbot 920 on mitte ainult uskumatult meeldiv, vaid ka täiesti ohutu!

Langų valymo robotas Winbot 920

Luksuslik disain
Uus Winbot 920 aknapesurobot pole mitte ainult uskumatult nutikas, vaid ka väga stiilne! Tootja on varustanud elegantse ümbrise, milles saate oma Winbot 920 turvaliselt hoida ja transportida. Sellest asendamatust abimehest võib saada ka suurepärane kingiidee Sinu sõpradele või sugulastele!

Langų valymo robotas Winbot 920

Tehnilised omadused:

  • Roboti mõõdud (PxLxK): 247 x 248 x 78 mm;

  • Roboti kaal: 1,7 kg;

  • Mootori tüüp: Harjadeta mootor;

  • Tööaeg laadimise kohta (min): Piiramatu;

  • Laadimisaeg (H): -;

  • Müratase: 70±2 dBA;

  • Töökiirus: 2 min. 50s ±10s/㎡;

  • Roboti võimsus: 75 W;

  • Roboti tööpinge: 24 V;

  • Aku tehnilised andmed (tüüp): Liitium 650 mAh;

  • Aku pinge: 14,8 V;

  • Aku kaal: 87 g;

  • Väljalülituskaitse aeg (täislaadimine): > 30 min.

Langų valymo robotas Winbot 920

Üldine tooteinfo: Ecovacs Winbot 920

Kauba ID: 60177
Kategooria: Aknapesurobotid ja aknapesurid
Tootja kood: WINBOT 920
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,426 x 0,312 x 0,126 m, 4,1 kg
Kaubamärk: Ecovacs
Tüüp: Aknapesurobotid
Vaade: Ecovacs, aknapesurobotid
Värv: Valge
Nutiseade: Jah
Toide: Aku
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ecovacs tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Ecovacs Winbot 920
4.7

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Elīna M.
27.05.2023

Valdav enamus peseb, kuid kui soovite täiesti puhast akent, on see kaugel sellest. Parema efekti saavutamiseks võid jooksutada 2 või 3 korda, mis parandab tulemust, aga ei puhasta ka kivistunud kohti ja jätab kohtadesse triibud. Kindlasti tuleks seda kasutada rohkem kui korra aastas, et paremini pesta (sest see ei jää nii määrdunud). Üldiselt säästab aega ja ei pea ise aknast välja rippuma, et õue pesta :)

Vladimir J.
26.05.2022

vse workaet horowo

Helena A.
22.07.2021

Töötab probleemideta, puhastab hästi (kaasasoleva vahendiga).

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki