Aurupuhasti Kärcher aurupesur SC 5 EasyFix Premium Iron

Täpsustused:
Võimsus: -
Toide: võrk
Tüüp: Aurupuhasti
Kauba ID: 5221772

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kärcher aurupesur SC 5 EasyFix Premium Iron

Mudel SC 5 EasyFix Premium ei näe mitte ainult hea välja, vaid tagab ka esmaklassilise puhastusvõimsuse: tänu muljetavaldavale 4,2 bar aurusurvele on see kõige võimsam aurupesur oma klassis. 4-astmeline auru reguleerimisvõimalus võimaldab aurujoa intensiivsust reguleerida vastavalt vajadusele. Seade puhastab pinnad põhjalikult, eemaldades 99,999% koroonaviirustest* ja 99,99% kõigist tavapärastest kodumajapidamiste kõvadel pindadel leiduvatest bakteritest**. Ning tänu laiale lisatarvikute valikule saab sellega täiuslikult puhastada siledaid pindu, pliidikubusid, nurki ja pragusid.

Komplekti kuuluv eriti praktiline auru-survetriikraud vähendab triikimisele kuluvat aega kuni 50%. Tänu funktsioonile VapoHydro saab kuuma vee abil pesta pindadelt ka kõige tõrksama mustuse. Painduv põrandaotsak EasyFix on varustatud tõhusa lamelltehnoloogiaga. Tänu mugavale takjapaelkinnitusele saab mikrokiudlappi kiiresti ja lihtsasti põrandaotsaku külge kinnitada, ilma et kasutaja mustusega kokku puutuks. Vaibapuhastusraamiga saab anda vaipadele värskema ilme. Veepaak on eemaldatav ja igal ajal taastäidetav. Seadmel on ka toitejuhtme integreeritud hoidik, lisatarvikute hoidik ja parkimisasend põrandaotsakule. 

Üldine tooteinfo: Kärcher aurupesur SC 5 EasyFix Premium Iron

Kauba ID: 5221772
Kategooria: Aurupesurid ja aurumopid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,587 x 0,301 x 0,305 m, 10,4 kg
Kaubamärk: Karcher
Rõhk: -
Maht: -
Kaal: -
Komplektis: Täpsustamata
Võimsus: -
Toide: võrk
Tüüp: Aurupuhasti
Vaade: Karcher, aurupuhasti
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kärcher aurupesur SC 5 EasyFix Premium Iron
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki