Robottolmuimeja Tefal RG7987 X-Plorer S95 Smart, Märgpuhastus, Manuaalne tühjendamine

Täpsustused:
Tööala, m2: 220
Aku mahtuvus: - mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kauba ID: 6878452

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Tefal RG7987 X-Plorer S95 Smart

Robottolmuimeja Tefal X-plorer S95 Total Care

Tefal X-plorer Serie 95 robottolmuimeja on kodupuhastuslahendus, mis muudab mängureegleid: automaatse puhastusroboti mugavust ja süvapuhastuse tulemusi, mida iseloomustavad kompromissitud kvaliteedistandardid. Ülivõimas BLDC mootor (kuni 12000Pa) pakub muljetavaldavat imemist täieliku kergusega, ühendades neli ühes puhastustoimingut kõige arenenuma navigeerimis- ja kaardistamistehnoloogiaga. Tulemuseks on intuitiivne kaasaegne puhastus, mille järel jääb kogu teie kodu laitmatult puhtaks.

Tefal

Xplorer Serie 95

top benefits

 

  • 10-kordne imemisvõimsus*: 12,000 Pa võimsus

*Maksimaalne imemisvõimsus - 12 000 Pa versus 1 200 Pa Xplorer Serie 20.

  • Xplorer S95 eemaldab mustuse ja tolmu igat tüüpi pindadelt. Tänu täiendavale puhastusfunktsioonile saab robot samaaegselt tolmuimejaga puhastada ja põrandat puhastada, tagades, et ka kõige väiksemad tolmuosakesed ei jääks sellele.

  • Reguleerige tolmuimejat 4-käigulise skaala abil: vaikne - standardne - suur - maksimaalne. Auto Boost režiim võimaldab robotil vaiba puhastamisel automaatselt töövõimsust suurendada. Seda režiimi saab lubada ka rakenduse Tefal Xplorer abil .

  • Puhastusrobot Tefal Xplorer S95 töötab ühe akulaadimisega kuni 225 minutit ehk see suudab puhastada kuni 225 m2 suurust ala. Pärast ülesande täitmist naaseb robot automaatselt laadimisjaama ja täiendab akusid vaid 4 tunniga.

  • Puhastusrobot Xplorer S95 RG7987 on väga tõhus tolmu ja mustuse eemaldamiseks igat tüüpi pindadelt. Tänu täiendavale pühkimisfunktsioonile saab robot üheaegselt nii tolmu imeda kui ka pühkida põrandat, et eemaldada ka kõige väiksemad tolmuosakesed.

  • Pühkimise ajal saab aktiveerida küürimisrežiimi, et robot teeks lisaliigutusi ja eemaldaks ka kõige tõrksamad plekid.

Tefal Xplorer RG7987-l on laserkaamera, mis tagab ülitäpse navigeerimise. Samuti skaneeritakse korteri planeering ja kõikide takistuste asukohad. Roboti funktsionaalsust suurendab täiendavalt teine ​​küljele paigaldatud ToF kaamera, mis võimaldab seadmel sujuvalt mööda seinu liikuda ja väikseimaid tolmuosakesi koguda.

Esimese koristusseansi ajal skannib ja jätab robot meelde ruumide paigutuse ja neis olevad esemed, luues teie kodu kaardi. Seade suudab meelde jätta kuni 4 kaarti, mis on seotud näiteks erinevate korrustega. Kaarte saab isikupärastada rakenduseTefal Xplorer abil .

Juhtige robotit rakendusega Tefal Xplorer, et määrata koristusgraafikud, redigeerida korterikaarte ja jälgida roboti edenemist reaalajas isegi siis, kui te pole kodus!

Robot on varustatud laserkaameraga äärmiselt täpseks navigeerimiseks. Samuti skaneeritakse korteri planeering ja kõikide takistuste asukohad. Teine, küljele paigaldatav ToF-kaamera võimaldab seadmel sujuvalt liikuda mööda seinu ja koguda väikseimad tolmuosakesed.

Märkige virtuaalsed piirid:

Koostage robotile üksikasjalikud plaanid ja ajakavad. Tefal Xploreri rakenduses on võimalik seadistada No-Go tsoone, nii et teil on täielik vabadus.

Kaugjuhtimispult TEFAL Xplorer programmigaapp-icon

Standard lisavarustus

Loomade turbohari Puhastustarvik Täpne turbohari Kohev turbohari 3 lappi Pühkimistarvik

Üldine tooteinfo: Tefal RG7987 X-Plorer S95 Smart

Kauba ID: 6878452
Kategooria: Robottolmuimejad
Tootja kood: RG7987
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,54 x 0,2 x 0,44 m, 9,87 kg
Kaubamärk: Tefal
Funktsioonid: Dokkimisjaam, Nutiseade
Imemisvõimsus: 12000 Pa
Värv: Valge
Kõrgus: 10.3 cm
Laius: 35 cm
Sügavus: 35 cm
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.5 l
Märgpuhastus: Ei
Orienteerumine salvestatud põrandaplaani järgi: Jah
Automaatne tühjendamine: Manuaalne tühjendamine
Laadimisaeg: 4 h
Aku tööaeg: 225 min
Nutiseade: Jah
Tööala, m2: 220
Aku mahtuvus: - mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tefal tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tefal RG7987 X-Plorer S95 Smart
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki