Robottolmuimeja Vorwerk VR300, Ilma märgpuhastuseta, Manuaalne tühjendamine

Täpsustused:
Tööala, m2: -
Aku mahtuvus: Balta mAh
Pesemise funktsioon: Ilma märgpuhastuseta
Kauba ID: 5193567
1 14200
Lisa korvi
4316 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Vorwerk VR300

Rohkem elu. Vähem tööd. Vorwerk Koboldi uusim mudel on tipptehnoloogiast tulvil. Tänu uuele harjale ja tarkvarale on see eelmisest mudelist 12% tõhusam. Ja seda on võimalik juhtida täielikult nutitelefoni kaudu.

ÜKSKI TÖÖ EI OLE LIIGA RASKE
Robottolmuimeja Kobold VR300 on varustatud tipptasemel lasernavigatsioonisüsteemiga ja üle kümne anduriga, tänu millele saab masin mööda peaaegu igast takistusest.

UUENDUSLIK TEHNOLOOGIA
See nutikas robot ei ole aga muljetavaldav mitte ainult oma täpse navigeerimisvõime tõttu – ka selle abil saavutatud puhastustulemused on suurepärased. Väga tõhus ja vastupidav mootor tagab suure imemisjõu ning uus harjatehnoloogia võimaldab põrandalt kätte saada veelgi rohkem tolmu. Põhihari, mille pöörlemiskiirus on 1800 pööret minutis, puhastab pinna eriti põhjalikult.

KIRJELDUS
Kobold VR300 käib üle iga toa iga lõigu, kasutades samaaegse lokaliseerimise ja kaardistamise tehnoloogiat (SLAM). Kolm ultraheliandurit suudavad tuvastada isegi läbipaistvad ja tugevalt peegeldavad takistused enne, kui robot nendeni jõuab. Ultraheliandureid täiendavad kaitseraua kokkupõrkeandurid, mis tagavad Kobold VR300 võimalikult õrna kokkupuute takistustega enne neist ümber sõitmist. Tänu infrapunaanduritele suudab robot liikuda ka piki seinu ja tunda ära kukkumisohu, näiteks treppide juures. Kobold VR300 suudab ületada kuni 2 cm kõrgused takistused ja kuni 1,5 cm kõrgused vaibaääred, nii et kogu eluruum saab vaevata puhtaks. Tänu suurele imemisjõule ei valmista Kobold VR300-le raskusi peaaegu mitte ühegi vaiba ega põranda puhastamine. Jätke kodu küürimine roboti ülesandeks ja nautige vabadust tüütutest majapidamistöödest. Tänu võimsale liitiumioonakule vuriseb Kobold VR300 mööda põrandat ühe laadimisega kuni 60 minutit järjest. Säästurežiimil püsib masin liikumises kuni 90 minutit järjest ning suudab puhastada kuni 120 m² pinna. Kui aku hakkab tühjaks saada, läheb robot ise tagasi baasjaama laadima ning pärast laadimist jätkab puhastamist sealt, kus töö pooleli jäi.

NUTIRAKENDUSE FUNKTSIOONID Nutirakenduse kasutamiseks laadige alla Vorwerk Robot äpp. Eestikeelse rakenduse kasutamiseks muutke seadetes rakenduse eeliskeel.
PÕRANDAPLAAN Esimesel puhastuskorral käib Kobold VR300 kodu lõikhaaval läbi, kaardistab põrandapinna ja salvestab selle mällu. Järgmistel puhastuskordadel kasutab robot sama marsruuti, tagades iga kord optimaalsed puhastustulemused. VIRTUAALSED KEELUJOONED Mõnele kodu piirkonnale võib olla juurdepääs keelatud – isegi robottolmuimejale. Mobiilirakenduse abil saate sellised alad mugavalt keelujoontega piirata, et robot sinna puhastama ei tungiks.
TÕUKETEATISED Vajaduse korral saate lasta Kobold VR300-l teid teavitada, kui on puhastamise lõpetanud, saates teie mobiiltelefonile tõuketeatise. Teatis sisaldab puhastuse kokkuvõtet, kus on ära märgitud kõik puhastatud alad ja puhastamiseks kulunud aeg. Nii teate alati, mida teie robot teeb. Tõuketeatistena on mobiilile võimalik edastada ka kõik tõrketeated koos tõrke kirjeldusega ja lingiga tõrke lahendamise teabe juurde. KOHTPUHASTUS TUGEVALT MÄÄRDUNUD ALADE PUHASTAMISEKS Pidasite nädalavahetusel pidu ja nüüd on põrand paarist kohast tugevalt määrdunud? Pole probleem! Kohtpuhastusfunktsiooni abil saate Kobold VR300 panna küürima väiksemaid ja keskmise suurusega alasid (2 m x 2 m või 4 m x 4 m).

Üldine tooteinfo: Vorwerk VR300

Kauba ID: 5193567
Kategooria: Robottolmuimejad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,55 x 0,15 x 0,43 m, 8,2 kg
Kaubamärk: Vorwerk Kobold
Funktsioonid: Dokkimisjaam, Nutiseade
Imemisvõimsus: - Pa
Värv: Valge
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.53 l
Märgpuhastus: Ei
Veemahuti maht: - ml
Müratase: 70 dB
Orienteerumine salvestatud põrandaplaani järgi: Jah
Automaatne tühjendamine: Manuaalne tühjendamine
Laadimisaeg: 5 h
Aku tööaeg: 90 min
Nutiseade: Jah
Tööala, m2: -
Aku mahtuvus: Balta mAh
Pesemise funktsioon: Ilma märgpuhastuseta
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Vorwerk Kobold tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Vorwerk VR300
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki