Tolmuimeja Dreame H12 Core

Täpsustused:
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Täpsustamata
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.9 l
Märgpuhastus: Jah
Kauba ID: 9189096
35100
Lisa korvi
1326 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. juunist

000

Postkontor

11. juunist

199

Omniva pakiautomaat

11. juunist

219

DPD pakiautomaat

11. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

11. juunist

259

Kuller

11. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

11. juunist

199

Omniva pakiautomaat

11. juunist

219

DPD pakiautomaat

11. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

11. juunist

259

Kuller

11. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Dreame H12 Core

Dreame H12 Core

Dreame H12 Core'iga saate koduse segadusega hüvasti jätta! See tolmuimeja mitte ainult ei ime tolmu, vaid peseb ka põrandat. Tänu spetsiaalsetele anduritele tuvastab see segadust ja kohandab imemisvõimsuse ja veevoolu automaatselt sellele vastavaks. Samuti puhastab see end ise. Sisseehitatud laetav aku tagab umbes 25-minutilise tööaja ja LED-ekraan muudab kogu seadme kasutamise lihtsaks.

02Dreame/H12-Core/1

Põhjalik puhastus

H12-ga on isegi kõige suuremad segadused hõlpsasti lahendatavad! Sellel tolmuimejal on täiustatud veeringlussüsteem, mis tagab tõhusa puhastamise reaalajas, võimaldades teil samaaegselt tolmu imeda ja pesta. Hari pöörleb 180 pööret minutis ja integreeritud kraapija kraabib karvad ja mustuse ära, nii et põrandad on laitmatult puhtad.

02Dreame/H12-Core/9

Spetsiaalne andur

Dreame H12 on disainitud põhjalikku puhastamist silmas pidades ja on varustatud spetsiaalse sensoriga, mis tuvastab mustuse. Selle tulemusena reguleerib see vastavalt imemisvõimsust ja veevoolu ning saab hakkama igasuguse mustusega. See funktsioon optimeerib tõhusalt puhastustulemust ning hoiab põrandad puhtad ja hästi hooldatud.

02Dreame/H12-Core/2

Pikk tööaeg

Suurema mugavuse tagamiseks on H12 Core kaks režiimi - automaatne ja imemisrežiim. Samuti on seadmel pikk tööaeg 25 minutit ning suur 900 ml puhta vee mahuti ja 500 ml kasutatud vee mahuti. See võimaldab teil puhastada kogu põrandat ühe puhastussessiooniga. Dreame'iga saate nautida puhtust oma kodus!

02Dreame/H12-Core/8

Moodne LED ekraan

Dreame H12 Core tolmuimeja ühendab endas funktsionaalsuse ja mugavuse. Sellel on ere LED-ekraan koos värvilise taustavalgustusega. Tänu sellele saate hõlpsalt kontrollida aku olekut, töörežiimi või puhastusolekut. Lisaks annavad nutikad heliteated selgeid ja täpseid juhiseid, mis muudavad teie kodu puhastamise põhjalikumaks ja tõhusamaks.

02Dreame/H12-Core/5

Isepuhastuv

Dreame H12 Core tolmuimejal on laitmatu puhtuse tagamiseks isepuhastuv funktsioon. Lihtsalt asetage pump jaama ja vajutage nuppu, et loputada ja puhastada rullharja, mis on valmis järgmiseks puhastuseks. Dreame'i abil võite olla kindel, et teie põrandad puhastatakse puhta harjaga.

02Dreame/H12-Core/3

Puhastamise lihtsus

Te ei pea muretsema keerulise ja tüütu puhastamise pärast. H12 Core'i on lihtne manööverdada, nii et saate kogu kodu puhastada minimaalse vaevaga. 

02Dreame/H12-Core/6

Mugav hoiustada

H12 Core tolmuimejat ei ole mitte ainult lihtne kasutada, vaid ka lihtne hoiustada. Komplektis on spetsiaalne dokkimisjaam, mis võimaldab teil mitte ainult seadet laadida ja hoiustada, vaid pakub ka ruumi lisatarvikute jaoks. Alates tänasest on kõik sinu käeulatuses!

02Dreame/H12-Core/7

Komplektis:

     Juhtmevaba tolmuimeja
     Puhastushari
     Toiteadapter
     Laadimisfunktsiooniga alus
     Puhastusvahend

Tootja Dreame
Mudel H12 Core
Aku 4000 mAh
Imemisvõimsus 5,500 Pa
Puhtavee mahuti maht 900 ml
Mustavee mahuti maht 500 ml
Tööaeg kuni 25 min.
Self-cleaning funktsioon Yes
Funktsioonid 2 režiimi
Laadimisaeg umbes 5 h.

Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on universaalne puhastusseade, mis mitte ainult ei eemalda kuiva tolmu, vaid sobib ideaalselt ka märgade lekete puhastamiseks. Tolmuimeja kasutab märja lekke ja kuiva tolmu eemaldamiseks kottide asemel kahte seadet. Tolmuimejatel on ka vahetatavad harjad märgade lekete ja kuiva tolmu jaoks. Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on ideaalne, kui teil on lapsed ja sagedasti kukub midagi vaipadele või muudele tasasetele pindadele. Mahavalgunud vedelike koristamine võib olla hirmutav ülesanne ja kui teil on lapsi, peate võib-olla kulutama palju aega plekkide eemaldamiseks tasastelt pindadelt. Olenemata sellest, kas te kallate tassi teed, klaasi piima, vett või veini, võib põranda või vaiba pühkimine ja plekkide eemaldamine olla keeruline. Märgpumba funktsiooniga ei ole märja lekke puhastamine keeruline ülesanne. Siiski veenduge, et tolmuimeja puhastataks kohe pärast mahaloksunud vedeliku koristamist.

Üldine tooteinfo: Dreame H12 Core

Kauba ID: 9189096
Kategooria: Tolmuimejad
Tootja kood: HHR22B
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,15 x 0,3 m, 6,5 kg
Kaubamärk: Dreame
Tolmuimeja tüüp: Akutolmuimeja
Vaade: Dreame, akutolmuimeja tolmuimejad
Värv: Hall, Must
Pesufunktsioon: Jah
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Täpsustamata
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.9 l
Märgpuhastus: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dreame tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dreame H12 Core
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki